2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046336 بازدید | 684509 پست
سلام به همه خانومای همدرد خودم من امروز روز ۱۱ انتقالم هست ۲تا جنین انتقال دادم که یکیش بلاست بوده ...

سلام عزيزم به سلامتی انشاالله 

من روز هفت انتقال زدم هاله داد شما الان بزنی نشون میده عزيزم 

انشالله که مامان شدی گلم مبارکت باشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم مهربون ان شالله شماااا با يبتاي عالي قبل من مياي😍😍😍واي من براي همه بشرط خير بودن ارزوي ...

نه تو‌به دعاهات ادامه بده حالا اونی که نمیخواد یا اول یکی انتقال میده یا این‌که ریداکت‌ میکنه😁

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام کسایی که رفتن برای انتقال میشه منو راهنمایی کنن مرسی من تخمک کشی کردم الان می خوام برم برای ورو ...

بسم الله بگو شروع کن استرس هم نداشته باش چه الان چه بعد انتقال برات سمه و مانع لانه گزینی میشه ب خدا توکل کن شروع کن دیگه وارد سیکل بشی خودشون برات اگه مشکلی باشه دارو میدن از روز اول تا سوم پریودی بری مشکلی نیس 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
خب اون که اکثرا دارن بیشتر بخاطر سردی رحم هستش اگه مشکل دیگه ای نداری سعی کن چند جلسه بادکش گرم رحم ...

اخه من قبل تخمک کشی حتی ساعتشم منظم بود سر ساعت راس یک ماه اما بعد داروهای تخمک کشی دیگه درست نشد

سلام خووووبي عزيزم؟؟ نه راستش گروهي نداريم ولي روز انتقال من ٥/٦ نفر بوديم ولي من هيچكدومشون تواين چ ...

اره دکتر عارفی باهاشون دعواشون مریض هاشو انتقال داد بیمارستان عرفان ماهام ک همه منفی شدیم

عزیزم شما که بیمار فروتن هستید گروه ندارید؟ یا اطلاع از مثبتی ها ندارید که امار چطوره؟  ما که ...

ای وای خدا ازشون نگذره واقعا چقدر جانی شدن چطور میتونن اینکارا رو‌انجام بدن آخه، چقدر رو اعصابم تاثیر گذاشت ، واقعا به خاطر شکست دادن یه دکتر چطور میتونن این همه آدمو ناامید کنن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بسم الله بگو شروع کن استرس هم نداشته باش چه الان چه بعد انتقال برات سمه و مانع لانه گزینی میشه ب خدا ...

مرسی انگار شرطی شدم آخه موقع تخمک کشی خیلی سختم شد خیلی استرس کشیدم رفت و آمد سخت بود الان بعد دو سال وارد محیط اونجا میشم شروع میکنم به لرزیدن

واییی خدای من مگه میشه همچین ظلمی؟؟؟ مطمینی؟  خدا ازشون نگذره الهی اه تک تک اون جنین ها زمین ب ...

اره خود عارفی اومد بهمون گفت بعدم گفت فعلا دست نگه‌ دارید تا تکلیفم با اینا روشن بشه

خدا کنه خواهر ولی امروز یه منفی خوشکل مشکل مونده رودستم یعنی هاله ی دیروزم برایه امپوله دیگه میدونم ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم ، البته ته دلم هنوز ناامید نشدم برات، همش میگم چند روز دیگه فرصت داری، ان شاالله که مثبت باشی گلم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
وای مگه میشه 😱😱😱یعنی دکترای دیگه و جنین شناسا دست به یکی کردن 🤔 البته من خودم به کار جنین شناس ب ...

اره دقیقا خدا میدونه چرا با دکتر عارفی دشمنی کردن میگن چون همه مریض ها رفتن سمت عارفی دشمنی کردن باهاش 

این آزمایش را که دکتر دید چیزی نگفت و داروی خاصی هم نداد. ولی من برای اون قسمت لوپوس نگرانم که ۳۸ زد ...

عزیزم حتما آزمایش ایمنی وانعقادوی کامل بده.سی دی مارکرا هم هستن.منم احسال کردم بالا یه کوچولو آخه تا۳۷ رنجش بود.اگه تهرانی برو با زرنانی ویزیت شو

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام عزیزم  مطمئنی اینطور بوده؟ خوب الان عارفی پس دیگه با بهمن نباید کار کنه ، یا هنوز با بهمن ...

عارفی اون روز ک فهمید مریض هاشو انتقال داد بیمارستان عرفان بعدم جنین شناسشو ک باهاش کار میکرد عوض کرد 

من هنوز نرفتم چهارشنبه میرم ببینم نظرشون چیه اهدایی پیشنهاد خودم بود

دونر الان ۴۰ میلیون در میاد بانک تخمک ۲۵ میلیون