2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046359 بازدید | 684509 پست
تو همین تاپیک saghibanu میشناختیش؟50سالشون بود دوقلو باردار شدن.الانم بدنیا اومدن.

۵۰ سالش بود ساقی بانو‌؟ میگفت بالای ۴۰ هستم‌ولی من دقیقا نمیدونستم‌چند سالشونه 

ساقی‌بانو با تخمک‌اهدایی باردار شد ، دوتا دختر ،خدا حفظشون‌کنه ،به دنیا اومدن‌

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ممنون عزیزم، الهی آمین ⁦❤️⁩ روز انتقال یه خانمی اومده بود که کااااملا بهش میخورد بالای ۵۰ سال باشه، ...

فدات بشم که  دلداری میدی

من سپردم به خدا خودش ♥️

خودم هم دیدم ۵۲ساله مثبت دوقلو ولی نمیدونم چرا فکر میکنم من مثل اونا خوش شانس نیستم،😥

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم میگن چون شرایط اسپرم خوب نبوده باید تخمک خیلی جوون و خوب باشه😔شما حتما جوون تری از من، چون از ...

فدات بشم شرایط اسپرم شوهرم منم ضعیفه و منم 5 تا تخمک داشتم هی خدا صبر بده بهمون انقدر استرس دارم نزدیک انتقال هستم و خیلی نگرانم 

دوستان کسی میدونه چرا ذخیره تخمک کمه ؟با این که کیفیت خوبه و سنم 24 هستش؟

عزیزم شما اصلا مشکل بارداری نداری، چون تخمکت خیلی جوونه، فقط نهایتا تو ای وی اف تعداد تخمک کمتری ازتون میتونن بگیرن

عزیزم شما اصلا مشکل بارداری نداری، چون تخمکت خیلی جوونه، فقط نهایتا تو ای وی اف تعداد تخمک کمتری ازت ...

من یه ای وی اف ناموفق داشتم 1 جنین داشتم فقط ،الان یه مرکز دیگه 1 بسته 3 تا جنین دارم الان هم تو سیکل انتقال هستم 

اره تعدادش خیلی کم بود هعی

من یه ای وی اف ناموفق داشتم 1 جنین داشتم فقط ،الان یه مرکز دیگه 1 بسته 3 تا جنین دارم الان هم تو سیک ...

عزیزم شما خیلی جوونی ، به همسرت و به خودت برس، ان شالله طبیعی بارداری میشی🙂🙂🙂

فدات بشم که  دلداری میدی من سپردم به خدا خودش ♥️ خودم هم دیدم ۵۲ساله مثبت دوقلو ولی نمیدونم چ ...

اینم ببین گلم ، از این سفره ها معجزه دور نیست ... ⁦❤️⁩🌹

https://www.instagram.com/tv/CbxOKexqUCC/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم شما خیلی جوونی ، به همسرت و به خودت برس، ان شالله طبیعی بارداری میشی🙂🙂🙂

درسته ولی شوهرم اسپرم نداره دکترها گفتن فقط با ای وی اف میشه اونم قرار بود عمل بشه که خداروشکر یکم داشت دکتر گفت برا ای وی اف خوبه