2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
من ذخیره ام پایین بود ی جنین با گرید c تشکیل شد شنبه انتقال دادم..دیگه جنین ندارم..اولین ای وی اف هس ...

برات از امام رضا خواستم انشاالله با همون یه دونه جنین مامان شی برات دعا خوندم عزیزم ..بعدم باور کن باید خدا بخواد تا بنده ای خلق بشه به گرید فکر نکن 🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
چرا آخه😔😔😔قربونت برم خودت ناراحت نکن فاطمه جان  انشاالله شنبه مثبت میشی بازم زوده

نه دیگه چه زودی عزیزدلم ,دیگه نمیشه خودموگول بزنم

دعاکنیم برای همدیگه مادرشیم ازصلاح ومصلحت خدای بزرگ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما مادر میشی..سنی نداری..بیشتر کسایی که اینجا مادر شدن بعد چند بار منفی شدن مثبت شدن..امیدتو از دس ...

اخه بایدبازبرم پانکچرعزیزم... خودشم ذخیرمم1هست دعاکن توروخدامنم مامان بشم اصلا دلم نمیخواد نشم🙃🙃🙃فقط ازخدای بزرگ میخوام دست خالی برنگردونه

اره عزیزم مت از قبل از عید هرچی خواستیم بریم پیش خانواده م بخاطر کارهای ای وی اف عقب انداختیم و هی ...

حق داری عزیزم واقعا ازحرفهات معلومه زخم خورده ای ازهمسرت...کلااقایون مثل مااحساسی نیستند. اره برو فداتشم انشالله باتودلیت میری البته. 

یکم خوش بگذرون وشادباش. شمااهل کجایی؟ من اصفهان دلم میخوادبرم

سلام مامانو سوفی جان من اون روز فقط لیست مهتاب۴۴۴ رو کامل کردم مهتاب جان میخاست به نیتمون بخونه. ولی ...

مرسی عزیزم خیلی محبت داری ❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻

انشالله خودت هم همینطور

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
اهان برای توام نوشتن؟ نه قبول نمیکنن ازادمیوفته برات. پس انشالله به امیدخدا سه شنبه من ازعوارض شیاف ...

این تهوع خشک رو از کجا آوردی؟ من اولین باره میشنوم 😄

اکر منظورت اینه که بالا نمیاری، تهوع چه از استرس باشه و چه اثر دارو یا حتی بخاطر بارداری، خیلیها بالا نمیارن و فقط حالت تهوع دارن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
این تهوع خشک رو از کجا آوردی؟ من اولین باره میشنوم 😄 اکر منظورت اینه که بالا نمیاری، تهوع چه از اس ...

اره همون بود.. البته ازاسترس بوده لابد😂😂😂

منفی شدبازامروز زدم کاملا. خداخودش کمک کنه دیگه جنین ندارم 

زدم عزیزم منفی شد.. قسمت نبوده شکر

ووای جددی الان چرا زدی دختر من گفتم با ادرار صبح بزن نا امید نشو شاید مایعات زیاد خوردی ادرارت غلیظ نبوده و بتاهم زیاد نیس تو ادرار معلوم نشده 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ووای جددی الان چرا زدی دختر من گفتم با ادرار صبح بزن نا امید نشو شاید مایعات زیاد خوردی ادرارت غلیظ ...

نه بابا عزیزم دیگه بچه نیستم که بخوام خودموالکی دلخوش کنم. پاشدم حرصموخالی کردم رقصیدم الان بهترم

انشالله خوش خبربیای فداتشم

مهربون جان این بیبی مثل مدیکور حساس نیست عزیزم منظورم اینه که بتای زیر ۲۰نشون نمیده.نگران نباش عزیز ...

نه مدیکورنیست مارک دیگه اس. هیچ اولیم مدیکورنبودش

دیگه هرچی صلاحه... فقط فکرشروع دوباره اذیتم میکنه