2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046476 بازدید | 684514 پست
آره واقعا رز جان من دیگ بین اردبیل و تبریز موندم گفتم تبریز بهتره رفتم البته دکتر همسرم اونجا رو معر ...

میگم رقیه جان شما که بلاخره این مسافت رو طی میکنید چون از اردبیل به تبریز هم راه کمی نیست کاش همون تهران میرفتی ، منم شوهرم از همون اول میگفت بریم تهران من آخرشم‌ ندونستم کدوم‌دکتر و‌کدوم ‌مرکز برم‌کلا انتخاب دکتر خیلی سخته برام ، تهران هم‌دکتر زیاده سختر میشه انتخاب کرد‌ ، توی نی نی سایت هم‌یکم‌تحقیق کردم دیدم‌یکی میاد یه مرکزی رو‌تعریف میکنه یکی میگه خوب‌نبود‌ ،دکترا رو‌هم‌همینطور به‌خاطر همین‌گیج شدم‌وگرنه من‌برای چیزای ساده‌هم‌تهران‌دکتر میرم‌همیشه چون‌دکترای تهران‌با تبریز یکی نیست اصلا

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم اینها رو نخور باقالی، زعفرون، جعفری و گیشنیز، زرشک، آب زرشک، آب هویج قهوه و نسکافه، هل ...

وووای مامان سوفی من  روز اول انتقال شبش چند قاشق البته خیلی کم باقالی پلو خوردم🤦🤦 دلم خبر داد خوب نیس چند قاشق خوردم الان چی میشه یعنی ضرر داشته برام

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام قربونت برم‌. شکر خدا. شما چطوری؟ اره عزیزم دعای یستشیر رو یکی از بچه ها همین جا میگفتن. گفتم م ...

حاجت روا بشی از چه روزی شروع کردی 

منم شکر خدا بهترم این ماه میرم برا کنترل کیست سینه م 

بعدم ببینم دکتر عکس رنگی می‌نویسه برام 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام دوستان من بسلامتی انتقال دادم ۲ جنین ۳ روزه. فقط دکتر بهم گف ی پلیپ ریز دهانه سرویکس رحمت داری ...

عزیزم انشاالله دو تا جوجه هات هم لانه گزینی میکنن و چهارده روز دیگ با بتای تپل خوشحالمون می‌کنی برات دعا خوندم ..استرس به خودت نده انشاالله که پولیپ  هیچ مشکلی برات نمیاره.. 

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
فرزی جون من روز انتقال دکتر محیطی برام انتقال داد عزیزم 

سلام عزیزم خوبی گل پسرت خوب؟

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

سلام خانمهای گل امروز روز ۱۲ انتقال هست دیروز درد پریودی زیر شکم داشتم زیاد البته روز ۱۰ بی بی چک زدم منفی شد خودمم زیاد امیدوار نیستم میشه برای منم دعا کنید من فقط همین دوتا جنین رو داشتم که انتقال دادم اگر نشه باید از اول شروع کنم 

سلام دوستان من بسلامتی انتقال دادم ۲ جنین ۳ روزه. فقط دکتر بهم گف ی پلیپ ریز دهانه سرویکس رحمت داری ...

علیکم السلام 

ان شاالله این دو تا نی نی بهت می چسپند و دو هفته با خبر مثبت شدن شادمون می‌کنی

نپرسیدی که ضخامتت چنده؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
میگم رقیه جان شما که بلاخره این مسافت رو طی میکنید چون از اردبیل به تبریز هم راه کمی نیست کاش همون ت ...

عزیزم خوب همه جا همین طوره، بالاخره هر کی از هر دکتری انرژی خوب بگیره و مثبت بشه ازش تعریف میکنه، گاهی هم شما احساس میکنی یک دکتر در حقت کوتاهی کرده، در صورتی که شاید یک نفر دیگه خیلی راحت و عالی ازش نتیجه گرفته باشه، به نظرم واقعا نمیشه رو نظر ها حساب باز کرد، خودت باید بری و ببینی و تصمیم بگیری که پیش کی ادامه بدی

علیکم السلام  ان شاالله این دو تا نی نی بهت می چسپند و دو هفته با خبر مثبت شدن شادمون می‌کنی ...

مرسی انشاالله.

انشاالله توهم ضخامتت مناسب بیاد بالا.

پرسیدم دکترم گف خوبه.

دیگه نمیدونم راست میگف یا دروغ😂

این پولیپ اخر کاری حالمو گرف.

ادم از ی چیز بدنش خبر نداشته باشه بهتره

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
سلام خانمهای گل امروز روز ۱۲ انتقال هست دیروز درد پریودی زیر شکم داشتم زیاد البته روز ۱۰ بی بی چک زد ...

سلام عزيزم داشتن درد پریودی طبیعی نگران نباش دوست خوبم 

شاید جنین دیر لانه گزینی کرده 

نا امید نباش حالا فرصت داری 

امیدوار باش مم هم براتون صدتا صلوات هدیه میکنم به حضرت ام البنین تا انشالله مامان بشی گلم