2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046349 بازدید | 684509 پست
سلام دوست جونام شبتون بخیر باشه     امروز غروب جوابم حاضر شد برای یک لحظه باتمام وجود رس ...

خدا رو شکر خوشحالمون‌کردی دختر خوب 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکرعزیزدلم...ای جان تصورت کردم من😅😍 انشالله همیشه خوب باشی حال دلت مراقبت کن منتظرخبرای خوشی ...

مرسی عزیزم انشاالله شماهم خوب باشی.

و نی نی ها در حال رشد باشن.

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
سلام دوست جونام شبتون بخیر باشه     امروز غروب جوابم حاضر شد برای یک لحظه باتمام وجود رس ...

اخی عزیزم خداروشکرررر

چقدر اذیت شدین خدا ازشون مگذره حواسشون کجاست پس؟

ان شاالله همه چیز بخوبی براتون پیش بره و بزودی خبر مادر شدنتون رو بدین🤲🏻💚🤲🏻💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام منان جان قبلاً دادم ولی حقیقت الان خودمم شک کزدم یا آزمایشگاه اشتباه کرده یا اینکه این مشکل بع ...

عزیزم میدونی چیه شما ماشاءالله رحمتون خوبه که جنینو میگیره ولی یه چیزی مانع میشه که باز پس میزنه.شاید کامل ندادی آزمایشاتو سی دی مارکرارو دادی؟،من سی دی مارکرام مشکل داشت.حتما آزمایشاتتو کامل کن.شما کجا هستی عزیزم،؟اگه تهرانی برو زرنانی

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سونو رفتم ضخامتم ۵/۲ بود و سیکل انتقالم کنسل شد 😭

قربونت برم 

ایشالله دفعه بعد با دوز بالاتر شروع میکنی دارو رو میره بالا

روز چند بودی دیروز؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اععع ای جان عزیزم. چقدر خوبه پس دوره همسنامون زیاده اینجا😊حرف بزنیم بیشتردرک میشیم  وای اره د ...

ها والله مهربون جونم یکی بهم گفت تو سنت اینقده شوهر کردی حالا دنبال بچه ای من چه بگم سی سالمه هنوز شوهر نکردم🤐رفته بودم تزریقات با خنده بهم گفت دلم میخواست سرشو بکوبم به دیوار

باشه همین کار رو میکنم  امروز سونو کردم ۱۴ پریودمه ماما میگه مدروکسی پروژسترون بخور تا پریود ب ...

استرادیول قطع کنی زود پریود میشی 

منم قبل این انتقال دوبار سیکلم کنسل شد میفهمم چه حس بدیه

عزیزم استردایول روزی ۶ تا داشتم بخاطر این نیست که مدروکسی پروژسترون بخور ؟از اونطرف هم میگم ۱۴ روز ق ...

مدروکسی رو بزار روز ۱۶ پریودیت بخور که حداقل سر وقتت پریود بشی

امروز نوبت آزمایش ام بود ساعت ۶ گفتن حاضره  انتظار این ۱۴ روز یه سمت این نصفه روز یه سمت دیگه& ...

سلام عزيزم، انشالله که خوش خبر باشی 

انشالله که مامان شدی و با بتاي بالا خوشحالمون میکنی 

ها والله مهربون جونم یکی بهم گفت تو سنت اینقده شوهر کردی حالا دنبال بچه ای من چه بگم سی سالمه هنوز ش ...

ای بابا بگوتوشعورنداشتی باید من پاسخگوباشم... 

البته ولش کن عزیزم باید توی این راه یه گوشمون در باشه ویکیش دروازه وگرنه بااینها ازپادرمیایم... نمیدونن دلش میشکنن