2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046586 بازدید | 684530 پست
من دیگه از بعد کرونا عادت کردم به خونه نشینی الان هم که گرما و ویروس و لکه بینی قشنگ قانعم می‌کنه که ...

من خیلی حوصلم سر میره خودشم که تابستونه بدتر آدم تو خونه دلش میپوسه 

نه واسم آزمایش کلی نوشته انگار رفتم ۸۰۰تومن شد بابیمه

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
نه عزیزم جنین تو رحم چطور بیرون بیاد 😁😁 استرس نداشته باش  من استراحتم مطلق بود تقریبا  ...

یکم راه بریم اشکال داره؟

من انگار خون  ب پام نمیرسه راه میرم خوب میشم

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم روز انتقال حساب نمیشه اصلا  عجله نکن بزار روز ۹ بزن

اهاا پس روز انتقالو حساب نکنم جمعه میشه روز ۹ انتقالم احتمالا جمعه بی بی بزنم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
توکل بخدا عزیزم باشه شنبه میزنم .معجزه بشه

انشاالله فاطمه جان ممنون برات دعا میکنیم ببین اگه قرار بود روز هفت مشخص بشه که دکترا برای روز هفت آزمایش مینوشتن ببین چند نفر روز ده بی بی منفی شده ولی آزمایششون مثبت شده امام رضا عیدیت میده قربونت برم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
اره دوتا بلاست بودن امروز روز ۷ انتقالم البته با احتساب روز انتقال شاید جمعه بی بی بزنم پناه برخدا ه ...

من روز ۹ بی بی زدم منفی بود فرداش روز ۱۰ بی بی زدم مثبت شد نالا ببین یه روز چقدر فرقش بوده 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
انشالله به سلامتی درد دور ناف نشونه خوبیه من تو تمام انتقال ها نداشتم ولی این سری داشتم  انشال ...

جدددی!!!انشاالله خدا از زبونت بشنوه خودم امید زیادی ندارم سری پیش خیلی ترشح داشتم مدام باید لباس عوض میکردم که گفتن از نشونه های بارداری ترشح زیاد میشه ولی این سری اصلا هیچی خشک خشکم نمیدونم چی بگم خدا خودش به دلم نگاه بندازه مخصوصا همسرم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
من روز ۹ بی بی زدم منفی بود فرداش روز ۱۰ بی بی زدم مثبت شد نالا ببین یه روز چقدر فرقش بوده 

ندا جون سلام خوبی عزیزم 

ی مدت نبودم من...به سلامتی زایمان کردین شمااا😍😍😍😍

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

اره خوب امکانش هس تو‌ اون روز بی بی میزنیم بتا نیومده تو ادرار ولی فرداش یا چند روز دیگه بیاد من سری پیش روز ۸ زدم هاله خیلی کم انداخت روز ۹ زدم یکم بیشتر معلوم بود دیگه روز یازده قشنگ پررنگ شد تازه سری قبل دوتا جنین سه روزه داشتم این سری دوتا بلاست

اره خوب امکانش هس تو‌ اون روز بی بی میزنیم بتا نیومده تو ادرار ولی فرداش یا چند روز دیگه بیاد من سری ...

خب دیگه الانم خیلی زود بی بی زدی صبر کن روز ۱۰ بزن انشالله که مثبتی عزیزم

سلام مهربونام.آخه چقدرشماها دوست داشتنی هستین.با اینکه ندیدمتون وهر کدوم یه جای این دنیای کوچیک هستین با کلی آرزو که یکیش مشترکه   براتون بهترین بهترینها روارزو دارم 

اینو بدونید تو آخرین لحظه هاکه فکرمیکنید  به خط آخر کتاب رسیدین دقیقا دارین صفحه جدیدی ورق می‌زنیدوقشنگیهاش منتظرتونه  

دوستون دادم.  

منم آز دادم گفتن تا۵ حاضرمیشه امیدوارم رنج نرمال داشته باشم بادعای همه دوستای مهربونم.  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
ندا جون سلام خوبی عزیزم  ی مدت نبودم من...به سلامتی زایمان کردین شمااا😍😍😍😍

سلام عزیزه دلم خوبم تو خوبی؟اره خداروشکر الان پسرم پنج ماهه ش شده تو چیکار کردی گلم؟

سلام دوستان من دیشب ب مدت نیم ساعت  از انواع دردها مردم و زنده شدم ب محض اینکه رفتم شیاف گذاش ...

فرناز جان این جا بودن دختر هایی که این درد هارو داشتن بعد انتقال و خداروشکر مثبت هم شدن انشاالله بخاطر بارداری و نشون میده اتفاق هایی داره میوفته تو دلت

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام مهربونام.آخه چقدرشماها دوست داشتنی هستین.با اینکه ندیدمتون وهر کدوم یه جای این دنیای کوچیک هستی ...

سسلام عزیزم 

به سلامتی و دل خوششش انشالله دوستم

الهییییی خوش خبر باشی و بای بتای عااالبییی میای و ذوق زده مون میکنیییی🤲🤲😍😍🤗🤗🤗

الهی آمین یا رب العالمین

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵