2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046349 بازدید | 684509 پست
رویان؟ ما که جنین باید بگیریم گفتن ۴ سال انتظار داره تا پیدا بشه    

محافظ جان من شنیده بودم توی رویان برای اینکه زودتر بتونی تخمک اهدایی بگیری میتونی خودت دونر ببری که تخمک بده ،بعد برای تو با توجه بع گروه خونیت تخمک اهدایی میدن دیگه اینجوری لازم نیست خیلی انتظار بکشی خیلی زود میدن 

یعنی دونری که تو‌میبری به مرکز تخمک میده مرکز هم به تو با گروه خونی خودت تخمک‌میده اینجوری کارات زود راه میافته

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی عزیزم 😔 کاملا میفهمم چه حسی داری 💔 الهی که خدا اولاد رو برات به خیر و مصلحت تقدیر کنه 🙏🌹 ...

سلام عزیزم فدات بشم

ممنونم از حس همدلیت ❤️

انشاالله که بارداری سالمی داشته باشی

قربونت برم میگی ۴۲سالش بود نه ۴۶سال 

دیگه داغونم 😭 بازم توکل الله

عزيزم بميرم براي دلت🥺چي بگم اخه چي دارم اصلا بگم😢 ان شالله خدااااا ازجايي كه فكرشووو نميكني دل شا ...

قربونت برم مامان مهربون الهی چهارشنبه خوشترین آهنگ دنیا را گوش بدی وقلبش بتپه ۱۲۰سال

ممنون از دعاهاتون وممنونم از بودنتون

سلام عزیزم فدات بشم ممنونم از حس همدلیت ❤️ انشاالله که بارداری سالمی داشته باشی قربونت برم میگی ۴ ...

ممنون عزیزم، الهی آمین ⁦❤️⁩

روز انتقال یه خانمی اومده بود که کااااملا بهش میخورد بالای ۵۰ سال باشه، یعنی حتی خیلی بیشتر از ۵۰ سال، دستاش تمام چروک، صورتش کاملا چروک، موها کااااااملا سفید، یعنی حتی از مادر من هم شکسته تر بود، خودم توی پیج مام مثبت شدن خانم ۵۰ ساله هم دیدم. هییییچ چیزی غیر ممکن نیست عزیزم فقط باید خدا بخواد، ان شاالله برای شما هم به خیر و مصلحت بخواد گلم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم فدات بشم ممنونم از حس همدلیت ❤️ انشاالله که بارداری سالمی داشته باشی قربونت برم میگی ۴ ...

عزیزم چقدر خوشحال شده بودم وقتی هاله بی بی شما رو دیدم قربونت برم الهی به حق فاطمه زهرا خدا برات معجزه کنه و طبیعی مادر شی 🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام عزیزم، بله انتقال دادم🥺🥺برام دعا کن، البته کیفیت جنین هام خیلی خوب نبودن، ولی دیگه اخرین بسته ...

امید ب خدا 

انشالله با همین جنینا مامان شدی و هفته دیگه خوش خبری

خدایا خودت دل نغمه و همسرش رو شاد کن👶👶🤲🏻

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه ها من امروز دلم خیلی آشوب شده

خواهشا واسم دعا کنین نمیدونم چی شدم یهو

هر صبح هم اسپند میریزم اما امروز دل آشوبه شدم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عوضش اجر مادر شدن ما همونقدر هم بیشترررررره ان شاالله 😍😍🥰🥰⁦❤️⁩⁦❤️⁩

آره واقعا سحر جون 😍😍😍♥️🥰😍🥰

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
مرسی گلم آخه ما جنین میخوایم شوهرم اسپرم نداره

آها اینو‌ نمیدونستم ، برای اونم مام خوبه که اونجام سر گردنه است اینقدر که گرونه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش