2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
اشکال نداره عزیزم باقالی پلو که خیلی باقالی نداره، منظور من باقالی آب پز هست که مقدارش زیاده اصلا ...

ممنون عزیزم برا راهنماییت خوبه خیالم راحت شد اره فقط چند قاشق خوردم اونم قاطی برنج بود

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
اره دوتا بلاست بودن امروز روز ۷ انتقالم البته با احتساب روز انتقال شاید جمعه بی بی بزنم پناه برخدا ه ...

عزیزم روز انتقال حساب نمیشه اصلا 

عجله نکن بزار روز ۹ بزن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره دوتا بلاست بودن امروز روز ۷ انتقالم البته با احتساب روز انتقال شاید جمعه بی بی بزنم پناه برخدا ه ...

انشالله به سلامتی درد دور ناف نشونه خوبیه من تو تمام انتقال ها نداشتم ولی این سری داشتم 

انشالله که که مامان شدی عزيزم 

منم خیلی دوست داشتم دو قلو ولی همین یکی یدونه اینقدر اذیت میکنه خداروشکر میکنم که یدونه شده☺

سارا جان.

شما استراحتتون در چه  حدی بود؟

کار خاصی کردید تو روزای انتقال؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
بچها من برا تیروویید قرص میخورم. میتونم نشاسته بخورم؟ اصلا نشاسته براچی خوبه؟

میگن نخورید بهتره 

نشاسته چند روز اول میخورن که برای جنین خوبه 

ولی کسایی که تیروئید دارن اصولا میگن نخورید 

[QUOTE=240146800]والله نوبتش یکی از آشناها واسمون گرفت با کریم زاده چون اول باید بری کلینیکش تو کوچه همون بیمارستان 

پس هر دکتری  خودشون بخوان مثلا با دکتر گریم زاده بخواهیم نمیزارن

میگن نخورید بهتره  نشاسته چند روز اول میخورن که برای جنین خوبه  ولی کسایی که تیروئید دار ...

نسرین جان شما استراحتتون در چه حدیه؟

جنین ممکنه میریم دستشویی بیاد بیرون؟🤣

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
نسرین جان شما استراحتتون در چه حدیه؟ جنین ممکنه میریم دستشویی بیاد بیرون؟🤣

نه عزیزم جنین تو رحم چطور بیرون بیاد 😁😁

استرس نداشته باش 

من استراحتم مطلق بود تقریبا 

حتی یک لیوان آب نزدم 

دراز کشیدم یا به پهلو خوابیدم 

فقط رفتم سرویس اومدم

تا دیروز که روز 13 بودم حموم هم نرفته بودم 

توالت فرنگی استفاده می‌کردم  

نیلو جون تو رو خدا نا امید نباش. ان شالله همه کارهات به آسانی برات پیش بره خوش خبر بیای اینجا

چشن فدات شم سعیم رو میکنم🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام بچه ها خوبین رفتم سونو یه دونه ساک دیدن یه دونه جوجه بود 😍

سلام عزیزم خداروشکر

مبارکت باشه😍😍😍🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام عزیزم شما ومن همزمان انتقال دادیم؟من دوشنبه9ام علائم داری گلم؟ الهی که مثبت وخوش خبربیای درضم ...

سلام عزیزم اره ماهمزمانیم.علائمم میادومیره.گاهی سینه دردودل درد.زیادعلائم ندارم.خدابخیرکنه.ایشاالا مثبت میشیم عزیزم.چشم مصرف نکردم چیزی

[QUOTE=240146800]والله نوبتش یکی از آشناها واسمون گرفت با کریم زاده چون اول باید بری کلینیکش تو کوچه ...

فکرنکنم اینطور باشه حالا موقعی که رفتین سوال کنید حالا شاید با زیرمیزی چیزی راضی بشن خیلی شلوغه خیلی بیشترهم از سیستانیا با کرمانیا هستن فقط سعی کنید صبح خیلی زود اونجا باشین

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦