2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046379 بازدید | 684510 پست
مال منم خیلی شدیده چکار کنم دیگه صبرم تموم شده بهش فکر میکنم که دوباره بخام برم دکتر و دوا میخام ب ...

عزیزم منم تنبلی دارم شدید که پریود نمیشم فقط با قرص حالا۸ساله که منتظرم مثل شما هیچ کاری نمیتونم انجام بدم چون همش تواقدامم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
بچه ها من امروز دلم خیلی آشوب شده خواهشا واسم دعا کنین نمیدونم چی شدم یهو هر صبح هم اسپند میریزم ا ...

برات آیت الکرسی میخونم ان شاالله دلت آروم بشه 🙏🏻فیلم شاد نگاه کن

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم فدات بشم ممنونم از حس همدلیت ❤️ انشاالله که بارداری سالمی داشته باشی قربونت برم میگی ۴ ...

تو همین تاپیک saghibanu میشناختیش؟50سالشون بود دوقلو باردار شدن.الانم بدنیا اومدن.

سلام دوستان روز بخیر،بچه ها من یکی دو روزه اومدم تو این گروه و چون منم تازه انتقال دادم و خواستم از ...

سلام دوست عزیز خداروشکر مبارک انشاالله که خوش قدم باشه و 9 ماه بارداری رو به سلامتی در آرامش سپری کنید 

عزیزم مبارک باشه مادر شدنتون خدا رو شکر با اولین انتقال مادر شدین .. انشاالله دوران بارداری راحتی دا ...

ممنونم عزیزم دلم انشالله به دعای شما،دعا میکنم هرکی در ارزوی بچه اس خدا خودش بهش بده ،انشالله شمام حاجت روا بشین

انشالله حتمالایق باشم دعاگوتم عزیزم اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

ممنونتم عزیزدلم❤️❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
برای آرامشت صدتا صلوات هدیه میکنم به حضرت ام البنین انشاالله آرامش داشته باشی عزيزم  خیر  ...

خیلی ممنونم نسرین جان

الهی ک هزاربرابرش برگرده ب خودت عزیزم❤️❤️❤️

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
روز یازده نسرین جون نه دیگه  فردا از میدم که داروهام رو قطع کنم

عزیزم 😔🥺

امیدوارم فردا جواب آزمایشت مثبت باشه 🤲🤲🤲

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
برات آیت الکرسی میخونم ان شاالله دلت آروم بشه 🙏🏻فیلم شاد نگاه کن

ممنونم عزیزم

ان شاالله آرامش همیشگی سهم دل مهربون خودتون😘❤️

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ممنونم عزیزم دلم انشالله به دعای شما،دعا میکنم هرکی در ارزوی بچه اس خدا خودش بهش بده ،انشالله شمام ح ...

مبارک باشه عزیزم

ان شاالله بارداری خوبی رو سپری کنین و بسلامت بیاد بغلتون و زیر سایه مادر و پدر بزرگ شه

سلام دوستان روز بخیر،بچه ها من یکی دو روزه اومدم تو این گروه و چون منم تازه انتقال دادم و خواستم از ...

سلام عزیزم، به سلامتی و مبارکی ان شاالله، بارداری خوب و سلامتی داشته باشی گلم ، خدا براتون حفظش کنه 🥰⁦❤️⁩🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنونم عزیزم، ان شالله شما مامان میشی خیلی زود🥰🥰 راستش دکترها میگن وقتی ذخیره کمه کیفیت هم میاد پا ...

سلام عزیزم دکترت این حرفو زده اتفاقا منم ذخیرم کمه با اینکه کیفیت تخمکم خوبه دکتر بهم گفت اونهایی که ذخیره کمه معمولا کیفیت تخمکشون خوبه 

سلام عزیزم دکترت این حرفو زده اتفاقا منم ذخیرم کمه با اینکه کیفیت تخمکم خوبه دکتر بهم گفت اونهایی که ...

عزیزم میگن چون شرایط اسپرم خوب نبوده باید تخمک خیلی جوون و خوب باشه😔شما حتما جوون تری از من، چون از بالای ۳۵ میگن کیفیت تخمک هم کاهش پیدا میکنه