2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
نيلو جونم بسلامتي ميخاين بري برا انتقاااال؟ از صميم قلبم اميدوارم اينسري همه چي عااااااااااااااااالي ...

اره عزیزم 

بازم دارم شانسم رو امتحان میکنم

ممنونم خیلی برام دعا کن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
نه فعلا که هست چون خودش و همسرش اونجا سهام دارن ولی خیلی از مریض هاشو انتقال داد‌ عرفان فعلا هم ک گف ...

پس منم نمیتونم برم تو سیکل این ماه میخواستم برم تو سیکل 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من امروز دلم خیلی آشوب شده خواهشا واسم دعا کنین نمیدونم چی شدم یهو هر صبح هم اسپند میریزم ا ...

برای آرامشت صدتا صلوات هدیه میکنم به حضرت ام البنین انشاالله آرامش داشته باشی عزيزم 

خیر 

خودتم ذکر بگو 

ای جاتممم به به بزن.  توعلایم داری?? توکل بخدا

درد سینه، درد شکم، روز سه چهار درد یه نقطه از سمت چپ و سوزش دور ناف و اینکه اصلا نمیتونم ادرارم رو نگه دارم حتی برای چند ثانیه 

اینا میتونه بخاطر دارو هم باشه 

ولی سوزش سمت چپ و ناف هیچ وقت نداشتم فقط تو این اتتقال داشتم 

سلام دوستان روز بخیر،بچه ها من یکی دو روزه اومدم تو این گروه و چون منم تازه انتقال دادم و خواستم از اطلاعات این گروه استفاده کنم،و امروز رفتم ازمایش بتا دادم و خداروشکر مثبت شد و اینکه من کلینیک مام با دکتر منتظری همه کارامو کردم و هم خودم ذخیره تخمدانم ۷ دهم بود و هم همسرم مورفولوژی صفر بود ولی خدا روشکر با اولین انتقال مثبت شدم و همش از خدا میخوام که خدا دل همه شماها رو هم شاد کنه و اینکه تو رو بخدا نامید نباشید با امید برید جلو و مثبت فکر کنید و واقعا از ته دل بسپارین بخدا،خدا خودش از همه دلسوز تر و کار درستره

اره بخدا  ۶ ساله تو برزخم هرکاری میخام انجام بدم میگم اول بچه دار بشم بعدش سر کار نمیتونم برم ...

عزیزم ما چقدر شبیه همیم😔😔☹️ انشاالله خدا برات معجزه می‌کنه و طبیعی مامان میشی 🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
کاریوتایپ دادیم. آزمایش دی اف ای نمیدونم چیه. ولی شوهرم آزمایش تانل هم داده و خوب بوده. 

آزمایش DNA اسپرم هست.بررسی میکنن

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
ان شاالله زوووود زوووود جواب مثبت آزمایشت رو بذاری برامووووون عزیز دلمممم 😍🥰🙏

قربونت برم مرسی از دعای خوبت انشاالله خدا از زبونت بشنوه .. انشاالله تو هم نینی قشنگت رو سالم بگیری بغلت شیرش بدی سحر جون😘😘😘

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام دوستان روز بخیر،بچه ها من یکی دو روزه اومدم تو این گروه و چون منم تازه انتقال دادم و خواستم از ...

عزیزم مبارک باشه مادر شدنتون خدا رو شکر با اولین انتقال مادر شدین .. انشاالله دوران بارداری راحتی داشته باشین و سالم بگیرین بغلتون..خیلی هم خوش اومدین 🙏🙏🙏