2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
عزییییزدلم ایشالا  ایندفعه مثبت میشی و کنجدات میمونن برات .... حالا بعدزایمان میری کم میکنی وزن ...

سلام قربونت برم خواهر... ای بابا امروز روز8ام بی بی چک منفی کاملا شد نمیدونم خداخودش معجزشونشون بده تا زمان ازمایشم

روز چند انتقالی عزیزم؟

امروز روز نهم بدون احتساب روز انتقال

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم معروف ترین دکتراش کریم زاده با افلاطونیان هستن.که بیمارستان مادر میرن.

ممنونم از پاسخگویی تون

فقط بیشتر راهنمایی میفرمایید

برای نوبت گرفتن چجوری وهزینه اش اینکه بیمارستان مادر دولتی یا خصوصی 

از کرمان البته دوبار انتقال منفی داشتم 

سلام قربونت برم خواهر... ای بابا امروز روز8ام بی بی چک منفی کاملا شد نمیدونم خداخودش معجزشونشون بده ...

سلام عزیزم ...زوده هنوز من هربار میبینم نزدیک ازمایش یکی هست ازاسترس دستشوییم میگیره خدااا دل همه رو شادکنه ایشالا سری بعد بیبی چک بزنی دوتاخط خوشرنگ بیوفته 🙏🙏🙏

اصلا نباید خم بشیم؟ من روز اولم بلند شدم چای درست کردم کسی نبود برام درست کنه😥

عزیزم کارهای سبک اشکال نداره ولی اگه خواستی چیزی از روی زمین برداری دولا نشو بشین و بردار

منم همه کار خودم کردم و حتی ظرف هامو دونه دونه میشستم ک زیاد سرپا نمونم

فقط شب شوهرم ظرفای شام رو میشست

نگران کارهای سبک نباش

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام قربونت برم خواهر... ای بابا امروز روز8ام بی بی چک منفی کاملا شد نمیدونم خداخودش معجزشونشون بده ...

عزیزم من ی دور صلوات برات فرستادم ک خدا هم آرامش بده بهت هم صبور باشی تا هفته دیگه🥰🥰🥰

سلام عزیزم ...زوده هنوز من هربار میبینم نزدیک ازمایش یکی هست ازاسترس دستشوییم میگیره خدااا دل همه رو ...

وای اره میبینی چقدراسترس میکشیم ماها, اینجا نبود دق میکردیم رسما

قربونت برم عزیزم انشالله خداازدهنت بشنوه ومعجزه نشون بده یکیم شنبه میزنم میشه روز12میگم اونم منفی شد نرم دیگه ازمایش؟ خداکنه مثبت بشه

عزیزم من ی دور صلوات برات فرستادم ک خدا هم آرامش بده بهت هم صبور باشی تا هفته دیگه🥰🥰🥰

وای شرمنده کردی که منوخواهر قربونت برم توکه عین من منتظری... الهی خوش خبربیای تومامان خوبی میشی من عجولم😔

توبی بی میزنی قبلش؟ من یکیم خدابخوادشنبه😅😅😅

وای شرمنده کردی که منوخواهر قربونت برم توکه عین من منتظری... الهی خوش خبربیای تومامان خوبی میشی من ع ...

من تا شنبه ب هیچ عنوان نمیزنم

دیگه اونموقع هم میزنم ک از استرس روز ازمایش کم بشه

مثبت و منفیش دیگه دست خدا هست و از ماکاری برنمیاد

ان شاالله ک خیر باشه هرچیه

وای اره میبینی چقدراسترس میکشیم ماها, اینجا نبود دق میکردیم رسما قربونت برم عزیزم انشالله خداازدهنت ...

اره خیییییلی  من ۹سال جلوگیری میکردم تایم پریودیمم دقیق بود یساعت عقب میشد بیبی چک میزدم ازترس اینکه مثبت بشه گریه میکردم چشامو میبستم میگفتم خدااایا اگه مثبت بشه من میمیرم ...امادوسال پیش دقیقا موقعی که انتقال دادم بیبی چک میزدم واز منفی بودنش اشکم درمیومد ...ایشالا  که مثبت میشی عزیزم ..اما ازمایشتو بده به بیبی چک اعتباری نیست 

من تا شنبه ب هیچ عنوان نمیزنم دیگه اونموقع هم میزنم ک از استرس روز ازمایش کم بشه مثبت و منفیش دیگه ...

اره واقعا راست میگی همه چی دست خداست. ولی الان استرسم کم شدن دارم... دیروز وپریروزاسترسی شده بودم😵

پس انشالله قرارما شنبه بی بی چک زدن,,, الهی بامثبت پررنگ بیایم

وای اره میبینی چقدراسترس میکشیم ماها, اینجا نبود دق میکردیم رسما قربونت برم عزیزم انشالله خداازدهنت ...

سلام عزیزم من فکر می کردم از من عجولتر نیست ولی شما دست منو از پشت بستی😆بی بی زود زدی دیگه لطفاً رعایت کن خدا را چه دیدی شاید معجزه ای در انتظار ت باشه. عجله نکن طبیعی زندگی کن فقط کار سنگین نکن.الهی خدا دل شما و همه کسانی که آزمایش شوند نزدیک باشد را شاد کند ما منتظر ها هم در کنار شما🤲🤲🤲🤲🤲

ب این فکر میکنم ک من همه کار کردم و همه جور رعایت کردم

دیگه اون خداست ک باید بخواد و اگر نخواد از دست من و دکتر و هیچ کس دیگه کاری ساخته نیست

واسه همین آرومم

توکل ب خودش کردم از اول

اره خیییییلی  من ۹سال جلوگیری میکردم تایم پریودیمم دقیق بود یساعت عقب میشد بیبی چک میزدم ازترس ...

خداگل فرزندتونگه داره عزیزدلم... الان چیکارکردی؟ 

توکل بخدای بزرگوار من بیشتر از مامانم خجالت میکشم اون طفلی هیچی نمیگه ها ولی میدونم ته دلش خیلی نوه میخواد

باشه چشم, دیگه راهیه که خودمون انتخاب کردیم بایدصبوری کرد

من تا شنبه ب هیچ عنوان نمیزنم دیگه اونموقع هم میزنم ک از استرس روز ازمایش کم بشه مثبت و منفیش دیگه ...

کار خوبی می‌کنی هرچند تحمل ش سخته ولی آفرین به ارادت عزیزم آن شالله که بی بی دو خط برامون بیاری الهی آمین.🤲🤲🤲🤲