2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
قبلادوبارانجام دادم.اماانتقال دومم تورویان بود.والا کارخاصی نکردم فقط هفته اولوکامل استراحت کردم فقط ...

عزیزم ممنون انشاالله مرحله به مرحله تا زایمان بسلامتی پیش بری و بغل بگیری نی نی قشنگت..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یکی از دوستان که روز اتتقال با هم بودیم هم خداروشکر مثبت شدن بتاشون خوب بود 

اینو گفتم که دخترای اینجا امید داشته باشید که امام رضا ع و حضرت معصومه تو این دهه مبارک عیدیمون رو میدن پس استرس نداشته باشید و توکل کنید به خدا و ائمه انشاالله که همگی مثبت هستید 

انشاالله مامان شدی نیکاد عزیز لکه بینی از علایم حاملگی خدا رو شکر هم که یکبار دیدی و قط شده بخاطر لا ...

قربونت برم برا دل مهربونت که بفکرمی انشاللله هممون از این چشم انتظاری دربیایم الهی خودتم به زودی مثبت بشی خوشحالم کنی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
رویان گفت استراحت کن با خونریزی دو تا امپول بزن. شیاف خودم میگم طبق تجربه بد تایب کردم من بعد خونریز ...

جدددی یعنی شیاف رو‌خودت اضافه کردی؟؟؟ منم فعلا فردا زنگ میزنم ببینم چی میگن ولی شاید خودمم شیاف بخرم که‌ تو‌خونه باشه برا وقتای اینجوری راستی به همسرم بگم به داروخانه بگه شیاف پروژسترون میخوام همین کافیه؟؟ دوزش چند باشه؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم شیاف پروژسترون400بگی بله میدن

باشه عزیزم به همسرم میگم برام بگیره ممنون

خواهش میکنم عزیزم. میگم بنطرت الان بی بی بزنم؟ شیطونه میگه برو بزن 

ولله من خودم بودم میزدم🤣🤣 من تحمل ندارم فک‌ کنم شما امروز روز ۱۰ هستید من الان فردا روز ۱۰ میشم البته با روز انتقال میخوام بزنم  حالا اگه باز استرس نمیگیری فردا با ادرار اول صبح بزن اگرم نه نزن که استرس نگیری

عزيزم من خودم روز 13 انتقال رفتم و امروز روز 16 روزی که مرکز گفته بود رفتم برای تکرار بتا  شما ...

چه جالب عزیزم منم انتقالم روز ۱۳ پریودی  بود 

۳۱اردیبهشت هم انتقال رو برام انجام داد

جواب بتا رو نگرفتید ، من تکرار بتا رو هنوز نرفتم