2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046336 بازدید | 684509 پست
بچه ها شما میدونین بیماری ویروسی حالا ویروس ساده ، چقد باید تو قرنطینه باشه؟ من تقریبا ۱۱ روز هس ک ...

آلائه جان اون آبریزش بینی و حتی سرفه اگر بوده مال آلودگی هوا بود تقریبا همون ۱۰ روز پیش هوای تبریز خیلی آلوده بود یه‌گرد‌و‌خاک سفید رنگ بود که منم کلا دو روز هم‌آبریزش بینی داشتم هم‌سرفه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من درست يادم نمياد دردام از كي شروع شد ولي فك كنم قبل ان تي بود كه چون با لكه بيني بود دكتر بهم پرول ...

ممنون عزیزم، من خودم بارداری قبلیم تا هفته ۲۰ هییییچ دردی نداشتم ، ان شاالله که خیره 🙏

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روز چندي؟؟؟ من روز دهم قشنگ درد پريود گرفتم جوري كه حس ميكردم الانه كه پريود بشم،ديدي  ادم ...

انشاله که بارداری خوبی داشته باشی عزیزم، شما کدوم مرکز رفتی؟هردوسری انتقال اول مثبت شد؟

باشه میخرم.

عزیزم انحیر خودش خیلی خوبه ولی احتیاطا بگو یک شربت لاکسی ژل هم بنویسند

برای من خودم که دائم الیبوست هستم, سوپ گشنیز ببخشید به اسهال میندازه وبه من خیلی نتیجه میده امتحان کن

باز خوبه پتانسيلشوووو داره ان شالله از پسش بر مياد ولي خونتون نزديكه من بودم از مامانم ميخاستم ،شوهر ...

من این ۱۵روز هیچ کاری نکردم شوهرم همه کارارو میکرد،آزم که منفی شد امروز کلا گرد گیری کردم تمام وسایل کابینتارو جابه جا کرده بود،یخچال همش چسبناک شده بود کلا ریختم بیرون تمیز کردم ،افتضاح بود از بس همه جا به هم ریخته بود،تازه شوهر من جز اونایه که همیشه تو کار خونه به همسرشون کمک میکنن،حالا حساب کن اونایی که اصلا کار خونه نمیکنن چه افتضاحی به بار میارن

عزیزم انحیر خودش خیلی خوبه ولی احتیاطا بگو یک شربت لاکسی ژل هم بنویسند برای من خودم که دائم الیبوست ...

سلام‌مهربون‌جون

خوبی‌عزیز

چه‌خبر.کجاهایی‌دختر

به‌سلامتی‌انتقال‌دادی؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
خیلی مهربونی انشالله برای هممون این اتفاق ناب بیوفته واشک شوق بریزیم باشه چشم پس همون دوتا رو ادامه ...

مهربونی از خودته قربونت برم.‌خیلییییی ممنونم ازت الهی آمین 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اره بابا میره بالا. با استرادیول میره بالا. سه شنبه پروژسترون رو شروع میکنه انشاالله بعدم انتقال

عزیزم من از روز ۲ پریود روزی ۴ تا استرادیول دارم روز ۱۰ پریودیم ضخامتم ۴/۸ شده اگه با استرادیول میرفت بالا رفته بود 😢

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
الهی شکررر هزارمرتبه شکرر انشاالله خدا هردوشونو برات حفظ کنه راستی کی میری سونو قلب؟؟

فدات بشم عزيزم ان شالله كه براي شما يباره دوقلو ميشه راحت ميشين😘🤩

چهارشنبه دعا كن ممنونم🤲🥰

ممنون عزیزم، من خودم بارداری قبلیم تا هفته ۲۰ هییییچ دردی نداشتم ، ان شاالله که خیره 🙏

من هنوزم هیچ دردی ندارم..طبیعیه؟ هفته ۲۱ ام

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝