2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
ذکر هرروز میگم اما خیلی تنبل شدم تا دوازده ظهر میخابم .از امروز حتما پیاده روی میکنم ورزش میکنم و گر ...

اشكال نداره عزيزم قشنگ استراحتتاتو بكن حساااابي ان شالله مامان شدي ديگه  ازين خبرااا نيس😁

سلام عزیز دلم خوبی پسرت ونیمیمون خوبه فدات بشم که اینقد مهربون وپیگیر احوالم بودی من ۴۸بعدش ازمایش ...

😔😔😔😔

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هاايي كه بهم گفتن بعد قطع لكه بيني ٤٨ ساعت بعدش اسپرين رو شروع كنم همه براي مام بودن؟؟؟ يا مراكز ديگه هم همين نظرو. دارن؟؟؟

من دكترم هيچي نگفت بنظرتون يهفته كامل نخورم برم نظرشووو بدونم،

يا ازفردا مجدد يروز در ميون بخورم انگار دوروز ميشه ديگه كه تا چهارشنبه ببينم چي ميگه

😔😔😔😔

نيلو جونم بسلامتي ميخاين بري برا انتقاااال؟ از صميم قلبم اميدوارم اينسري همه چي عااااااااااااااااالي و خيلي خوب پيش بره بتوني جنيناي نازت رو انتقال بدي به اميد خداااا و ان شالله بعدش٩ ماه بارداري راحتي رو داشته باشي 

قربونت عزیز دلم اره واقعا درد داره اما خیلی لحظه قشنگیه تمام سختیای ادم یادش میره.... خداروشکر عمل خ ...

سلام عزيزم مباااااارك باشه خانوم🥰 ان شالله زير سايه پدر و مادر بزرگ بشه و عاقبت بخيريشووو ببينيد🤲😍

قربونت عزیز دلم اره واقعا درد داره اما خیلی لحظه قشنگیه تمام سختیای ادم یادش میره.... خداروشکر عمل خ ...

سلام عزیزم 

قدم نو رسیده مبارک باشه عزیزم 

الهی زیر سایه پدر و مادر، با دل خوش و تن سالم بزرگ شه 😍❤️❤️

خدایا به امید تو....
هر روز میرم‌نوار قلب  فعلا خوبه سونی کالر داپلر  هم رفتم باز همون طوری یود رشدش عقب بود و ...

سلام ببخشید میپرسم چه شرایطی باعث شد بدونید جنین شما رشدش عقب افتاده نسبت به هفته اش

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
سلام دوستم خوبی عزیزم. من خوبم خدا رو شکر نه فعلا نرفتم انتقال انشالله مهر به بعد قصدشو دارم. خودت ...

بسلامتی گلم من هیچی سرم باکارهای مختلف گرم کردم عزیزم انشاالله که شماها نتیجه بگیریدودلتون شادبشه 

@ماشالا   مرسی عزیزدلم‌❤️ خدا گل پسرتو براتون حفظ کنه ❤️😍🥰 اره خودمم الان همش میگم مطمئنم دلم تنگ میشه برای این روزام 🥲  ایشالا روزیه همه ی کسانی که دلشون نینی میخواد🤲🏻❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام عزیزم خوبی؟ میگم امپول نوروبیون با امپول پروژسترون و امپول هپارین تداخل نداره؟ بعد اشکال ندار ...

فدات عزیزدلم ❤️ نه عشقم اتفاقا من اینسری شب قبل انتقالم یه دونه نوروبیون خارجی زدم بعد رفتم  بزن خیلی خوبه 👌🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍