2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046116 بازدید | 684499 پست
نمیدونم گاهی خودمو سرزنش میکنم میگم شاید استراحت میکردم منفی نمیشدم ولی واقعا شرایط استراحتو ندارم م ...

عزیزم ان شاالله شما هم مثل این خانم ها با اولین انتقالت پیش دکتر نبوی مثبت بشی گلم 🙏🌹

https://www.instagram.com/tv/CXY0QOtItn-/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

https://instagram.com/stories/dr.koohsarnabavi/2854441045681385082?utm_source=ig_story_item_share&igshid=MDJmNzVkMjY=

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنونم عزيزم چهارشنبه بايد برم سونو قلب دعامون كن🤲

سلام معجزه جان انشاالله چهارشنبه میری و صدای قلب قشنگ کوچولوت رو گوش می‌کنی و ما خوشحال میشیم برات دعا میکنم عزیزم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما میام بیخبر نمیذارم ❤️ببین من تخت نوزادی و با کمد و با دراور و خریدم ۲۷/۵۰۰ ایشالا خدا به زودیه ...

مبارک باشه عزیزم 😍😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام خواهرامروزم منفیه خواستم داروهامو قطع کنم شوهرم نمیزاره میگه تا سه شننبه وایستا

پروانه جان خ ناراحت شدم حتما حکمتی درش هست.حالا صبر کن کار خدا رو چی دیدی شاید دیر لانه گزینی کرده باشه.

میگم شما با مرکز مام صحبت کردین هزینه تعیین جنسیت چقدره.

اره الهی امین عزیزدلم... انشالله بقولی بیخبری خوش خبری باشه😍😍😍 من دیگه نمیدونم چرا داره زمان میر ...

منم همينجور شدم

انگار افتاديم تو سراشيبى و نزديك ميشيم ب روز ازمايش برامون سخت تر شده

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزیزم اینها رو نخور باقالی، زعفرون، جعفری و گیشنیز، زرشک، آب زرشک، آب هویج قهوه و نسکافه، هل ...

سلام

عههه دود اسفند بده؟؟

من هرروز براى سلامت جنينم دود ميدم كهههه😩😩😩

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام دوستان من بسلامتی انتقال دادم ۲ جنین ۳ روزه. فقط دکتر بهم گف ی پلیپ ریز دهانه سرویکس رحمت داری ...

عزيزم بسلامتى ان شاالله ك دوهفته ديگه خوش خبر باشى😍😍💚💚💚

ان شاالله ك هيچى نيست اون پليپ

اصلا اصلا بهش فكر نكن ك استرس بده برات

من ديشب وقت خواب يادم اومد امروز انتقال دارين براتون اية الكرسى خوندم و دعا كردم

ان شاالله خدا ميشنوه دعاهامونو🤲🏻🤲🏻🤲🏻

عزيزم بسلامتى ان شاالله ك دوهفته ديگه خوش خبر باشى😍😍💚💚💚 ان شاالله ك هيچى نيست اون پليپ اصلا ا ...

مرسی عزیزم.

انشاالله شماهم جواب مثبت بگیری .

خیلی برا همه منتظرا دعا کردم.

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
سلام عزيزم  آب زیاد بخور  کمی راه برو  انجیر خشک تو آب ولرم خیس کن بخور  سبز ...

ممنون عزیزم 

سبزی زیاد نمیخورم ولی آب چرا میخورم انجیر هم دیشب خوردم راه میرم ولی تو خونه در حد قدم زدن اما این روزا راه ک میرم زیر شکمم درد میگیره دوباره میشینم 

خدایا به امید تو....
عزیزم این خودش یبوسته دیگه 😅🙈 کره آب شده بمال رو نون بخور، آب جوشیده ولرم رو به گرم زیااااد بخور ...

وای منو بگو ک میگفتم بذار پیشگیری کنم نگو همین الانشم یبوسته😬

ممنون قربونت برم کاشکی زود خوب شه، امروز اصلا حوصله مراقب ندارم با شوهرم حرفم شده ی جوری شدم با اینکه ب خیر گذشت خداروشکر، ولی خیلی بحث کردیم حس میکنم خیلی بهم فشار میاد... 

خدایا به امید تو....
سلام عزیزم. حتما اسمتونو مینویسم تو لیست دعای یستشیر. من ک خیییلی روسیاهم ولی ب حرمت دعای دررحق همد ...

عزیزدلم حاجت روا شی گلم 

این کارا به همه دلگرمی میده خیلی خوبه که شما و بقیه دوستان اینکارو میکنید الهی خدا بهترینها رو براتون رقم بزنه❤️

خدایا به امید تو....
وای منو بگو ک میگفتم بذار پیشگیری کنم نگو همین الانشم یبوسته😬 ممنون قربونت برم کاشکی زود خوب شه، ا ...

واى😆😆😆😆

انگار اين روز هفتم و هشتم كلا قاطى ميكنه ادم😂🤭

منم ديروز اينجورى بودم شما و مهربون جون هم امروز😂

اره الهی امین عزیزدلم... انشالله بقولی بیخبری خوش خبری باشه😍😍😍 من دیگه نمیدونم چرا داره زمان میر ...

سختترین چیز انتظاره ان شاء الله که خدا بهمون صبر بده و بتونیم این مدت رو هم بگذرونیم الهی که نتیجه مثبت باشه و همه از ته دل خوشحال شیم

خدایا به امید تو....