2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست
بله سنم شاید برای مادر شدن یه کم دیر شده  ۳۸ سالمه خدایا شکر و قسمت همه کن

خدارو هزار مرتبه شکر، انشالله این دوران رو به سلامتی سپری کنید، نی نی خوشگلتون رو بغل کنید 

اصلا دیر نیست عزيزم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بشر هر چی رو‌ تو‌ذهنش مجسم میکنه حتی اگه دیر برسه بلاخره بهش میرسه مطمئن‌باش اگه همیشه تو‌ذهنت دختر ...

واقعاً؟

ایخدا میشه یعنی

کاش خدا از دهنت بشنوه.بخدا هیچ آرزوی دیگه جز سلامتی ندارم

مرسی از انرژی مثبتت عزیزم

سلام ساحل جان  ممنونم عزيزم  دکترم که خانم مصطفایی بود  پانکچر چون فرق می‌کرد خودش ...

قربونت‌خانومی

انشالله‌بارداری‌خییلی‌عالی‌داشته‌باشی

صاحب‌دوقلوی‌نازشده‌باشی.

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ای جانم عزیزم این دومین پانکچرته؟ دعاکن منم اینباربشه نشه بایدسومین باربرم پانکچر انشالله بخیروسلام ...

آره‌عزیزم‌دومین‌پانکچربود

انشالله‌میشه‌..چرانشه

قربونت‌برم‌عزیزمی

انشالله‌که‌مامان‌فاطمه‌شدی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
دوووستای عزیزم میخوام یه چیزی بهتون بگم که هیچوقت نا امید نشید خواهش میکنم ازتون اصلا کم نیارید تووو ...

ممنون عزیزم دعامون کن

هیوا چرا بهت گفتن رحم جایگزین بگیر

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
الهی عزیزم  منم همون سال تابستون انتقالم منفی شد و چند بار دیگه دارو مصرف کردم مدام کنسل میشد& ...

چرا سیکلات کنسل میشد؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ان شالله همه چی خوب پیش بره منم ماه بعد از هیسترو ک پولیپمو برداشتن ضخامتم بالا رفت. توکل ب خدا

من ۳ سال پیش هیستروسکوبی شدم  و پولیپم برداشتند عزیزم 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
واقعا هزینه ها بالاست ،روز به روزم بالاتر میره ،نه عزیزم جنین ندارم باید دوباره پانکچر شم

وای خدا کمکت کنه عزیزم.... انشالله دیگه اخرین پانکچرت باشه ومامان بشی. چندبارپانکچرشدی? 

آره‌عزیزم‌دومین‌پانکچربود انشالله‌میشه‌..چرانشه قربونت‌برم‌عزیزمی انشالله‌که‌مامان‌فاطمه‌شدی

انشالله بزودی مامان بشی دوبارتوکل بخدای بزرگ دیروز اونقدر گریه کردم گندزده بودم سه روز سوپ گشنیزخوردم دعاکن برام مثبت شم بخاطردل مادرم خدانگاه کنه