2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
چه دارویی؟میترسم چیزی مصرف کنم ضررکنه

در اصل دکتر باید دارو بنویسه چون‌نوع عفونت فرق میکنه ، سوزش و خارش ،ترشحات داری ؟

من ده روز پیش عفونت گرفتم افتاد تعطیلات نتونستم برم‌دکتر قبلا یه بار دکتر برام داکسی سیکلین ،مترونیدازول ،و پماد‌ کلیندامازول نوشته بود دیگه اجبارا استفاده‌کردم‌ ،تعطیلات تموم‌شد رفتم‌گفتم‌ بهش 

اگه میتونی‌ برو دکتر چون‌دارو‌مصرف نکنی خیلی چیز بدیه  مزمن میشه ،من اینقدر ترسیدم از این عفونت 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
نمیدونم مریض شدم بخدا... شماها که درکم میکنید چرا اینومیگید خیلی سخته تحمل گذشتن روزها😭😭😭 موندم ...

ایشالله شنبه از امام رضا حاجت میگیری مهربونم

تحمل کن سخته ولی چاره چیه جز صبر کردن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در اصل دکتر باید دارو بنویسه چون‌نوع عفونت فرق میکنه ، سوزش و خارش ،ترشحات داری ؟ من ده روز پیش عفو ...

آخه من تازه ۷روزه انتقال دادم میترسم دارواستفاده کنم.نمیدونم چیکارکنم

ایشالله شنبه از امام رضا حاجت میگیری مهربونم تحمل کن سخته ولی چاره چیه جز صبر کردن

قربونت برم عزیزدلم خیلی مهربونی, انشالله خودتم نی نی های نازتوبیاری ومامان بشی

دعاکن فداتشم. یک پست بالاتر از پست تو بخون... نوشتم سربی بی چک چیشدیکم بخنددلت شادبشه

امام رضا خودش به هممون نظرلطف کنه وشفاعت

آخه من تازه ۷روزه انتقال دادم میترسم دارواستفاده کنم.نمیدونم چیکارکنم

اوه اوه اگه انتقال دادی که اصلا هیچی مصرف نکن حتما  باید دکتر بری ،من نمیدونستم انتقال دادی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
دعاکن شنبه بازمیزنم توکل بخدای بزرگ فقط به معجزه اش ایمان دارم وای باورت نمیشه اولش زدوبود فکرکردم ...

توکل به خدا عزیزم، ان شاالله بهترینها برات رقم بخوره 🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلا دوستان🙃من بی بی چک زدم... شکرخدای بزرگ گفته بودم درحال بایدشکرکنم. منفی شد😢😢😢 اولش فکرکردم ...

خیلی زود زدی فاطمه جان ..شنبه بزن حتما مثبتی انشاالله

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
انشالله ممنونم عزیزدلم

خیلی زود زدی عزیزم موندم بهت چی بگم یکم تحمل کن ان شالله ک شنبه با خبرای خوب میای بدن با بدن هم فرق میکنه ممکنه بتات دیر رفته باشه بالا اصلا روزه هفت خیلی زوده بد ب دلت راه نده ان شاالله که اینسری سری اخره 🤲

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

سلام دوستان تو رو خدا خیییلی دعام کنید قلبم انگار تکه تکه شده هر چه گریه میکنم از ته دل بازهم دلم اروم نمیشه نمیدونم چرا خداحاجتمو نداد.نمیدونم چرا سرنوشتم این شد چند روز دیگه تولد ۳۳سالگیمه و من دربه در برای یه بچه.....نمیدونم اصلا از کجا دوباره شروع کنم به پانکچر مجددکه فکر میکنم تمام روح و روانم درد می گیره دلم میخواد راهی وجود داشت تاازحافظه همه کسایی که منو میشناسن پاک بشم.....الانم با اشک دارم مینویسم .دعام کنید.  

کاش پدرو مادرم منو از یادشون میرفت که درد اونا بیشتر اذیتم میکنه...امروز مادرم پرسید چیشد دکتر چی میگه و بیخبر از درد و‌رنج من توی این دو هفته ....و باز هم منی که شکستم ...چقد باخودم تصور کردم که چطور خبر بارداریمو بهشون بدم اما باز هم ......

سلا دوستان🙃من بی بی چک زدم... شکرخدای بزرگ گفته بودم درحال بایدشکرکنم. منفی شد😢😢😢 اولش فکرکردم ...

خییلی زوده عزیزم نگران و ناامید نشیا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان تو رو خدا خیییلی دعام کنید قلبم انگار تکه تکه شده هر چه گریه میکنم از ته دل بازهم دلم ار ...

سلام عزیزم برای آرامش قلبت سوره حمد میخونم 

الان ممکنه هر حرفی بزنیم آروم نشی 

گریه کن دلتو خالی کن خیلی چیزای زیادی پشت سر گذاشتی حق داری گاهی اوقات کم بیاری و خسته شی ولی لطفا کوتاه نیا بخاطر همه ی تلاش هایی ک تو این سالها کردی کوتا نیا

تولدت پیشاپیش خیلی مبارک باشه❤️ 33 که سن خیلی بالایی نیست عزیزم الان دخترا تا 35 سالگی مجرد میمونن چقدر هم موفق و شاد هستن... کمی در کنار درمان به فکر روحیه ی خودت باش عزیزم الهی که بهترینها نصیبت شه و آرامش تو دلت جاری شه

خدایا به امید تو....
سلام دوستان تو رو خدا خیییلی دعام کنید قلبم انگار تکه تکه شده هر چه گریه میکنم از ته دل بازهم دلم ار ...

عزیزم

نمیدونم چی بگم که هیچی آرومت نمیکنه

کاش میشد خدا بغلت کنه و دلداریت بده 😭

بهت بگه بنده ی من ابن بار هم نشد تقدیرت نبود دل شکسته ت رو خودم خریدارم

یه روزی یه جایی طوری که فکرش رو نمی کنی خودم برات جبران میکنم.

《و هركس كه از خدا پروا كند، خداوند براى او راه بيرون شدن و رهايى (از هر گونه مشكل) را قرار مى‌دهد.  و او را از جايى كه گمان ندارد روزى مى‌دهد》سوره طلاق ایه ۲ و ۳

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست