2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046205 بازدید | 684503 پست
سونو رفتم ضخامتم ۵/۲ بود و سیکل انتقالم کنسل شد 😭

متاسفم عزیزم 💔

منم سه بار سیکل انتقالم از نیمه راه کنسل شد. حتما خیر و حکمتی داره گلم، اتفاقا به نظرم اینطوری رحم آماده‌تر میشه، ان شاالله دفعه بعد با بهترین ضخامت انتقال بدی و مامان بشی عزیز دلم 😍🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه هامن احساس میکنم عفونت گرفتم.میگم نکنه شیاف پروژسترون ازشب میزارم تاصب میمونه اون باعث عفونت بشه ...

عزیزم حتما یک ساعت بعد شیاف خودت رو با محلول شستشوی واژن مخصوص بارداران بشور، چون چربی شیاف باعث تجمع باکتری و قارچ میشه . اگر خارش شدید داری حتما برو دکتر زود بهت دارو بده گلم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره وقعادرست میگی این امتحان الهی برای ماهاست وحتی اطرافیان که چطور رفتار میکنند ایاهرکدوم سربلندمیش ...

نه زیر دلم داغ نمیشد..اتفاقا چون انتقالم زمستون دی ماه بود بیشتر سردم میشد.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
متاسفانه ندیدم  اگه زحمتت نیست برام بفرست

ببین هرشب بلا استثنا دمنوش گل محمدی و دارچین و هل و زنجبیل و (گاهی اسطوخودوس) میخوردم.البته تو روز میخوردم ی شبایی هم دم میکردم باشوهرم میخوردیم یعنی میشد حتی روزی دوتا فنجون

اصلا شیرینی جات مصنوعی نخوردم حتی نبات 

فقط با خرما میخوردم و روزی ده تا خرما رو با ی عالمه کنجد میخوردم،ی وقتایی هم شیره خرمارو باکنحد مخلوط میکردم میخوردم

هرشب عسل و سیاهدونه میخوردم

لبنیات رو نمیخوردم و صبحانه هام بیشتر ارده و شیره بود یا خیلی کم کره محلی و عسل

اگرم ی وقت پنیر هوس میکردم روش سیاهدونه میریختم میخوردم

روغن غذاهامونم کردیم فقط روغن کنجد

با سالادهامم روغن زیتون مصرف میکنم

شب ها هم هررررشب شکمم رو با روغن سیاهدونه چرب کردم و ذکر گفتم و ایة الكرسى روش خوندم  و بعد تا ى ساعت اينا روشو كيسه ابگرم ميذاشتم. خوابم ميبرد 😅😅

اينارو انجام بده ان شاالله ان شاالله ك جواب بگيرى عزيزم

اميدوارم بهترين ضخامت رو داشته باشى و انتقالتم مثبت بشه و منم دعاكنى

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
خوب اونهم درد دل کرده دیگه، هرکس یه مشکلی داره

به نظر منم خواسته دلداری بده که این حرف رو زده ، چون ازدواج نکردن خیلی بدتر از بچه دار نشدن هست چون همش از تنها بودن زجر میکشی و مردم هم به یه چشمی نگا میکنن که حتما یه ایرادی داره ازدواج نکرده یا کسی نپسندیده نگرفته ، حالا چون ماها توی بچه دار شدن به مشکل برخوردیم هر کسی کوچکترین حرفی میزنه به دل میگیریم ،من خودم یکی میگه دیگه یه بچه بیار میام خونه یه دل سیر گریه میکنم نمیخوام آدما رو ببینم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
گفت شبی دو تا بخور از فردا میخورم 

منم یه بار سیکلم چند روز مونده به انتقال کنسل شد عزیزم نگران نباش من به ف.ا.ل نیک گرفتم اونموقع کلی رفتم سفر و اینور و اونور و اصلا خودمو اذیت نکردم بابتش کلی خوش گذروندم تا سیکل بعدی حتما اینجوری بهتر بوده برات به خودت زمان بده 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
باشه همین کار رو میکنم  امروز سونو کردم ۱۴ پریودمه ماما میگه مدروکسی پروژسترون بخور تا پریود ب ...

عزیزم یهو داروهات رو قطع نکنیااااااااااا وضعیت رحمم به شدت می‌ریزه بهم، استرادیولت رو قطع کن و حداقل ۶ روز پروژسترون بخور بعد قطع کن تا پریود بشی.

باشه همین کار رو میکنم  امروز سونو کردم ۱۴ پریودمه ماما میگه مدروکسی پروژسترون بخور تا پریود ب ...

بعد قطع پروژسترون که پریود شدی برای دور بعدت از روز ۱۳ دوره ت به مدت ۸ روز پروژسترون بخور بعد قطع کن تا پریود بشی بعد دوباره وارد سیکل انتقال بشو. شما اصلااااا ال دی . اینها استفاده نکن چون اینا باعث کاهش ضخامت آندومتر میشن.

این بهترین حالته برای کسایی مثل ما که مشکل ضخامت دارن.

من هم با همین روش و البته اضافه کردن پچ استرادیول شکر خدا ضخامتم خوب رفت بالا. ان شاالله شما هم سیکل بعدی دست پر برمیگردی گلم 🌹

اره وقعادرست میگی این امتحان الهی برای ماهاست وحتی اطرافیان که چطور رفتار میکنند ایاهرکدوم سربلندمیش ...

اطرافیان هیچ کدوم از امتحان قبول نشدن همشون رد شدن 😅میدونی خدا نکنه توی زندگی توی هر زمینه ای یکم پای کسی بلغزه وگرنه همه میریزن سرش هر جا هم بری صحبت از همون آدمه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزدلم ایشالا به زودیه زود خدا ارزوتو براورده میکنه و دلت شاد شاد میشه 🤲🏻❤️❤️❤️

سلام عزیزم زایمان کردی؟

خیلی برا ماها دعا کن خدا دامنمون رو سبز کنه.

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
سلام عزیزم خوبی؟ گل پسرت خوبه؟ نداجون خواب شبِ پسرت چطوره؟ قشنگ میخوابه یانه؟  شیر خودتو میدی ...

سلام عزیزه دلم پسرم کولیک معده داشت که از چند روزگی شروع شد تا ۴ ماهگی اما تو ۳ ماه کولیکش خیلی کم بود و دیگه نعده ش اذیت نمیشد از اون موقع شبا ساعت ۱۱ میخوابه تا ۷ صبح اونم بیدار میشه شیر میخوره دوباره میخوابه.دوماه اول شیر خودمو دادم بعد از اون کلا شیر خشک میدم 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏