2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046208 بازدید | 684504 پست
سلام عزیزم گل پسرت خوبه ؟ ندا جون یه سوال از کجا مشخص میشه بچه کولیک داره ؟؟؟؟ من از کجا بفهمم ؟؟؟

سلام قربونت برم خوبه عزیزم.دردش از غروب شروع میشه وگریه هاشون شروع میشه پاهاشو سیخ میکنه و گریه میکنه پسرا بیشتر دچار کولیک میشن هیچ وقت خوابیده به بچه شیر نده باید نیمه نشسته باشه شیر بخوره دردشم مخصوصا بعد شیر خوردن شروع میشه من تا ۴ ماه قطره کولیف میدادم مثل اب رو اتیش بود

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
کولیک معده علائمش چیه عزیزم؟  من همش منتظر کولیک ورفلاکس هستم انقدر که ترس دارم ازشون  ب ...

خیلی کم پیش میاد کولیک نداشته باشن اکثرا تا ۴ ماهگی دارن مخصوصا پسرا.کولیک فقط درد داره شبا شروع میشه پاهاشو سیخ میکنه و بعد شیر خوردن شروع به گریه میکنه. رفلاکس بالا میارن اونم بالا اوردن با شدت نه اینکه چند قطره فقط بالا بیاره سعی کن بچه حالت نیمه نشسته باشه بهش شیر بدی من پسرم کولیک داشت شیر که میخورد دادش شروع میشد هیچطوره اروم نمیشد تا قطره کولیف میدادم درجا اروم میشد و میخوابید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله بیشترهمسرم ازاول مشکل داشت. اره خودمم همینو میگم تقویتی برای پانکچر ...من جنین اهدایی اینهااصلان ...

سلام عزیزم اولا حرف دکتر که حکم نیست عزیزم که خیلی از بدبختی ماها از این دکتر هاست دوما سنی نداری که ناامید باشی یه فرصت به خودت بده و حسابی جسمی و روحی به خودت برس عزیزم اگه نیاز شد یک سال زمان برد ایرادی نداره بعد بسم الله بگو شاید هم خدا ی بزرگ سوپرایزت کرد و نتیجه گرفتی عزیزم .برات بهترین ها رو آرزو میکنم.🤲🤲🤲🤲🤲🤲

خوبه خداروشکر عزیزم امروز ۲۰ روزشه دو سه روزه دل پیچه میشه نمیدونم کولیک میشه یا رفلاکس  شیر خ ...

خداروشکر عزیزم .شیر خودتم میدی خیلی تو خورد و خوراکت رعایت کن حداقل ۴ ماه اول رعایت کن بعدش خوب میشه

سلام عزیزم اولا حرف دکتر که حکم نیست عزیزم که خیلی از بدبختی ماها از این دکتر هاست دوما سنی نداری که ...

سلام عزیزدلم, اره واقعابدبختی ماازهمینهاست. راحت میگن حرفهاشونو... 

اره حتمااستراحتی میدم وبعدش شروع میکنم باقدرت چاره چیه, بالاخره باید ادامه داد

خیلی دلم غمیگنه دکترخودم امروز بهش گفتم اینطورشدم... گفت پیشنهاد میدم جنین اهدایی... دلم شکست... کاش ...

میفهمم قربونت برم. منم دکتر ک گف جنین اهدایی خیلی شکستم. ولی ذره ای ناامید نیستم. ما وظیفه مون فقط تلاشه ان شاالله خدا هم نتیجه شو میده بهمون بالاخره.

گف پیغمبر که چون کوبی دری

عاقبت زان در برون آید سری

روز مام میرسه ان شاالله😍

هرچند من هنوز در مورد شما ناامید نیستم خیلی از دوستان بودن ک خونریزی داشتن حتی ولی مثبت شدن. توکل بخدا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
میفهمم قربونت برم. منم دکتر ک گف جنین اهدایی خیلی شکستم. ولی ذره ای ناامید نیستم. ما وظیفه مون فقط ت ...

قربونت برم اخ که چقدر من حالتو الان درک میکنم ازحرص وجوش معده ام درد گرفته ازشدت ناراحتی به همسرم میتوپم طفلی

خداخودش معجزه کنه برامون... اخه اخلاق سگی ببخشیدقبل پریودمم اومده سراغم وباوجودشیاف داره زیاد میشه لکه ام 

سلام عزیزم اولا حرف دکتر که حکم نیست عزیزم که خیلی از بدبختی ماها از این دکتر هاست دوما سنی نداری که ...

سلام عزیزم خوبی؟ 

تو چه مرحله ایی هستی؟ با دکتر دیباوندی الان؟ 

خدایا به امید تو....
قربونت برم اخ که چقدر من حالتو الان درک میکنم ازحرص وجوش معده ام درد گرفته ازشدت ناراحتی به همسرم می ...

عاجزانه از خدا میخوام نتیجه هر چی ک هست دلتونو آروم کنه ان شاالله

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربونت برم اخ که چقدر من حالتو الان درک میکنم ازحرص وجوش معده ام درد گرفته ازشدت ناراحتی به همسرم می ...

خدا بزرگه عزیزم من درکت میکنم منم منفی شد بی بی چکم

حکمتی توشه، چ کنیم،،، باید سرپا وایسیم و دوباره شروع کنیم گلم❤️

خدایا به امید تو....

@mehremah    

عزیزم به نیت شما و از طرف تون هدیه به روح مطهر امام رضا ع دعای مستشیر رو خوندم.

الهی به حرمت امام علی بن موسی الرضا ع بزودی زود حاجت روا بخیر بشید ان شاالله 😍

خیلی دلم غمیگنه دکترخودم امروز بهش گفتم اینطورشدم... گفت پیشنهاد میدم جنین اهدایی... دلم شکست... کاش ...

به حرف دکترا محل نده.همه چی میگن..من تابستون سال قبل که قلب جنینم بحاطر مشکل ایمنیم تشکیل نشد رفتم پیش روماتولوژم .از جایی دیگه عصبانی بود رو من خالی کرد..با عصبانیت بهم گفت ممکنه هیچ وقت قلب جنین برات تشکیل نشه.بعد دور انتی بادی که باعث این موضوع میشه چند بار پر رنگ خط کشید نوشت عامل اصلی نارسایی قلب جنین...

وای اینو که گفت دیگه نفهمیدم چطور از مطب اومدم خونه..تا چند روز فقط گریه.به شوهرمم چیزی نگفتم هنوزم نمیدونه.بعد تو این اینترنت سرچ کردم دیدم احتمال این موضوع کمتر از ۵ درصده..خلاصه خودمو جمع کردم دکترم رو ماتولوژمو عوض کردم..برگه که دکتر دوره انتی بادی خط کشیده بود و ترسوندنم رو پاره کردم رفتم چند دست لباس بچگونه خریدم.هر هفته نگاشون میکردم می بوسیدمشون مطمئن بودم تن بچه ام میرن یه روزی.. دوباره ادامه دادم و دوباره دی ماه انتقال دادم و مثبت شد.. این سری تا الان خداروشکر همه چی خوب پیش رفته.حتی اکوی قلب نی نی هم سالم بود..

حرف اخر رو دکترا نمیزنن حرف اخر رو خدا میزنه...حتما با جنین خودت بچه دار میشی مهربون جون.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝