2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046251 بازدید | 684507 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تیروئیدم اوکی هست ولی آنتی تی پی او بالاااا ، ببین من انتقال داد دکتر برام ، امید بخدا ... خیلی ...

انشاالله که نی نی هات چسبیدن به دلت عزیزم بسلامتی مبارکت باشه😍😍من پارسال انتقال اولم بود دوتا جنین بلاست انتقال دادم منفی شد نمیدونستم این مشکلات رو دارم حتی دکترم چیزی نگفت.اما پردنیزول یادمه دکتر داد میخوردم.وقتی هم این قرص و میخورم شدید صورتو بدنم ورم میکرد حالا نمیدونم از تی پی او بود که خیلی بالا بود یا از پردنیزول .

دوز ۴۰ بود روزی یدونه یک هفته اول روزی یدونه کامل میخوردم هفته ی دوم یک‌دومش کردم خوردم.باز میرفتم‌پ ...

ببین من دکتر غدد میرفتم ، میگفت این آنتی تی پی او رو ما فقط یکبار چک میکنیم ، وقتی وجود داره تو بدنت یعنی هست و از بین نمیره ولی قابل کنترل هست ، چون tsh نرمال هست ...

ولی دکترای زنان نظراتشون یکم متفاوته و میگن باید بیاد پایین ، در صورتیکه دکتر غدد گفت با همین قرص لووتیروکسین کنترل میشه و نگرانی نداره

لووتیروکسین داروی تیروئید هست ، بنظرم ی دکتر غدد برو ی مشاوره بگیر ، برای انتی تی پی او بالا هم میدن 

منم تیروئیدم اوکی هست ولی آنتی تی پی او بالاااا ، ببین من انتقال داد دکتر برام ، امید بخدا ... خیلی ...

خدا دلتوشاد کنه عزیزم نی نی هات بمونن برات🤲🤲🤲 .انشاالله مثبتی و به منم امید بدی

اره واقعا من‌ برای همین همیشه طلب صبر میکنم که صبور باشم بتونم باهاشون راه بیام بخدا دم غروبی اینقدر ...

اشكال نداااااره همه ما ازين دوران داشتيم كاملا طبيعيه دليل بر ضعف تو نيست من با يدونه ازين حالااااا بسيار تجربه كردم خيلياااا جوري كه حموم رفتن و دستشويي رفتن معموليم نميتونستم انجام بدم صبونه كه هيچي ناهار تازه٥/٦ با صبونه يكي ميشد اونم چي يه سينه مرغ بدون هيچي مينداختم تواب. بعد كه ميپخت باهمون قابلمه مياوردم باورت ميشه با دست ميكندم ميزاشتم لاي نون ميخووردم مني كه مرغ تا مزه دار نميشد عمرا لب نميزدم ولي بخاطر الرژي پسرم مجبور بودم

باور كن اونم از ترس اينكه شيرم خشك نشه ميخوردم وگرنه اگه شيرنميدادم بهمونم تا اومدن همسرم نميخوردم

خلاصه اين وضعيت من با يدونه بود قطعااااااشرايط تو سخت تره و خدا بهت توان و صبر بده ان شالله😍🤲

نمیدونم هنوز روز ۴ انتقال هستم ، قبل انتقال از دادم ۲۳۰ بود ، هنوزم بالا بود ولی دکتر انتقال داد برا ...

انشالله که مامان میشی باهمین انتقال عزیزم . به نطرت برای من ۳۰ هستش عرص لووتیروکسین بخورم ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
انشاالله که نی نی هات چسبیدن به دلت عزیزم بسلامتی مبارکت باشه😍😍من پارسال انتقال اولم بود دوتا جنین ...

ممنون عزیززززم . چرا منفی شد ؟؟؟ انشالله ی شروع دوباره ، پر از امیددددد و توکل داشته باشی و نتیجه بگیری

خدا دلتوشاد کنه عزیزم نی نی هات بمونن برات🤲🤲🤲 .انشاالله مثبتی و به منم امید بدی

ایشالااااا من خداروشکررررر سعی کردم استرسو دور کنم و اروم باشم بسپرم بخودش ، تو هم نگران نباش .. پیگیر درمانت باش 

سلام عزیزم قربونت برم میگم چرا نیستین .. انشاالله که تا الان حال پسر گلت خوب شده این روزا منم میبینم ...

سلام سلاااام خووووووبين من از ٩ رفتم دو رسيدم خونه ببخشيد دير اومدم هنو ناهار نخوردم فقط نماز و سريع شياف

خداروهزارررر مرتبه شكر قلبش تشكيل شده بوووود ان شالله قسمت خودت  و همه بچه هاي تاپيك به زودي بحق امام رضااااا😍😍😍😍

بهم گفت پشتش لك خونه ديگه اسپرين نخور

گفت بهت نگفتم نگران نشي

خطرناكه؟؟؟؟ولي اصلا نگفت چند هفته اي منم هول شدم نپرسيدم

ببین من دکتر غدد میرفتم ، میگفت این آنتی تی پی او رو ما فقط یکبار چک میکنیم ، وقتی وجود داره تو بدنت ...

اره دقیقا دکتر غدد رفتم مشاوره گرفتم گفت میتونی بری انتقال فقط باید تحت نظر دکتر غدد هم باشی.من دیگه اینجا نمیرم دکتر.باید یه نوبت بگیرم غدد رویان و اونجا پی گیر باشم بعدش به امید خدا منم انتقال بدم.من چند سال بود گلو درد شدید داشتم احساس خفگی میکردم چشمام درد میکرد سرم و قلبم تیر میکشید چون تی پی اوم بالا بود.و دوتا بعد انتقال منفیم رفتم حلقو بینی ازمایش و سونو و نمونه برداری دادم مشکلاتم مشخص شد.الان دیگه احساس خفگی و درد نمیکنم خداروشکر

انشالله که مامان میشی باهمین انتقال عزیزم . به نطرت برای من ۳۰ هستش عرص لووتیروکسین بخورم ؟

کدوم دکتر میری ؟؟ باید دکتر برات بنویسه ، ولی من هم دکتر غدد هم زنان نوشتن برام ، از چند نفر مورد مشابه م پرسیدم مصرف میکردن ، با ی دکتر غدد مشورت بگیر عزیزم 

خدا کنه همینطور باشه  مممونم که قوت قلبم هستی  هر چی از خدا میخوای بهتریناش بهت بده الهی ...

قربوووونت برم عزيزم من كاري نكردم ان شالله به زودي زود انتقال ميدي و ٩ ماه محكم ميچسبن تو دلت و اين دورانو بسلامت طي ميكنين به اميدخدا