2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا عزیزم دیگه بچه نیستم که بخوام خودموالکی دلخوش کنم. پاشدم حرصموخالی کردم رقصیدم الان بهترم ا ...

مگه من گفتم بچه ایی دختر بخدا پیش میاد دیر بتا بالا بره و مثبت باشی دیدم که میگم تو تاپیک ها گشتم اصلا دوس داری خودتم سرچ بزن تو نی نی سایت میاره بعدشم الان بی بی تو دیدم مارکش مدیکور نیس مدیکور بگیر خیلی حساسیتش بالاس من سری پیش هم مدیکور زدم دقیقه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام دوستای گلم خوبین؟ شبتون بخیر عصر که بی بی چکم منفی شد یک ذره رقصیدم بعدالان2روز دیگه موعدپریو ...

یعنی چی روز ۱۰ پریودی؟؟ 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

[QUOTE=240473025]عزیزم میشه داروهاتم بگی بی زحمت 

روزی دوتا آمپول آنوکسا.روزی دوتاشیاف پروژسترون.یه نصفه قرص پردنیزولون.بایدونه هیدروکسی کلرین کا برای ایمنیه بدنن.بافولیک اسید

مگه من گفتم بچه ایی دختر بخدا پیش میاد دیر بتا بالا بره و مثبت باشی دیدم که میگم تو تاپیک ها گشتم اص ...

اره یه مارک دیگه اس. نمیگم تومیگی که فداتشم منظورتجربه داشتم دیگه... 

اخ گردنم رگهاش گرفته ازفکروناراحتی

@مهربون21     @farinazzz     به نظرم این حس ترس واسه اینه که زمان آزمایش داره ...

چی بگم آتی

مال این ک صددرصد هست

اما شرایط جسمی هم دخیله تا افکار و حس و حالمون

خدا خودش کمک کنه

فقط و فقط از دست خودش برمیاد

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
وای اشتباه نوشتم خوب شدگفتس درست کردم 10انتقال. بنظرت دارم پریودمیشم؟ 

نه فک نکنم مگه الان وقته پریودته؟؟

اره یه مارک دیگه اس. نمیگم تومیگی که فداتشم منظورتجربه داشتم دیگه...  اخ گردنم رگهاش گرفته ازف ...

میدونم عزیزم چی میگی ولی به نظرم شنبه مارک مدیکور بگیر بزن اون دقیقه یا بی بی مدل خودکاری بگیر اونم خیلی دقیقه انشالله این لک هم که دیدی مال بارداری و‌ هماتوم اینا باشه میدونم خیلی سخته ولی چه میشه کرد با خواست خدا نمیشه جنگید به زورم نمیشه 

حق داری عزیزم واقعا ازحرفهات معلومه زخم خورده ای ازهمسرت...کلااقایون مثل مااحساسی نیستند. اره برو فد ...

نه عزیزم همسرم خییییلی خوبه

واقعا تلاششو برای مادر شدن من کرد

از لحاظ روحی هم خیلی داره منو متقاعد میکنه و انرژی میده

اما از بحاظ کاری ک زمانش کلا واسه کارشه و پیش من نیس اصلا در عذابم

ک اونم اجتناب ناپذیره

و بهشم گفتم دیگه باید فکر باشه از حجم کاریش کم کنه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
2روز دیگه اره😔

انشاالله پریودی نیس خدا بزرگه اگه قرار بر پریودی بود الان باید هی بیشتر میشد

@آتی0223     عزیزم به نیتت زیارت ال یاسین خوندم الهی به زودی نی نی دار بشی

الهی ک همین ال یاسین فردا براش خبرهای خوب بهمراه داشته باشه

آمین یا رب العالمین🤲🏻🤲🏻🤲🏻