2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هفته ۸رو تموم کردم آره فریز بودم منم از منشی دکترم شنیدم که میگف این استرادیول رو باید تا ۳ماهگی ...

من هشت هفته و ۵ روز

فکنم پروژسترونا رو باید تا ۱۲ هفتگی ادامه بدیم بعد کم کنیم احتمالا استرادیولتونو کم کنه

من هشت هفته و ۵ روز فکنم پروژسترونا رو باید تا ۱۲ هفتگی ادامه بدیم بعد کم کنیم احتمالا استرادیولتون ...

تقریبا باهمیم آخه من اوایل که لک بینی داشتم شیاف و دوفاستونمو یدونه زیاد کرد فک کنم شاید اونارو کم کنه بازم دقیق نمیدونم

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
عزیز جان من درجه حرارت بدنم خیلی بالاس تب ندارم ولی بدنم داغ داغ شما هم اینطوری بودی؟ 

اره منم اینجورم حتی هر کی دستمو بگیره یا شوهرم دست میذاشت رو صورتم میکفت داغی بابام دستمو گرفته بود میگفت داغی

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
نه فردا ولی مطمینم 

ان شاالله این سری همه چیز خوب پیش بره از انتخاب دکتر تاپانکچر و انتقال و در اخر جواب مثبت  خیلی خوبه ک ناامید نشدی 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
قربونتون برم خوبم شما خوبی من هنوز کم نکردم یعنی به یزد زنگ میزنم جواب درستی نمیدن هر کسی یه حرفی م ...

آره عزیزم باید قطع بشه ولی خیلی تدریجی، هفته اول سه تا بخور، هفته بعدش ۲ تا و هفته بعدش یدونه و بعدش دیگه نخور. ان شاالله که خیره گلم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ان شاالله این سری همه چیز خوب پیش بره از انتخاب دکتر تاپانکچر و انتقال و در اخر جواب مثبت  خیلی ...

برام دعا کن خواهر باور کن هزینشو با بدبختی جور کردم طلا و....... دیگه اخرین تلاشمه خدا کنه خدا دستمو خالی نزاره همه میگن جنین شناس مام خوبه منم براساس اون تصمیم گرفتم امیدوارم اشتباه نباشه ابن سینا برایه من خیییییلی اشتباهات داشت دیگهبهش اعتماد ندارم و راحت نیستم ولی خیلیا اونجام جواب گرفتم به امید خدا میخوام نوبت بگیرم

خوشبحالت که تو خونه میمونی من میرم و میام کلیم عذاب وجدان میگیرم  شما هم شنبه میری دکتر؟بعد دک ...

من دیگه از بعد کرونا عادت کردم به خونه نشینی الان هم که گرما و ویروس و لکه بینی قشنگ قانعم می‌کنه که بمونم تو خونه 😅

بله همون سه هفته پیش آزمایش خون و قند و تیروئید و کشت ادرار نوشت که یکم عفونت ادراری داشتم دارو داد دوباره کشت ادرار نوشت که فردا باید انجام بدم ، شنبه هم باید برم دوباره توکل بر خدا و با دعای خیر شما دوستان گلم ان شاالله که همه چیز خوب باشه 🙏

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم