2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046336 بازدید | 684509 پست
سلام عزیزم خوبی؟ هیوا که چهارشنبه زایمان کرد وخبری نداده هنوز... ققنوسم نمیدونم عزیزدلم باتودلیت خی ...

سلام عزیرم ایشالاااااااا خوش خبری برامون خیلی دعاتون کردم همه رو 😍😍ایشالا قابل بوده باشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیرم ایشالاااااااا خوش خبری برامون خیلی دعاتون کردم همه رو 😍😍ایشالا قابل بوده باشم

سلام به روی ماهت عزیزدلم. گل پسرت چطوره؟ چندکیلوشد؟ 

عزیزم خیلی دعاکن یکم دلم اشوبه دیروز لکه دیدم

خیلی برات خوشحالم نی نی ات گرفتی بغلت بعدکلی زحمت خدارو هزارشکر

دوستان از هیوا و ققنوس بود فک کنم اگه اشتباه نکنم‌خبر ندارید قرار بود ۵شنبه سز بشن 

سلام عزیزم ما خوبیم خداروشکر

تو خوبی؟؟ اینقد دعات کردم عزیزم حتی تا همین امروز که دارم شیر میدم.....

قربونت برم چشمممممممم خدا صدامونو بشنوه و جواب سختیامونو بده 

@داداشمممم   سلام گلم خوبی چکارمیکنی؟ دیگه انتقال ندادی؟ 

چه خبرخیلی وقته اینجانیومدم گفتم بیام احوالی بپرسم

گلم کاربری به اسم مهگل اینجابودزایمان کرد؟

سلام پروانه جان، جنین شناسی رویان واقعا عالی  مام خیلی منفی داره بیشتر تحقیق کن

نسرین جون واقعا.من چکار کنم از شهرستان میام یکی میگه مام یکی میگه رویان.بنظرت رویان چطوره؟؟چقدر رفت وآمد داره نوبت دهیش چطوره؟؟مثلا من آخر اینماه نوبت گرفته بودم برم مام میتونم خودم همینطور آخرماه برم رویان؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلاااممم عزیزم خوبی؟ چه عجب اومدی خانوممم نی نی جان چطوره؟ حالت؟ من چهارشنبه پای قرارمون وایستادم ه ...

ای جونم عزیز دلم مرسی واقعا فککنم با دعاهاتون سرپا شدم چون بعده عمل خودم حالم بدشد....  تا تونستم دعاتون کردم عزبز دلم همه بچه هارو... ایشالا قابل بوده باشم همچین لحظه ای از ته دلم براتون میخوام همین

سلام پروانه جان، جنین شناسی رویان واقعا عالی  مام خیلی منفی داره بیشتر تحقیق کن

خودمم دلم با مام دیگه نیست سه تا ازبچه ها که چندهفته پیش انتقال داده بودن بهم گفتن منفی شدن واقعا دیگه موندم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مبااارک باشه هیوا جان😍😍چشم و دلت روشن عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

سلام هیوا جان مبارک به سلامتی انشاالله 

خداروشکر که پسر گلت الان بغلته 

از چشم بد دور باشه انشالله 

التماس دعا، موقع شیر دادن برای ما هم دعا کن 

خانوما من از روز ۱۰انتقالم سمت چپ زیز شکمم سفته و یه درد عجیبی داره به طوری که نمیتونم خیلی پاهامو جمع کنم اوایل میگفتم شاید نشانه بارداری باشه که نبود،بنظرتون عوارض داروهاس ؟الان سه روزه که داروهامو قطع کردم همچنان این درد وسفتی ادامه داره ،به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه؟