2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046186 بازدید | 684501 پست
واقعا اگه من میدونستم‌ برای بارداری اینقدر استرس میکشم برای امتحانات اون همه استرس نمیکشیدم‌ چه حماق ...

اره والله من الان دقیقا یاداون روزامیوفتم میگم چقدردغدغه هامون سطحی بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه منم عادى عادى ام هيچى ب هيچى ان شاالله ك هردومون و بقيه بچه ها شنبه عيديمون رو ميگيريم حالا ما ...

اره الهی امین عزیزدلم... انشالله بقولی بیخبری خوش خبری باشه😍😍😍

من دیگه نمیدونم چرا داره زمان میره طاقتم کم میشه وعین بچه هابدخلقی

سلام عزیزم ۲روز حرکتش کم بود به دلم بد افتاد پاشدم رفتم سونو گفتن بهم رشدش عقبه و اب دورش هم روی حدا ...

واسه منم حرکتش خیلی کم شده بود رفتم بهداشت اورژانسی نوشت برم سونو که منم رفتم بیمارستان الزهرا حرکتش چک کردن توی نیم ساعت 4 بار بود گفتن خوبه نگران نباش ولی قانع نشدم گفتم برام سونو بیوفیزیکال نوشتن که رفتم دکتر گفت نگران نباش حرکتش خوبه و بندناف هم دور گردنش نیست ولی من به بیمارستان الزهرا اعتماد ندارم 18 ام وقت دکترم هست میرم برام سونو بنویسه برم بیرون سونو

انشاالله این مدت کوتاه که مونده تا زایمانتون نی نی شمارو سالم حفظ کنه و بزودی بسلامتی بغل بگیرید  

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
ای جان خودم قبلا دحتر و بیشتر دوست داشتم الانم همینم ولی الان میگم واقعا فرق نداره ولی جفتم جور شه ع ...

پس عین همیم😆😆😆اره بابا انشالله هرچی هست صحیح وسالم باشه مارومامان کنه کافیه😍😍😍

انشالله بزودی مامان بشی دوبارتوکل بخدای بزرگ دیروز اونقدر گریه کردم گندزده بودم سه روز سوپ گشنیزخورد ...

عزیزم اینها رو نخور

باقالی، زعفرون، جعفری و گیشنیز، زرشک، آب زرشک، آب هویج

قهوه و نسکافه، هل و دارچین و گلاب

گرمی خیلی زیاد یا سردی خیلی زیاد

سوسیس و کالباس، تن ماهی اصلا نخور، ماهی فقط قزل آلا یا سالمون خوبه

اگر کم بخوری مشکلی نداره ولی یهو زیاد نخور ازشون

دود اسفند هم شنیدم خوب نیست

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
فعلا که با موسی پورم ببینم چی میشه دیگه  فرزدی رو‌منم شنیدم هم خیلی بد اخلاقه هم خیلی پول پرست ...

رز جان من یکی از انتقال هام با فرزدی بوده یکی با حمدی هیستروسکوپی ام رو هم فرزدی انجام داد ولی منفی شدم البته الزهرا انجام داد برام ☹️☹️☹️

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
رز جان من یکی از انتقال هام با فرزدی بوده یکی با حمدی هیستروسکوپی ام رو هم فرزدی انجام داد ولی منفی ...

به نظرم فرزدی دیگه خیلی قدیمی شده ،تازه میگن هم پولکی هست هم بد اخلاق البته من خودم تا حالا نرفتم ولی مثلا اونایی که ۱۳ سال پیش باردار میشدن و پیشش میرفتن میگفتن خوبه الان دیگه از رده خارج شده 

یکیم که رقیه جان راستش تبریز نه دکتر درست حسابی داره نه مرکز درست حسابی فقط خدا باید به دل رنج کشیده ما رحم کنه و نجاتمون بده ، گاهی وقتا فکر میکنم میگم کاش کاری از دستم برمیومد‌ اون وقت اصلا نمیذاشتم هیچ مرد و زنی بدون بچه باشن چون خیلی بال وپر آدمو میشکنه و افسرده میکنه ،خیلی سخته 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بچه ها من موعدپریدمه روز۷انتقالم.زیردلم دردمیکنه مثل پریودی.طبیعیه؟

عزیزم انشاالله از علایم مادر شدن طبق تجربه ای که من این جا از دخترها کسب کردم نود درصد خانم هایی که بعد انتقال درد پریودی و تیرکشیدن داشتن مثبت شدن به ف.ا.ل نیک بگیر 😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
دوستم منم بعد آزمایشم بازم بی بی چک میذاشتم ولی بعضاش کمرنگتر بود چون میگن ممکنه ادرار غلیط نبوده. س ...

سلام گلم، انشاالله که همینطور باشه 

منم تمام امیدم به خدا و بزرگی خدا 

ممنونم از انرژی و امیدی که به من میدید 

انشالله به زودی خبر مادرشدن رو بشنوم 

سلام گلم، انشاالله که همینطور باشه  منم تمام امیدم به خدا و بزرگی خدا  ممنونم از انرژی و ...

سلام به روی ماهت انشالله فردا با بتای عالی میای عزیزم. انشالله الهی آمین

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
به نظرم فرزدی دیگه خیلی قدیمی شده ،تازه میگن هم پولکی هست هم بد اخلاق البته من خودم تا حالا نرفتم ول ...

آره واقعا رز جان من دیگ بین اردبیل و تبریز موندم گفتم تبریز بهتره رفتم البته دکتر همسرم اونجا رو معرفی کرد که نتیجش شد چهار تا انتقال منفی ..چند تا از فامیل هامون رشت نتیجه گرفته بودن من به خودم بود میخواستم تهران برم ولی مادرشوهرم گفت برید رشت دیگ رفتیم اونجا.. واقعا منم میگم یعنی تا کسی درد مارو نداشته باشه مارو نمیتونه درک بکنه به هیچ وجه ..اون حس درد و درماندگی که ما داریم فقط خودمون درک می‌کنیم ..الهی خدا به دل هممون رحم کنه رز جان ..حداقل هر کسی که تو این راه افتاد زود نتیجه بگیره و کارش از این مرکز و به اون مرکز رفتن نیوفته الهی آمین