2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
سلام بله پول دو تا انتقال رو میگیرن مرکز ما که اینطور بود  

دستت درد نکنه عزیزم خدا به دادمون برسه پس راحت ده تومن پول انتقالم میشه😩😩خدایا حداقل نتیجه بگیرم راستی مبارکت باشه نسرین جون بی بی پررنگ تر شده انشاالله مرحله به مرحله بدون مشکل حاملگی و سپری کنی و بگیری بغلت نی نی نازت .. انشالله مادر شدن همه ی منتظرا 🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دستت درد نکنه عزیزم خدا به دادمون برسه پس راحت ده تومن پول انتقالم میشه😩😩خدایا حداقل نتیجه بگیرم ر ...

فدات عزیز دلم ممنونم ازت انشاالله، الهی آمین 

انشالله به سلامتی انتقال بدی و مامان دو تا فرشته نازنین بشی 

بچه ها وام برا ناباروری کجا میدن؟

عزیزم من وام درمان ناباروری رو گرفتم من شهرستانم البته مرکز استان زندگی میکنم وام برا شهر ما ۲۰ میلیون بود اونم من چون بچه نداشتم کسی که بچه داشته باشه ۱۵ تومن بود چهاردرصده و اقساط ۶۰ ماهه ماهی ۳۳۰ هزارتومن رفتم معاونت درمان علوم پزشکی شهرمون اونجا گفتن باید بری از مرکز ناباروری شهرمون نامه بیارم که ناباروری دارم منم چون تهران کارامو انجام میدادم رفتم مرکز ناباروری شهرمون هرچی مدارک داشتم بردم اونام دیدن و بهم نامه دادن نامه رو آوردم معاونت درمان با یه سری کپی مدارک که خودشون میگن بعد اسممو تو لیست نوشتن گفتن نوبتت بشه تماس میگیرم بعده یه ماه تماس گرفتن و بانک رو معرفی کردن که برم اونجا بانک هم یه ماهی رفت و آمد کردم و‌ضامن بردم بعد پولو واریز کردن ضامن هم واسه این پول بی ارزش ضامن کسراز حقوق خواستن

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
تامین اجتماعی شهرمون رفت شوهرم دوسه روز پیش گفتن نداریم چیزی

تامین اجتماعی شهر ما داره من مدارک آوردم از مرکز بردم اسنادپزشکی قسمت خسارات دارویی اونا تایید کردن بعد بردم تامین اجتماعی اونجا واسم ثبت کردن گفتن نصف یا بیشتر این هزینه هایی که آوردی بهت پس میدیم شماره کارت بانک رفاه دادم گفتن ۲ تا ۴ ماه طول میکشه بهت پس بدن مدارک تخمک کشی و‌انتقال پارسال رو‌آوردم شد دوتا پرونده گفتن باهم میدیم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
دکتر اینو چجوری به مریضا رسونده؟ حالا اعتبار دکتر هم خدشه دار میشه مریضا ریسک نمیکنن و دکترشون رو ...

خودشون ویس دادن به اون خانمی که باهاشون در ارتباط هستن گفتن ویس منو بزار تو گروه 

ممنون.شهرهای کوچیک علوم پزشکی ندارن نه؟باید بریم مرکز استان؟

راستشو بخوای نمیدونم میخوای بپرس ولی باتوجه به اینکه باید مرکز ناباروری استان تایید کنه پس باید بری مرکز استان چون فک‌ نکنم شهرستان ها مرکز درمان ناباروری جداگانه داشته باشن مخصوصا استان های کوچیک الان استان ما یه دونه داره اونم مرکز استانه

اسرافیلی کجا میره برایه انتقال اینا چون من تعیین جنسیت میکنم باید جنین شناسش عالی باشه از جنین شناسش ...

انشالله که آرومتر شد قبول کنه الان ناراحته. 

اسرافیلی عرفان هستش. ولی اینم شنیدم از بچه های اینجا که جنین شناس مام خوبه بیمارستان پیامبران هم هستش 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام ساراجان خوبی؟ از سمر خبر داری مگه؟

سلام فدات شم خوبم شکر. خوبی رفتی توی سیکل.

نه خبر ندارم آخرین بار رفت واسه انتقال دیگه نیومد حسم میگه اگه مثبت شده بود می اومد میگفت حداقل 

واقعا سمر هنوز مادر نشده؟؟؟؟؟

نه دیگه بار سوم که رفت واسه انتقال بعد اون دیگه نیومد چیزی بگه انشالله که شده ولی اگه شده بود حداقل الان می اومد میگفت چون دیگه اگه مامان شده بود الان نینش دنیا اومده بود 

سلام فدات شم خوبم شکر. خوبی رفتی توی سیکل.  نه خبر ندارم آخرین بار رفت واسه انتقال دیگه نیومد ...

از آخرای ال دی لکه بینی پیدا کردم دیگه دستمون نیومد تاریخ دقیق پریود حالا دارو شروع کردم و بقیه ش رو سپردم به خدا

اره منم آخرین خبرم ازش همینه 

چندبارم بهش پیام دادم چون قبلا با هم حرف میزدیم اونجام جواب نداد

امیدوارم که مامان شده باشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
از آخرای ال دی لکه بینی پیدا کردم دیگه دستمون نیومد تاریخ دقیق پریود حالا دارو شروع کردم و بقیه ش رو ...

انشالله که ضخامتت عالی بره بالا قربونت برم استرس فقط نداشته باش.

آره منم چند بار بهش پیام دادم جواب نداد. انشالله الهی آمین