2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
سلام عزیزم من فکر می کردم از من عجولتر نیست ولی شما دست منو از پشت بستی😆بی بی زود زدی دیگه لطفاً رع ...

سلام به روی ماهت عزیزم, حالادیدی عجول ترازخودتم هست؟ من دست همروبستم بازاینبار خیلی خیلی کنترل کردم هااسترسمو سری پیش شدیدبود😅😅😅لطف کردم. ولی دیگه الان استرسم رفت

وای الهی امین خداخودش معجزه کنه برای شنبه و روز ازمایشم 

خدا انشالله بهممون فرزندان سالم وصالح عطا کنه ازفضلش

سلام به روی ماهت عزیزم, حالادیدی عجول ترازخودتم هست؟ من دست همروبستم بازاینبار خیلی خیلی کنترل کردم ...

ان شالله عزیزم الهی شنبه بی بی دو خط برامون بیاری اللهم صل علی محمد و آل محمد 🤲🤲🤲🤲🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداگل فرزندتونگه داره عزیزدلم... الان چیکارکردی؟  توکل بخدای بزرگوار من بیشتر از مامانم خجالت ...

عزیزم همه مادر و پدرها همین احساس رو دارن

ولی خب دست من و تو و امثال ما نیست که

مادر منم با اینکه ماشاالله کلی نوه داره همش میگه تنها چیزی ک از خدا میخوام اینه ک تا زنده ام بچه تورو بغل بگیرم

خب منم دلم میگیره از این حرف 

ان شاالله عمرشون ۱۲۰ ساله باعزت باشه

اما چ میشه کرد دیگه تقدیر اینه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
خداگل فرزندتونگه داره عزیزدلم... الان چیکارکردی؟  توکل بخدای بزرگوار من بیشتر از مامانم خجالت ...

پسربزرگم ۱۱سالشه من ماه بعدازانتقال باردارشدم پسرکوچیکم ۱۳ماهشه ... طفلی مامانا خیییلی به فکرن خاله من ۱۸ساله منتظره ومادربزرگم خیییلی براش ناراحته همش میگه تنها آرزوم اینه که ببینم بیتابچه دارشده  

عزیزم ب نظر خودتو درسته ک دکتر از افت پلاکتتون بی خبر بمونه؟ خب شاید نیاز باشه داروی جدیدی بده و اشت ...

مممنونم عزیزم .تاظهر میرم دوباره تکرارمیکمم وقت انکولوژی دارم اگر تاهفته آینده تغیرنکرد . که به‌ معجزه اعتقادقلبی دارم.حتما بهش میگم چون شرایطم بقول دکتر مرگ وزندگی..

دست خداست.ممنون از لطف بی پایانتون خیلی دعام کنید  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
عزیزم همه مادر و پدرها همین احساس رو دارن ولی خب دست من و تو و امثال ما نیست که مادر منم با اینکه ...

اره واقعا درسته, خدا انشالله بحق پدر ومادرامون دلمون روشادکنه علی الخصوص مادرامون مه خیلی زحمتمون میکشن

اخه طفلی اینها تنهانوه ای که میشه ازمنه تک فرزندم خودم😊

خداروشکراسترس نداری منم دیگه الان ندارم فقط الان ته دلم اینه که خدا خودت دستموبگیرنزار کلمه ای ناشکری کنم راضی باشم به حکمتت

کار خوبی می‌کنی هرچند تحمل ش سخته ولی آفرین به ارادت عزیزم آن شالله که بی بی دو خط برامون بیاری الهی ...

ممنونم عزیزم

ان شاالله از دعای خیر شما منم مثبت بشم 

ان شاالله شماهم ب زودی طبیعی باردار بشین🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
پسربزرگم ۱۱سالشه من ماه بعدازانتقال باردارشدم پسرکوچیکم ۱۳ماهشه ... طفلی مامانا خیییلی به فکرن خاله ...

ای جونممم خداجفت پسرای دسته گلتونگه داره وموفقیاتاشون ببینی... اره واقعا خیلی سخته خدا انشالله به خالتون هم فرزندبده خیلی سخته این همه سال انتظار

اره واقعا درسته, خدا انشالله بحق پدر ومادرامون دلمون روشادکنه علی الخصوص مادرامون مه خیلی زحمتمون می ...

الهییییییی

تک فرزندی؟؟؟ عزیزم ان شاالله ان شاالله بحق همین روزهای قشنگ خدا

ی جوری دل مامان و بابات رو شاد کنه خدا ک هیچوقت این شادی رو فراموش نکنن

الهی آمین🤲🏻🤲🏻🤲🏻💚💚💚

مممنونم عزیزم .تاظهر میرم دوباره تکرارمیکمم وقت انکولوژی دارم اگر تاهفته آینده تغیرنکرد . که به‌ معج ...

ان شاالله بهترین حال براتون رقم میخوره🤲🏻💚🤲🏻

الهییییییی تک فرزندی؟؟؟ عزیزم ان شاالله ان شاالله بحق همین روزهای قشنگ خدا  ی جوری دل مامان و ...

اره عزیزم. انشالله خدای بزرگ جواب دل مهربون وخیرخواهتو بزودی بده قربونت برم

یک دنیاممنونم

@فرشته12345    

عزیزم نمیدونم چی بگم تا دلت آروم بگیره،چون خودم دارم یه جورایی بدترین لحظات عمرم رو میگذرونم از خدا فقط میخوام این آخرین امتحان سختش باشه،منم چند ماه دیگه تولد ۳۳ سالگیمه 

جالب اینه که منم دوس دارم فقط آرامبخش بخورم تا بخوابم 

دوس دارم برم جایی که کسی منو نشناسه 

عزیزم ولی شکر کن بدنت سالمه هیچ چیزی سلامتی نمیشه،بهت قول میدم که مادر میشی یه مادر مهربون

من تو دو دوتا چهارتای اینم که رحم جایگزین بگیرم چون دارم به این نتیجه میرسم که رحمم دیگه درست نمیشه و این تلخ ترین اتفاق زندگیه منه،و فقط سوالم اینه که چطوری انقدر درد و رنج تو سینه من هست و قلبم نمیترکه...

شروع کن درمانت رو با یه دکتر خوب،بری دوباره تو پروسه تلاش برا بارداری حالتم بهتر میشه

آدما با امید زنده ان

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد