2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046358 بازدید | 684509 پست
خیلی خوبه.اینجا که زندگی میکنم غریبم تنهایی هم نمیتونم برم پیاده روی کسی هم نیست که باهام بیاد پیاده ...

منم غريبم عزيزم و تنها

دقيقا منم اوايل باماشين ميرفتم باغ بانوان نزديك خونه مون بود ماشين رو پارك ميكردم يكساعت  پياده روى داشتم

بعد ك عيد شد و گرماى هوا و سوزان افتاب بيشتر شد دقيقا منم ب بهانه ى كارى خودم رو غروب مجبور ميكردم برم بيرون تا دقيقا شب انتقال

ديگه بعد از اون منتظر اينم خدا جوابمو بده😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها وام برا ناباروری کجا میدن؟

انگار بچه ها حرف از وزارت بهداشت ميزدن ميگفتن رفتن وزارت بهداشت شهرشون🤔🤔

از تامين اجتماعي هم فكر كنم بشه راهنمايي گرفت اگر بيمه ايد

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بچه ها وام برا ناباروری کجا میدن؟

عزيزم شما علائمى هم داشتيد و منفى شديد؟

لك هم ديدين؟

خودت یه بار برو مام رو ببین. نظر من اینه مام هم قیمتش خیلی بالاس هم خیلیا اونجا چندین بار منفی شدن. ...

سلام ساراجان خوبی؟

از سمر خبر داری مگه؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام.علائم که تیر کشیدن رحم .درد نقطه ای روز پنجم سمت راست.سردشدن پاها.دردهای پریودی......نه لک نداش ...

ان شاالله خيلى زود خدا جاشو براتون با باردارى طبيعى پر كنه🤲🏻🤲🏻

آمين يا رب العالمين

خواهر تستام همه منفیه میدونم دیگه منفیه دنبال مرکز خوبم میخوام برم مام

عزییییززممم

چقدددد ناراحت شدددمممم😔😔😔😔

ی جورایی حضورت تو تایپیک برام قوت قلبه

خیلی خوبه که ناامید نشدی و همسرت باهات همراهی میکنه الهییی شکرررر

انشاالله ب زودی زوووودددد پسرهای قشنگت میان بغلت🤗🤗🤗🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عارفی اون روز ک فهمید مریض هاشو انتقال داد بیمارستان عرفان بعدم جنین شناسشو ک باهاش کار میکرد عوض کر ...

چند بار پانکچر کردی؟ ذخیره ت کمه که می خوای اهدایی بگیری؟

من سه بار پانکچر کردم و سه بار انتقال دادم. هر بار چند تا جنین بیشتر نداشتم. دیگه ایندفعه اگر بخوام آی وی اف کنم فکر می کنم باید اهدایی بگیرم. چون یکبار هم سقط شد جنینم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
امروز برای اولین بار تو این ده یازده سال گریه شوهرم رو دیدم بخاطر بچه.بخاطر بی بی چک منفی

قربونت برم فرشته جون چقدر ناراحت شدم هم برای شما و هم همسرتون .. انشاالله خدا خودش به دل شکستتون نگاه کنه و معجزه کنه براتون و طبیعی مامان شین عزیزم 🙏🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم