2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046119 بازدید | 684499 پست
واقعا که حالا یه خانم بود میگفت  ولیعصر هم بیشتر میگیره  اولش میگه ۹ تومن . به اون گفته بو ...

من دیروز مطب موسی پور بودم شدید شلوغ بود نوبت دهی رو اینترنتی کرده بودن قبلا هم اسم نوشته بودن جای سوزن انداختن نبود خودش هم دیر اومده بود یک خانومی تازه زایمان کرده بود اومده بودن برای بخیه هاش پرسیدم گفت بیمارستان 10 تومن شده و چون بچه دومش بوده دکتر برای خودش پول نگرفته بچه اول پول میگیره

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ازهمون روزشیاف اضافه کردم تاالان قطع شدسریع... خیلی جزیی بودلک توام نگران نباش. من روز4دیدم

خوشم میاد به همه دلداری میدی ولی خودت مدام تو استرسی😒😒😒دوباره بی بی بزن من یادمه ۷ تا بی بی زدم😂🤕

خداياشكرت....❤️ 
خیلی ممنون عزیزم اره مثبته انگار ولی باورش سخته.یعنی خدابلاخره صدای منم شنید.خدایاشکرت

مبارک باشه عزیزم . خدارو هزار مرتبه شکر .‌انشالله قسمت همه ی منتظرا 😊😊😊

خدای من خدای معجزه هاست . 
خوشم میاد به همه دلداری میدی ولی خودت مدام تو استرسی😒😒😒دوباره بی بی بزن من یادمه ۷ تا بی بی زدم😂 ...

خخخ وای دقیقا😂😂😂اخه دلم نمیاد خداشاهده ارزومه همه مثبت شیم😍😍من خل شدم رفته خواهر😢😢دعاکن شنبه میزنم این بار دیگه مثبت بشه. 

روز8که حالموگرفت ترسم گرفته😉😉

خوشم میاد به همه دلداری میدی ولی خودت مدام تو استرسی😒😒😒دوباره بی بی بزن من یادمه ۷ تا بی بی زدم😂 ...

چیکا جون عزیزم‌ شما روز چندم پریودی رفتی برای شروع سیکل انتقال ؟ 

دکتر گفت اگه شهریور پریود شدی ۱۴ تا ال دی بخور بعد بیا 

اگه مهر شدی روز دوم پریودی بیا 

خدای من خدای معجزه هاست . 
بعضی بچه ها اینطورن اگه شیر مادر بخورن شیر خشک نمیخورن دیگه واسه همین من از اول اصلا بهش شیر ندادم

چه جالب من برعکسشو شنیده بودم! سارا جون کارخوبی کردی من سینه هام داغون شده 😭😭😭 از چندروزگی باید منتظر باشم خدایی نکرده ریفلاکس و کولیک و ؟ چون الان بعضی وقتا زیاد میخوره از دهنش شیر میاد بیرون