2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
عزیزم میدونی چیه شما ماشاءالله رحمتون خوبه که جنینو میگیره ولی یه چیزی مانع میشه که باز پس میزنه.شای ...

سلام عزیزم تهران نیستم عزیزم شیرازم

حالا گفتم هم دوباره بگم ازمایشام بنویسه هم که اسپرم شوهرم برسی بشه شاید ژنتیکی مشکل داره

اگه شوهرم ژنتیکش خوب بود برم سراغ اهدایی

نه عزیزم اشکالی نداره ولی کم بخور، کلاااااا همه چیز رو در حد اعتدال بخور زیاده روی نکن، من خودمم ویا ...

اوووه من کلی لواشک گرفتم که😢😢

یک سوال دیگه:مسخرم نکنی ها, میگم دیروز بی بی زدم منفی بود خب؟؟ ولی بعد3-4ساعت یه هاله خیلی ضعیف داشت. این قبول نیست نه؟ چون اون اولیه منفی بود فقط

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهى خدا از زبونت بشنوه شوره جان🤲🏻🤲🏻🥺🥺🥺

سلاممم عزیزم خوبی؟ سلامتی؟ 

یک سوال:مسخرم نکنی😢میگم دیروز که بی بی زدم5دقیقه اول منفی بود بعد3-4ساعت یه هاله ضعیف داشت بزور. این الکی بوده بنظرت؟ چون چندساعت گذشته بود

سلام عزیزم تهران نیستم عزیزم شیرازم حالا گفتم هم دوباره بگم ازمایشام بنویسه هم که اسپرم شوهرم برسی ...

آهان عزیزم هرچی خیره برات پیش بیاد عزیزم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
نه عزیزم هیچ خطری نداره فقط باید استراحتتو بیشتر کنی، منم بارداری قبلیم از هفته ۲۰ فهمیدم هماتوم بزر ...

خيلي ممنونم خدا تودليتوووو برات حفظ كنه و صحيح و سلامت بغل بگيريش به اميد خداااا🥰🤲

ان شالله بتونم باوجود پسرم استراحت بكنم

دكتر گفت دوهفته ديگه بياااا

ميشه چهارشنبه من يكشنبش بايد برم سرم اينتراليبيد بزنم بنظرت همون روزم ويزيت بشم بده؟ فرقش سه روزه

سلام عزیزم تهران نیستم عزیزم شیرازم حالا گفتم هم دوباره بگم ازمایشام بنویسه هم که اسپرم شوهرم برسی ...

راستی دکترتون کیه تو شیراز؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
من خوردم روزاي اخراي انتقال البته لواشك شركتي

ای جانم نوش جونت منم پس میخورم😅😅

میگم عزیزم دیروزمیگفتم هامنفی5اول سفیدبود... بعد3-4ساعت یه هاله خیلی کمرنگ افتاد. اون قابل اعتماد نیست؟ 

وایی نه خونگی نیست. باشه فعلاتحمل میکنم بسه اینهمه گندی که زدم😭

عزیزم هیچ گندی نزدی باور کن فقط خودتو داری اذیت میکنی نگران هیچی نباش یه کوچولو بخور همین الان. انشالله شنبه خوش خبر بیای 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم هیچ گندی نزدی باور کن فقط خودتو داری اذیت میکنی نگران هیچی نباش یه کوچولو بخور همین الان. انشا ...

قربونت برم خواهر خیلی خوبی الهی خدابچه های نازوسالم وصالح بداره دامنت. 

یه کوچولومیخورم پس😍میگم هادیروز بی بی بعد3-4ساعت یه هاله ضعیف داشت اون معتبرنیست نه؟؟ 

قربونت برم خواهر خیلی خوبی الهی خدابچه های نازوسالم وصالح بداره دامنت.  یه کوچولومیخورم پس😍می ...

خدا نکنه فاطمه جانم.

بخور نوش جونت من توی انتقالم که مثبت شدم همه چی در حد اعتدال خوردم مثبتم شدم. 

میشه عکسشو بفرستی والله مال من تا ۵ روزم نگه میداشتم خبری از هاله نبود انشالله که مثبته

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤