2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046542 بازدید | 684523 پست
چرا باخودت اینکارو میکنی؟ چرا تحمل نکردی تا شنبه مگه تو از امام رضا عیدی نمیخواستی؟ خودتم با خودت ...

اره راست میگی خریت کردم😢😢😢البته دوتا گرفتم یکیشم باشه شنبه میزنم صبح اول وقت ببینم چی میشه اونم منفی شه دیگه خودموگول نمیزنم

ببخش توروخدا ناراحتت کردم توایشالله مثبتی به دلم افتاده همین الان تسبیح به دست برای امام رضامیفرستم برای هممون

اره گفتم نمیدونم چیشدگفتم بزنم😓روز7هستم بجزانتقال فردا میشم8دوستمون نسرین زده بودم ثبت چراخودموگول ...

مهربون جان شاید دیرتر لانه گزینی کنه 

تو رو خدا از این فکرا نکن 

استراحت کن 

رعایت کن

استرس نداشته باش، توکل به خدا  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستشوبگم ازاسترس خلاص شدم دیگه منفی شد😐 سحرجون دوستمون هم جنینهاش پنج روزه اس مثبت شدمنم به هوای ...

عزیزم بدن ب بدن خیلی فرق داره

تو حتی نمیدونی بچه ها چندسالشونه مشکلشون چی بوده قد و زنشون چ جوریه بر اساس اینها نتایج خیلی متفاوت میشه همیشه

و هیچکس نمیتونه بدن خودشو با سیستم بدن کسی دیگه مقایسه کنه و مثبت و منفی شدن زودت و دیرتر ب خیلیا چیزا بستگی داره

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
راستشوبگم ازاسترس خلاص شدم دیگه منفی شد😐 سحرجون دوستمون هم جنینهاش پنج روزه اس مثبت شدمنم به هوای ...

وا عزیزم فقط به اون یک نفر اکتفا میکنی؟؟ حرف منو که میگم دفعه قبل روز نهم تازه هاله انداخت نمیشنوی؟؟؟؟؟

چرا انقدر دوست داری خودت و نی نیت رو اذیت کنی؟ با این حجم از استرسی که از اولش داشتی و این ناامیدی و غصه الانت بخدا داری به اون تو دلیت ظلم میکنی، نمیذاری رشد کنه ... 

همونقدر که اثر انگشت هیچ دو نفری شبیه هم نیست حاملگی هیچ دو نفری هم شبیه هم نیست، قرار نیست همه توی یه روز مشخص بی بی چکشون نشون بده، اگر روز دوازدهم زده بودی بهت حق میدادم ولی آخه روز هفتم؟؟؟

در هر صورت چاره ای نداری جز اینکه تا روز آزمایشت صبر کنی، حالا میخوای با غصه سر کنی یا امیدواری؟؟؟

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
اره راست میگی خریت کردم😢😢😢البته دوتا گرفتم یکیشم باشه شنبه میزنم صبح اول وقت ببینم چی میشه اونم م ...

بلانسبتت عزیزم

بهش فکر نکن تا شنبه

ان شاالله ک ختم ب خیر میشه و مادر میشی

🤲🏻❤️🤲🏻❤️

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
وا عزیزم فقط به اون یک نفر اکتفا میکنی؟؟ حرف منو که میگم دفعه قبل روز نهم تازه هاله انداخت نمیشنوی؟؟ ...

حرف حق👍🏻👍🏻

اره گفتم نمیدونم چیشدگفتم بزنم😓روز7هستم بجزانتقال فردا میشم8دوستمون نسرین زده بودم ثبت چراخودموگول ...

دختر خیلی زوده

چرا به خودت استرس میدی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
مهربون جان شاید دیرتر لانه گزینی کنه  تو رو خدا از این فکرا نکن  استراحت کن  رعایت ...

چشم عزیزم رعایت که دیگه میکنم تادوشنبه برم ازمایش وداروهام ادامه میدم چاره نیست

ولی دیگه ازاسترس راحت شدم

عزیزم این برای دفعه قبلمه، روز نهم. به نظرت دو روز قبلش چیزی بوده که نشون بده؟؟؟

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم بدن ب بدن خیلی فرق داره تو حتی نمیدونی بچه ها چندسالشونه مشکلشون چی بوده قد و زنشون چ جوریه ب ...

بله درست میگی عزیزدلم😍توکل بخدای بزرگ ولی راستش خوب شدزدم ازاسترس خلاص یکم

وا عزیزم فقط به اون یک نفر اکتفا میکنی؟؟ حرف منو که میگم دفعه قبل روز نهم تازه هاله انداخت نمیشنوی؟؟ ...

الهی من قربون دلت برم عزیزم سحرجون توروخدا توحرص نخور من اشتباه کردم... 

نه راستش اصلا ازاول اصلاهیچی استرس نداشتم ازدیروز اینجورشدم بعدگشنیز اینها😐😐

راست میگی چشم انشالله شنبه صبح که میشه روز12بازمیزنم توکل بخدا

راستشو بخوای باامیدفقط به معجزه خدا ادامه میدم این چندروز رو😊😊

بلانسبتت عزیزم بهش فکر نکن تا شنبه ان شاالله ک ختم ب خیر میشه و مادر میشی 🤲🏻❤️🤲🏻❤️

توکل بخدای بزرگ. توخیالت راحت باشه چشم فکرنمیکنم اصلا ولی دلم خیلی خیلی روشنه از امام رضا میخوام مثبت بیای

دختر خیلی زوده چرا به خودت استرس میدی

نمیدونم مریض شدم بخدا... شماها که درکم میکنید چرا اینومیگید خیلی سخته تحمل گذشتن روزها😭😭😭

موندم توفکراینکه برای پانکچردوباره پول ازکجابیارم. خداکنه مثبت شم بادعاهای شما شنبه بی بی

عزیزم این برای دفعه قبلمه، روز نهم. به نظرت دو روز قبلش چیزی بوده که نشون بده؟؟؟

دعاکن شنبه بازمیزنم توکل بخدای بزرگ فقط به معجزه اش ایمان دارم

وای باورت نمیشه اولش زدوبود فکرکردم مثبته باصدای بلند عین خلازدم زیرگریه😂😂😂تازشم همون لحظه داشتم واسه همه منتظرا ازخدامیخواستم مثبت شن نگو خودمم جزاون دسته ام. خاطره خنده داری شد