2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046334 بازدید | 684509 پست
نمیدونم خواهر میخوام برم مام این بار نمیدونم تصمیمم درسته یا نه

چقده ناراحتم نمیدونم چی بگم😢فقط از خدا میخوام برات معجزه بشه و آز مثبت بشه و فعلا زود بی بی زده باشی همین

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
همون پياده روي كافيه توخونه هم ميتوني هم ذكر بگي هم راه بري🤩منم فقط پياده ووي داشتم البته كسايي كه ...

ذکر هرروز میگم اما خیلی تنبل شدم تا دوازده ظهر میخابم .از امروز حتما پیاده روی میکنم ورزش میکنم و گرمیجات استفاده میکنم با امید خدا انشاالله که منو و بقیه اعضای تایپک که منتظرن .انشاالله که خدا دلمونو شاد کنه🤲🤲🤲ممنون از دعای قشنگت 🙏🙏🌺🌺💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ذکر هرروز میگم اما خیلی تنبل شدم تا دوازده ظهر میخابم .از امروز حتما پیاده روی میکنم ورزش میکنم و گر ...

من حوصلم نمیگرفت برم پیاده روی برا همین هر روز یه بهونه ای میوردم برم بیرون مثلا یه سری برا خیاطی نخ میخواستم کلی راه رفتم تا بگیرم یا امپول زدنی پیاده میرفتم راهمو دور میکردم جواب آزمایش میخواستم کلی راه بود پیاده میرفتم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
دوسين همون عسل و سياهدونه س منتها حتما اسياب كن سريع تو عسل بريز ك سم توليد نكنه براى ى هفته من اما ...

اها مرسی نمیدونستم دوسین چی هست.عسل و سیاهدونه دارم تو خونه.باشه عزیزم مرسی🌺🌺

من حوصلم نمیگرفت برم پیاده روی برا همین هر روز یه بهونه ای میوردم برم بیرون مثلا یه سری برا خیاطی نخ ...

خیلی خوبه.اینجا که زندگی میکنم غریبم تنهایی هم نمیتونم برم پیاده روی کسی هم نیست که باهام بیاد پیاده روی.مجبورم تو خونه ورزش کنم .من پارسال امپولای تخمک کشیو انتقال خودم زدم دیگه حرفه ای شدم😄 .امپولی داشته باشم خودم میزنم خیلی راحته بیرونم نمیرم

خودت یه بار برو مام رو ببین. نظر من اینه مام هم قیمتش خیلی بالاس هم خیلیا اونجا چندین بار منفی شدن. ...

اسرافیلی کجا میره برایه انتقال اینا چون من تعیین جنسیت میکنم باید جنین شناسش عالی باشه از جنین شناسش خبر داری فعلا با شوهری درگیرم میگه ادامه نمیدم ولی من میخوام اخرین بارم باشه دیگه از لحاظ مالیم توانشو ندارم فکر اتاق عملم میکنم حالم بد میشه

اها مرسی نمیدونستم دوسین چی هست.عسل و سیاهدونه دارم تو خونه.باشه عزیزم مرسی🌺🌺

بزن تو نت میاره ترکیب سیاهدونه و عسل اندازه هاش تو گوگل هست

خیلی خوبه.اینجا که زندگی میکنم غریبم تنهایی هم نمیتونم برم پیاده روی کسی هم نیست که باهام بیاد پیاده ...

تو‌ خونه بیرون فرق نداره هر جا راحتی برو 

اسرافیلی کجا میره برایه انتقال اینا چون من تعیین جنسیت میکنم باید جنین شناسش عالی باشه از جنین شناسش ...

هزینش چقدر میشه بری مام