2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
عزیزم بین دکتر نبوی و علیرضایی موندم 

من بین این دو تا انتخابم نبوی هست عزیزم. ولی هر دوشون خوب هستند، میخوای برو توی سایت مام عکساشون رو ببین، ببین از کدومشون حس بهتر میگیری.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دیگه از بعد کرونا عادت کردم به خونه نشینی الان هم که گرما و ویروس و لکه بینی قشنگ قانعم می‌کنه که ...

ببخشید زیاد سوال میپرسم چون اخرین شانسمه میگم راجبش تحقیق کردید و انتخاب کردید؟ تیم دکتر نصره طبقه ی سوم؟

من دیگه از بعد کرونا عادت کردم به خونه نشینی الان هم که گرما و ویروس و لکه بینی قشنگ قانعم می‌کنه که ...

سلام هانيل جان خوبی گلم 

همسرتون بهتر شدن؟ 

هانيل جان من زیر شکمم سمت چپ نبض داره شما اینجوری بودی؟ 

انگار یه چیزی بالا پایین میپره 😁😁 

من بین این دو تا انتخابم نبوی هست عزیزم. ولی هر دوشون خوب هستند، میخوای برو توی سایت مام عکساشون رو ...

حسو که باور کن از دکتر دیگه حالم به هم میخوره شوهرم گفت اینبارو میریم نمیدونم باز نمیشه خییییلی دلم اشوب شد ولی میخوام اینبارم امتحان کنم برایه اخرین بار چون دیگه بودجه شو ندارم میگم تو مام تعییین جنسیت میکننن بعد فریز میکنن یا نه فریز میکنن وقت انتقال تعیینن میکنن دارو تقویتیم بهتون دادن قبل شروع تخمک کشی 

ببخشید زیاد سوال میپرسم چون اخرین شانسمه میگم راجبش تحقیق کردید و انتخاب کردید؟ تیم دکتر نصره طبقه ی ...

بله عزیزم پیجاشون رفتم و توی نت یکم راجبش خوندم و نظرات بقیه رو دیدم، بله کلا همشون با هم تیم هستن و به اصطلاح میگن تیم دکتر نصر، یعنی اگر جایی لازم باشه از هم مشورت میگیرن، حتی میتونی انتخاب کنی که کدوم دکتر پانکچرت کنه یا انتقالت رو انجام بده، حتما نباید با اون دکتری که تحت نظری عملت یا انتقالت رو انجام بدی. کلا اصلااااا نگران انتخاب دکترت نباش، اونجا فقط باید ببینی با کدوم دکتر بیشتر ارتباط برقرار می‌کنی و با کدومشون آرامش بیشتری داری، دکتر نبوی هم خیلی نکته سنج و ریزبینه و وقت می‌ذاره برای مریضش هم خیلییییییی آرامش میده به مریضاش. ان شاالله که بهترینها برات رقم بخوره عزیزم 🙏⁦❤️⁩

سلام هانيل جان خوبی گلم  همسرتون بهتر شدن؟  هانيل جان من زیر شکمم سمت چپ نبض داره شما ای ...

سلام گلم خوبیم هر دو شکر خدا شما خوبی؟

بله عزیزم طبیعیه بخاطر خون‌رسانی به رحمه، چون حجم اون اونجا زیاد میشه نبض خودت رو اونطوری حس می‌کنی 😍

حسو که باور کن از دکتر دیگه حالم به هم میخوره شوهرم گفت اینبارو میریم نمیدونم باز نمیشه خییییلی دلم ...

توکل بر خدا ان شاالله که اینبار حتما نتیجه بگیری عزیزم.

قبل فریز ازت میپرسن که میخوای تعیین جنسیت بشن یا نه.

ولی اگر بعدها نظرت عوض بشه و بخوای بعد از فریز تعیین جنسیت کنی بازم انجام میدن، یعنی از فریز خارج میکنن تعیین جنسیت میکنن.

برام دعا کن خواهر باور کن هزینشو با بدبختی جور کردم طلا و....... دیگه اخرین تلاشمه خدا کنه خدا دستمو ...

ب نظرم اصل اون بالاییه تو هم خیلی قوی هستی شاید حکمتی توش بوده میدونی همیشه میخوای یه کار ‌‌وشروع کنی مطمئن باش اون کار انجام میشه منم دعات میکنم امیدوارم بهترینا برات اتفاق بیوفته یه دوقلو ی ناز و شیطون گیرت بیاد 😍 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

عزیزم همه شون مثل هم رنگ نمیدن حتی اگر از یه مارک باشن، مخصوصا که الان بی بی چک ها خیلی نامرغوب شدن، ممکنه این یدونه مورد داشته باشه، فردا دوباره تست کن گلم.

سلام گلم خوبیم هر دو شکر خدا شما خوبی؟ بله عزیزم طبیعیه بخاطر خون‌رسانی به رحمه، چون حجم اون اونجا ...

خداروشکر منم خوبم 

صبح بی یی زدم کم رنگتر از روزهای قبل بود حالا فردا میرم آزمایش بدم ببینم خدا چی میخواد 

برام دعا کنید