2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046119 بازدید | 684499 پست
سلام هیوا جان خوبین ؟پسملی خوبه ؟امروز ملکه هم رفت برا زایمان به سلامتی داریم میشیم پیشکسوت  گر ...

قربونت اره شدیم پیشکسوت😜 به سلامتی باشه ایشالا زوود بیاد خبر سلامتی خودشو نینی و بده. اره منم ۳۷ هفته و پنج روز سز شدم تو هم که دیگه واقعا استرس حق داری داشته باشی اما با ارامشت این روزای اخرم بتونی سپری کنی عالی میشه. والا چی بگم من چون به شیاف و اینا حساسیت دارم فککن عملم و اومدم خونه با پروفن سر کردم خیلی اذیت سدم درد سینه که نگم له شدم رسما😑😑😑 اما براتو اینجوری نمیشه حتما از الان هم اگه شده کرم سینه بزن اگه میخوای خودت شیر بدی اما واقعا هردفعه نگاش میکنم شکر میکنم و بچه ها رو دعا میکنم از ته دلم .....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم که هنوز اخه هنوزتازه دیدم... یا شایدم رقصیدم یکم ازاونه فعالیت نداشتم ده روز

چیشده من نتونستم کامل بخونم دختر شنبه هم بیبی نزار مستقیم دوشنبه برو ازمایش یعنی چی که ازمایش نمیدم مگه دست خودته؟؟ اکه بیبی معتبر بود که میکفتن همه بیبی بزنن!!! یه چیزی میدونن که ازمایش میگن برید اونم تووو رووووز مشخص!

چی بگم آتی مال این ک صددرصد هست اما شرایط جسمی هم دخیله تا افکار و حس و حالمون خدا خودش کمک کنه ...

آره امیدوارم همه چیز خوب پیش بره سعی کنیم امیدوار باشیم و روحیمونو قوی نگهداریم به هر حال زندگی ادامه داره ان شاء الله خدا برامون اتفاق های خیلی خوب رغم بزنه 

خدایا به امید تو....
@آتی0223     عزیزم به نیتت زیارت ال یاسین خوندم الهی به زودی نی نی دار بشی

خیییییلیییییییی ممنون قربونت برم ان شاء الله 🤲🏻

حاجت روا شی عزیزدلم سهم دلت آرامش باشه که کلی آرامش به دلم دادی فداتشم❤️😍😍😍😍😍🤲🏻❤️❤️

خدایا به امید تو....
الهی ک همین ال یاسین فردا براش خبرهای خوب بهمراه داشته باشه آمین یا رب العالمین🤲🏻🤲🏻🤲🏻

خیلی ممنون عزیزم همچنین شما و همه دوستانیی که تو این راه هستن

الهی که همین انتقال مامان شدی و دلت خوشحالترین بشه گلم🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️❤️❤️❤️

خدایا به امید تو....
نه مدیکورنیست مارک دیگه اس. هیچ اولیم مدیکورنبودش دیگه هرچی صلاحه... فقط فکرشروع دوباره اذیتم میکنه

عزیزم میگم مدیکور حساس برای زیر ۱۲,,البته جنینت،۵روزه اس باید مدیکور هاله بندازه

الهی خدا برات معجزه ی به بزرگی خودش نصیبت کنه انشاالله

میگم که ی سوال جریان پروژسترون چیه ک وقتی کسی پریود نشه آمپولشو میزنه ک پریود بشه الانم ک ماا انتق ...

یله عزیزم این همون امپول

آمپول چ پرژسترون پریود نمیاره عزیزم

پرژسترون بالا میبره وقطع که میکنی افت پژسترون شوک ب بدن وارد میکنه واندومتر ریزش میکنه

الان میدن که اندومتر تثبیت وروبه بالا بره تا جنین حفظ بشه

من نپرسیدم خودش گفت  عزيزم نداشته باش لااقل تا سه ماه اول هیچ رابطه ای نداشته باش

ما که با سختی باردار میشیم واقعا تا آخر نباید رابطه داشته باشیم، میشناسم کسی رو که چند روز بعد از انتقال رابطه داشتند! واقعا شرایط حساسه و باید رعایت کرد

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

سلام بر همگی 

لطفاً برای منم دعااا کنین امروز روز ۱۲ انتقالمه. روز ۸ بی بی چک گذاشتم منفی شد به نظرتون احتمال داره کاذب باشه؟؟؟ جنینام ۴ روزه بودن. دومین انتقالمه.میشه راهنماییم کنین. یه کم کمردرد دارم و زیر شکمم درد میکرد اما از امروز کم شده دردش سینه هامم یکم حساس بودنشون کمتر شده.به نظرتون باردارم؟؟؟؟

چیشده من نتونستم کامل بخونم دختر شنبه هم بیبی نزار مستقیم دوشنبه برو ازمایش یعنی چی که ازمایش نمیدم ...

سلام خوبی عزیزدلم? گل پسرت چطوره؟ بامامان شدن درچه حالی؟ 

چی بگم خواهر 😭😭بی بی منفی شدازطرفی دیگه چون فردا پس فرداموعدمه به لک بینی هم افتادم. دیگه نمیشه خودموگول بزنم قشنگ دلدردپریودی میاد😔باشه میرم ازمایش ولی طبق معمول بازبتای زیر1

اخرین سری جنین هام بودن... 

عزیزم میگم مدیکور حساس برای زیر ۱۲,,البته جنینت،۵روزه اس باید مدیکور هاله بندازه الهی خدا برات معجز ...

ممنون عزیزدلم قربونت باشه...اماقشنگ دلدردپریودی ولک بینی هم دارم پس فرداموعدمه