2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
ای بابا😢😢😢اصلادرست نیست توقران خدا گفته نه به مال خودفخرکنیدنه فرزندکه هردو فتنه و امتحان هستند

چه بگم والله از بعضی آدمای نادون 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
یه بار استرادیول خارجی نوشت فکر کنم نساخت بهم قلبم درد گرفت البته کم خونی خیلی شدیدم داشتم که بعدش ۳ ...

الان انتقال دادی؟توی چه مرحله ای هستی عزیزم؟

قبلا عمل نداشتی؟ من قبلا هیسترو شدم 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ٱره منشی بهم گفت سه تومن واسه خودش توی مطب میگیره فعلا خودش نگفته اکثرا دکترا اینجوری پول میگیرن خاه ...

واقعا که حالا یه خانم بود میگفت  ولیعصر هم بیشتر میگیره  اولش میگه ۹ تومن . به اون گفته بود دانایی ۴تومن بده خودم ۱۲هم بیمارستان ...واقعا زیاده چه خبره ....

خوب اونهم درد دل کرده دیگه، هرکس یه مشکلی داره

نه مامان سوفی جون من تازه آزمایشمو گرفته بودم افت بتا شده بودم داشتم گریه میکردم اینو بهم گفت ولی حرفش موقع مناسبی نبود

قبلا پولیپ داشتم  با هیستروسکوبی برداشتند  و دو تا از دکترهای مرکز سونوم کردند گفت فیبرم ...

میفهممت. منم اون دو بار ک کنسل کاملا ناامید شدم فک میکردم دیگه درست نمیشه ولی شکر خدا بالا اومد ان شاالله برا شمام همین طوری میشه

. الان منم یکی از نگرانی هام سر پولیپه چون میگن امکان عودش هس و من این همه فاصله افتاده بین اون و سیکلم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مدروکسی دستورش همینه ۱۶پریود شبی دوتا تا۱۲شب.منم برای تنظیم پریودیم میخورم

پس خوبه از فردا ان شاالله میخورم

هزار جور مرض داریم میترسم با این قرص ها بدتر بشه

میفهممت. منم اون دو بار ک کنسل کاملا ناامید شدم فک میکردم دیگه درست نمیشه ولی شکر خدا بالا اومد ان ش ...

نگران نباش عود نمیکنه

مگه پولیپ رو بر نداشتی؟

ای بابا😢😢😢اصلادرست نیست توقران خدا گفته نه به مال خودفخرکنیدنه فرزندکه هردو فتنه و امتحان هستند

من این ایه بهم ارامش میداد...البته بجه دار نشدنمون بنظرم هم یه امتحان برا خودمونه هم اطرافیان ..برام سخته ببخشمشون وقتی یادم میاد چقدر جلوم و پشت سرم پچ پچ کردند همکارا و فامیلا.ولی برا ارامش خودم میبخشمشون اما بعدا باهاشون دیگه صمیمی نمیشم ..فقط در حد یه سلام خالی..شاید اگه این قضیه نبود ذات خیلیا برام رو نمیشد..

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
باشه همین کار رو میکنم  امروز سونو کردم ۱۴ پریودمه ماما میگه مدروکسی پروژسترون بخور تا پریود ب ...

برا من اروم اروم قرصارو قطع کرد ک سر وقت خودم پریود بشم ک نظمش بهم نخوره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
پس خوبه از فردا ان شاالله میخورم هزار جور مرض داریم میترسم با این قرص ها بدتر بشه

چه کنیم دیگه مجبوریم.والله ایناهم همشون هورمونی بدنمون داغون شده.تازه یه مدته سینم طرف زیر بغلم دردمیکنه میترسم والله دیگه کشش هیچ چیزیو ندارم خدا خودش بهمون رحم کنه با این همه دارو

خدا نکنه عزیزم قرص پروژسترون خالی ماه قبل بهم داد گفت ۱۰ شب بخور روز ۵ پریود شدم ؛ قطعش نکرده بودم ...

نه عزیزم فکرنمیکنم ضرر داشته باشه. ببین این قرصارو باید سر ساعت بخوریا وگرنه بهم میخوره. یا اگر روزی دوتا گفته بخور هردوتاشو باهم بخور تو یه ساعت

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم از دیشب داغونم از کجا معلوم که ضخامتم با روش های دیگه بره بالا 😔 شما واسه چی سیکلت کنسل میشد ...

عزیزم ی پست چند روز پیش درمورد گرمیجات نوشته بودم نمیدونم دیدین یا نه

من خودم مشکلی ندارم ضخامتمم همیشه خوب بوده حتی زمان اقدام ک سونو میرفتم

اما بعد از تخمک کشی شروع کردم ب اصلاح سبک و خودم رو بستم ب گرمیجات.بهمن پانکچر شدم قرار بود بعد از ۱۳عید ک پریود میشم برم برای انتقال.از اونجایی ک من گرمیجات زیاد میخوردم و پیاده روی و ورزش تو خونه هم داشتم بعد از عید پریود نشدم.پریودام همیشه سروقت بود

ده روز از تایمی ک باید پریود میشدم گذشت و بعد شدم

من بیبی چک ردم ازمایشم دادم منفی بود اما روز دوم سیکلم ک رفتم دکترر و سونو کرد با اینکه پریود بودم و حجم خونریزیمم زیاد بودگفت ازمایش دادی؟ گفتم منفی بود

گفت ضخامتت خییییلی بالاست و بازم برام از نوشت تا مطمئن شه باردار نیستم بعد داروهامو شروع کنم ک بازم منفی بود. و بعد ک راجع ب گرمیجات گفتم گفت واسه همون بوده ک ضخامتت اینقد بالابود با وجود ریزش رحم

اینا رو گفتم ک بگم دوماه خودتو ببند ب گرمیجات ان شاالله میاد بالا

اگر خواستی بگو لیست چیزایی ک خوردم رو بگ برات

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
من این ایه بهم ارامش میداد...البته بجه دار نشدنمون بنظرم هم یه امتحان برا خودمونه هم اطرافیان ..برام ...

اره وقعادرست میگی این امتحان الهی برای ماهاست وحتی اطرافیان که چطور رفتار میکنند ایاهرکدوم سربلندمیشیم. 

میفهمم خیلی بدودردناکه خدا رو شکر تو ما در شدی من یک نفرهست نتونستم ببخشم هنوزم😢

میگم عزیزم شما حس داغ شدن زیرشکم داشتی؟ من اینجورشدم

نگران نباش عود نمیکنه مگه پولیپ رو بر نداشتی؟

اره برداشتم ولی میگن زود برمیگرده نمیدونم والا.

دکتر ک رفتم ی چند تا قرص گیاهی و... داد گف این میسوزه ریششو. توکل ب خدا تا ببینیم چی پیش میاد

الان دراز کشیده بودم یهو چشمام گرم شد خوابم برد

خواب دیدم رفتم آزمایش دادم مثبت شدم با بتای خییییلی بالا

اینقد تو بغل دوستم گریه کردم ک با هق هق گریه م بیدار شدم🥺🥺🥺

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم