2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
نگران نباش عزیزم. استرس خودش سمه. من تو دو تا سیکلم ک کنسل شد و ضخامتم از ۶ و خورده ای بالاتر نرفت، ...

عزیزم ممنونم جوابمو دادی اتفاقا میخواستم صدات بزنم

داروهات چی بود ؟ پماد استرومارین هم داشتی؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
ببین عزیزم من قشنگ میفهممتمیدونم واقعا چقددددد سخته، چون دو بار سرم اومده کنسل شدن. ولی ب این فقط تو ...

منم حال تو رو خیلی میفهمم که چی ها کشیدی ان شاالله طبیعی بدون دردسرهای آی وی اف باردار بشی الهی امین 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم عزيزم😭ان شالله خداااا از جايي كه فكرشو نميكني معجزشوووو نشونت بده و بياي بگي طبيعي باردا ...

عزیزم شما که بیمار فروتن هستید گروه ندارید؟ یا اطلاع از مثبتی ها ندارید که امار چطوره؟ 

ما که مریض های عارفی بودیم همه منفی شدیم دکتر عارفی شک کرد و رفت تحقیق فهمید با دکتر  دشمنی کردن بخاطره بالا بوددن امارش ک خیلی مثبت بوده و جنین شناس ها جنین های مارو همه رو دستکاری کردن و از دم منفی شدیم😭😭😭خدا ازشون نگذره

عزیزم شما که بیمار فروتن هستید گروه ندارید؟ یا اطلاع از مثبتی ها ندارید که امار چطوره؟  ما که ...

سلام خووووبي عزيزم؟؟ نه راستش گروهي نداريم ولي روز انتقال من ٥/٦ نفر بوديم ولي من هيچكدومشون تواين چندباري كه رفتم نديدم شايد چون منفي شدن شايد چون از شهرستان بودن همشون  نديدمشون،ولي روز انتقال من دكتر داشت با نوروزي صحبت ميكرد كه چرا انقد بي نظم شدن بابت اوردن جنينااا براي انتقال

يعني واقعا ميشه؟؟؟ چه جوري ميتونن😭😭فكرشم ترسناكه

خالی بخوری مزه اش خوبه؟ عزیزم لوبیا سبز واسه ضخامت رحم چیزی ثابت شده است یا نه؟ شما هم ضخامت رحمتو ...

نه نميدونم مثل همون نشاسته است فك كنم

ضخامت رو اصلا دكتر بهم عدد نگفت فقط گفت خوووبه اصلا نميدونم چند بود

بخاطر همين ميگم تازه باشه بتوني بخوري فريزي خالي امتحان نكردم راستش

ان شاالله كه بهترينااااا برات اتفاق بيفته و با انتقال اين فسقلااا تو هرزماني كه خيرته مامان بشي به اميد خدااا🤲🤲🤲

سلام    نابودم .امروز به شوهرم گفتم برو تست بگیر کلی کار داشت بیرون ولی رفت زودی گرفت اورد ...

نه بابااااا شايد خوب دير لانه گزيني كرده باشه و يا بي بي جكش خراب بوده باشه

من روز ١٣ انتقال بااينكه اچ سي جيم داشتم ممكن بود تاثير اونم باااشه بتا ٢٠٥ بود بي بي چكم خيلي جوندار نبوووود

ان شالله كه دير لانه كزينه كردن و كم كم بتات داره ميره بالااا تا چند روز ديگه خودشووو نشون ميده🤲

رفتم توی فریزر نگاه کردم ۲ تا پاکت زیپ دار کوچیک ها خدا رو شکر لوبیا سبز داشتم ، قبلا  ریزشون ک ...

عزیزم نوشتم من... 

قشنگ ابپزکن اول بعد پیاز وسیب زمینی سرخ کن بااونهاقاطی کن رب بزن و چرخکرده گوشت ازطعم قوق العاده اش لذتببر

قربونت برم مهربون ان شالله شماااا با يبتاي عالي قبل من مياي😍😍😍واي من براي همه بشرط خير بودن ارزوي ...

سلام عزیزدلم ازته دلم برات ارزومیکنم صدای قلب قشنگشوبشنوی لذت ببری وهمونجا ماهاروهم دعاکنی,,,, خخخ منوهمون دعاکن دوقلوباشن صحیح وسالم😍😍😍😆😆

برای سلامتیتون حمدمیخونم

سلام    نابودم .امروز به شوهرم گفتم برو تست بگیر کلی کار داشت بیرون ولی رفت زودی گرفت اورد ...

سلام قربونت برم روز چندبودی زدی؟ خدای بزرگ به دل مهربونت صبربده انشاالله بحق حضرت زینب, بروغسل حضرت زینب کن

برات صلوات میفرستم

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

سلام خواهر حالتو خوووب درک میکنم منم یه منفی دیگه خدا امروز زد تو صورتم از صبح شوهرم صد بار دزدکی رفته نگااه کرده فکر میکنه من نمیدونم شاییییید هاله ای ببینه 😭😭😭😭😭😭😭

پروانه مگه خودت نگفتي پسر دير بالا ميره پس نترس ان شاله كه مثبتي و محكم به دلت چسبيدن عزيزم😘

خدا کنه خواهر ولی امروز یه منفی خوشکل مشکل مونده رودستم یعنی هاله ی دیروزم برایه امپوله دیگه میدونم منفیه الکی خودمو گول نزنم بهتر ممنوم از دلداریت