2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
فدای تو انشاالله با دعای خیرت گلم انشاالله که پسر عزیزت سلامت باشه و سال های سال زنده باشه و خوشبختی ...

عزیزدلمی ❤❤❤ تبریک میگم بهت عزیزم

انشاءالله این روزا قسمت همگی بشه با همه سختیاش شیرینیای خودشم داره واقعا 

کلا پروسه بارداری وبعدم زایمان خیلی دوران شیرینیه الهی به حق دردانه آقا امام رضا خیلی خیلی زود روزی همه چشم انتظارا 

حسابی لذت ببر از دوران بارداریت به چشم بهم زدن میگذره واقعا بعد عجییییییب دلتنگِ این روزات میشی 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام صبحت بخیر عزیزم خوبی؟  من دارم پریودمیشم قشنگ... دلدردهام ولکه بینی ام شروع شد... بنظرت ب ...

نمی دونم‌چن‌سالته و دقیقا مشکلت چیه اما من بودم به بدنم‌زمان میدادم من‌پشت سرهم هورمون و ...استفاده کردم ذخیره ام خالی شد کیست سینه گرفتم  صبر کن دعا میکنم طبیعی خدا شادتون کنه من‌۳۶سالمه ان شالله که تو جونتر باشی و طبیعی باردار بشی البته الانم‌زوده صبر کن تا ازمایش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مررررررسی عزیزدلم انقدر از کولیک ورفلاکس ترس دارم که از روز اول منتظرشونم همش

نه نگران نباش رفلاکس عادی عزیزم 

فقط باد گلو بچه رو بعد شیر دادن خوب بگیر حتی آور خواب بود 

آهان اینم بگم بخاطر این که رفلاکس کمتر بشه 

مقدار شیر رو کم کن دفعات رو زیاد کن که رفلاکس کمتری داشته باشه 

مثلا گفت اگه تو سه ساعت پنج بار شیر میدی 

الان سه ساعت مثلا هشت بار بده 

حجم کمتری شیر بخوره 

عزیزدلمی ❤❤❤ تبریک میگم بهت عزیزم انشاءالله این روزا قسمت همگی بشه با همه سختیاش شیرینیای خودشم دار ...

سلام خوبی ؟پسر نازت خوبه ؟ماشالله جون یادت میاد لرزش جنین داشتی ؟خیلی زیاد جنینم لرزش داره چون پیچ خوردگی بند ناف  داره خیلی نگران میشم بعد من الان تو ۳۶ هفتم درد و گرفتگی شکم و کمر دارم شدید طبیعیه ؟

عزیزدلمی ❤❤❤ تبریک میگم بهت عزیزم انشاءالله این روزا قسمت همگی بشه با همه سختیاش شیرینیای خودشم دار ...

الهی آمین ممنونم از دعای خیرت 

امیدوارم همه دوستانم تو این تاپیک این لحظه رو تجربه کنن 

سلام بچه ها،مدیکور مثبت کاذب نداره ؟؟؟ من دیروز روز ۱۱ بعد hcg بود، ظهر بی بی زدم همون لحظه هاله ضعی ...

نه عزیزم نداره اگه همون لحظه انداخته اثر اچ سی جی نیست

اگه بعداز یکساعت انداخته شاید اثرش مونده البته بازم بعیده

خداروشکر پسر منم خوبه شکر ۲ سه روزه دل پیچه هاش شروع شده اذیته بچم  علائم کولیک چیه سارا؟  ...

کولیک رو که اکثر بچه ها دارن دل پیچه داده شکمش نفخ داره زور میزنه گریه میکنه پاهاشو سفت میکنه دختر من که اینجوری بود نمی دونم علائم دیگش چیه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اره عزیزم قبول میکنه فقط باید بتات بالا باشه من بتای مجددمو روز ۱۴ رفتم انجام دادم لکه بینی هم داشتم ...

خیلی ممنونم عزیزم. ایشاالله یکشنبه میرم آزمایش.برام دعاکنید.

سلام دوستان من امروز روز 12 انتقالِ جنین 4 روزه، بی بی چک زدم متأسفانه منفی شد. ان شاء الله بقیه دو ...

عزیزم.حالاشایدبی بی اشتباه کنه تاروزآزمایش صبرکن.ایشاالله نتیجه میگیری.این سری هم نشدسری بعدمیشه.

هیوا جون خوبی؟ گل پسرت خوبه؟  یادم نمیاد بهت تبریک گفتم یانه ولی حالا میگم  قدم نورسیده ...

سلام عزیزم . خوبی ؟ گل پسرت خوبه خدارو شکر  .

عزیزم یه سوال . شما چند ماه قبل از انتقال آسپرین شروع کردی ؟ 

خدای من خدای معجزه هاست . 
جدددی یعنی شیاف رو‌خودت اضافه کردی؟؟؟ منم فعلا فردا زنگ میزنم ببینم چی میگن ولی شاید خودمم شیاف بخرم ...

من خونه شیاف داشتم. شیاف ۴۰۰ فرتیژست . اکتوژست داشت بگیری بهتره. چون سابقه هماتوم داری بنظرم میشه دوز پروژسترون بیشتر بشه. من داشتم فیلم می دیدم رفتم دسشویی یهو خون بود که می اومد با دو تا امپول بند اومد ولی دو تا آمپول تو سرنگ خیلی جاش دردناک میشه. بعد خونریزی یه امپول با ۳ تا شیاف داشتم فرق آمپول و شیاف هم فقط تو زمان اثر گذاری آمپول زودتر اثر میذاره

خدایا شکرت