2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046359 بازدید | 684509 پست

بچه ها چه کنیم با این آلودگی هوا؟ من اصلا از خونه بیرون نمیرم در و پنجره ها هم همیشه بسته ست این چند روز ولی توی خونه پر گرد و خاکه، همش انگار یه مشت خاک توی گلومه، هی میرم آب نمک قرقره میکنم ⁦☹️⁩

امروزم باز از صبح باد دراومده یجوری خاک تو هواست که ساختمون روبروییمون معلوم نیست !!!! وااااقعا دام برای بچه هامون میسوزه چه هوایی رو باید نفس بکشن 😔😔

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
طبیعیه عزیزمممم، من از روز ششم هفتم انتقال تا حدودا دو هفته بعدش دردای شدیییییید پریودی داشتم که به ...

واى هانيل جون نميدونى چ حالى بودم

همش ميگفتم صبح پاشم با ى حجم زياد خون مواجه ميشم

ان شاالله ك خير باشه و خوش خبرى❤️❤️❤️

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها فردا بی بی بزارم معلوم میکنه؟؟ فردا میشه روز ششم دل تو‌ دلم نیس بفهمم تو دلم خبری هس یا خدایی ...

نه عزیزم زوده  هنوز اگه بلاست بودن روز ۸ به بعد بزار

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها چه کنیم با این آلودگی هوا؟ من اصلا از خونه بیرون نمیرم در و پنجره ها هم همیشه بسته ست این چند ...

سلام سحر جان منم دقیقا همینطورم 

گلوم سوزش داشت سرفه میکردم انگار آرد تو گلوم 

چاره ای نیست نباید بیرون بریم 

آب نمک هم بهترین راهکار 

توکل کنیم به خدا 

روز به روز همه چی داره بدتر میشه 

واى هانيل جون نميدونى چ حالى بودم همش ميگفتم صبح پاشم با ى حجم زياد خون مواجه ميشم ان شاالله ك خير ...

آره دقیقا من که همش حس میکردم توی واژنم لخته هست و الان میفته 🙈😁

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
مرسی عزیزم دیگه قسمت اینجوری بود هخیلی دوس داشتم دوقلو باشه اما از اونورم از مسولیت و سختی بارداری و ...

منم خیلی دوست داشتم دو قلو ولی همین یکی یدونه اینقدر اذیت میکنه خداروشکر میکنم که یدونه شده☺

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
@sseeaa     عزیزم امشب به نیتت زیارت ال یاسین خوندم الهی به زودی زود مادر بشی

زنده باشی الهی شما هم به حاجت دلت برسی منم خیلی به دعای دیگران  خیلی اعتقاد دارم،خدا ایشالا دل شمارو هم شاد کنه  هم خونه اتو پر از نینی

سارا جان سلام من رویا هستم اگه یادت باشه شما همونی هستی که عکس بچگی شوهرش پروفایلش بود؟

سلام عزیزم

نه گلم من عکس پروفایل نداشتم

خیلی ممنون عزیزدلم لطف کردی گقتی من تیرویید دارم شیرونشاسته میخورم اون مشکل نداره؟!  وای بدونی ...

عزیزم من اصلا شیر و نشاسته رو نشنیدم برای کسانیکه تیروئید دارن بد باشه. فقط شیر سویا شنیدم براشون خوب نیست

به خودت استرس نده اینها چیزایی نیستن که رو نتیجه اثر قطعی داشته باشن،آرامش داشته باش

به امکانات هم نیست عزیزم فقط و فقط خدا باید بخواد

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
وووای مامان سوفی من  روز اول انتقال شبش چند قاشق البته خیلی کم باقالی پلو خوردم🤦🤦 دلم خبر داد ...

اشکال نداره عزیزم

باقالی پلو که خیلی باقالی نداره، منظور من باقالی آب پز هست که مقدارش زیاده

اصلا نگران نباش

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
نه عزیزم زوده  هنوز اگه بلاست بودن روز ۸ به بعد بزار

اره دوتا بلاست بودن امروز روز ۷ انتقالم البته با احتساب روز انتقال شاید جمعه بی بی بزنم پناه برخدا هرچند هیییچ علایمی ندارم فقط گاهی زیر نافم یا دور نافم درد میگیره

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
اسماتون شبیه همه  شما هم مثه من یه بچه دارید دومی کی انتقال میدین فریز داری؟من چهارسال گذشته ا ...

من دخترم دوماهشه‌.فعلا قصد نداریم دیگه بچه بیاریم تا ببینیم خدا چی می خواد

نه فریز ندارم