2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
واقعا؟  روز اولم فک کردم تا سه روز باید مطلق باشم

ب ما گفته بودن فقط ۲۴ساعت ک اونم من هی از اتاق میومدم تو هال از هال ب اتاق فرداش هم سوار ماشین شدم ۶ساعت تو راه بودیم اومدم خونه مامانم از پله ها رفتم بالا 😆الانم نه زیاد استراحت مطلق باش نه زیاد کار کن یکم تو خونه راه برو کارم میکنی سبک باشه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشه به امیدشنبه امام رضا خودش به هممون عیدی بده چه ماهایی که منتظرنتیجه ایم چه شماهاکه انشالله بسلا ...

ان شاالله. ک امام رضا حاجت همه رو میده 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
وای من هنوزم خشک خشکم ترشح ندارم اصلا

جددی!! چه بهتر راحتی اینجوری البته بدن با بدن فرق میکنه من خودمو با بارداری قبلیم مقایسه میکنم میگم ترشح ندارم چون سری قبل زیاد داشتم به قول یکی از دوستام میگفت بارداری ها مثل هم نیستن قرار نیس الان مثل بارداری قبلی باشی ولی خودمم همش خودمو با سری پیش مقایسه میکنم🤦🤦🤦🤦

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
فرناز جان این جا بودن دختر هایی که این درد هارو داشتن بعد انتقال و خداروشکر مثبت هم شدن انشاالله بخا ...

ان شاالله از دعاى شما مهربون ها براى منم همين باشه🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️💚❤️

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
اره 🙂اینا ب نظرم نشونه خوبیه 

اى خداااااا

ان شاالله ك همينى باشه ك ميگيد❤️❤️❤️❤️💚💚💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
۱۳۱۳😍

منم ديدم اين ساعتو😍

عجيييييب در طول روز تعداد زياد ميبينم ساعت رند

اكثر وقتايي ك گوشى دست ميگيرم قفل باز كنم رند رو صفحه ست

واكثر وقتا ك ميام تاپيك هم ميبينم🥰🥰😍😍

سلام عزیزه دلم خوبم تو خوبی؟اره خداروشکر الان پسرم پنج ماهه ش شده تو چیکار کردی گلم؟

آآخیییی عزیزززممم ماشالله..خدا حفظش کنه انشاالله 

الهییی خوشبختی و موفقیت هاشو ببینی😍😍😍🤗🤗

والاا منم اوایل تیر باید برم يزد پیش دکترم..ببینه اوضاعم چطوره..چون جدیدا تشخیص آدنومیوز دادن..اگر مشکلی نباشه اون دوتا جنین باقی مونده رو انتقال بدم..دیگه توکل ب خدا..

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
واقعا؟  روز اولم فک کردم تا سه روز باید مطلق باشم

نه گلم فقط و فقط در صورتی استراحت مطلقی که دکتر بهت تاکید کرده باشه. باید هر دو ساعت پاشی اروم قدم بزنی که خون رسانی انجامشه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
فعلا این سری هنوز نزدم عزیزم همسرم واسم بی بی نمیخره میگه زوده🤣🤣🤣سری قبل میگم روز ۸ زدم هاله داشت

اها فکر کردم این سری هم زود زدی بهتر که نمیخره😂😂

عزیز دللللللم .فعلا سیکل انتقالم.پلاکتم افت پیداکرده هفته دیگه باید برم سونو ضخامت ان شاءالله. ولی د ...

خیره انشالله عزیزم

فکر کردم انتقال دادین😍

الهی همه چی به خوبی برات پیش برههه

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
آآخیییی عزیزززممم ماشالله..خدا حفظش کنه انشاالله  الهییی خوشبختی و موفقیت هاشو ببینی😍😍😍🤗🤗 ...

قربونت برم عزیزم انشالله که رفتی همه چی عالی باشه انتقال بدی و هردوتا جنین برات نی نی شه😍😍😍