2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046336 بازدید | 684509 پست

بچه هااااا من تجربه شخصیمو بگم در مورد حمام بعد از انتقال.

فردای انتقال که رفتم حسابی خودمو شستم، حدودا ۲۰ دقیقه اینا طول کشید ولی با آب ولرم. بعدشم یک روز در میون در حد  ۱۰ دقیقه با آب ولرم دوش گرفتم، اتفاقا به نظرم حمامی که طولانی و داغ و پر بخار نباشه خیلییی هم خوبه، هم عضلات رو شل می‌کنه هم ذهن آدم رو آروم می‌کنه و استرس رو کاهش میده، مخصوصاااااا حمام آخر شب که قشنگ ریلکس می‌کنه.

نگران ضرر داشتنش نباشید اگر طولانی و داغ نباشه خیلی هم تاثیرات مثبتی داره اتفاقا.🥰🥰

الهی که همگی مثبت بشید 😍🙏

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب خدارووووشكر ان شالله زودي خوب بشن ادم تنهاس كلافه ميشه ماهم خداروشكر خوووبيم عزيزم😘

عزیزممم، من از دیروز مامانم اومده پیشم دارم عششششق و حال میکنماااااا، هی به شوهرم اصرار میکنم حالا فعلا اونجا بمون مامانت بهت برسه زود خوب شی 😁😅

نه عزیزم اینطور هم که میگید نیست  الان مثلا مام چقدر اسم در مرده ولی یه بررسی اجمالی کنید خیلی ...

کاری به مام ندارم که فقط پولکیه از همه مراکزم هزینه هاش بالاتره ولی من فقط دارم از تجربیات خودم و اطرافیانم صحبت میکنم نه حرف مراکز به اونا باشه همه چی عادی عادی ولی ماها خودمون از ترسمون خیلی مسائل رو رعایت میکنیم من خودم سری پیش خیلی بیشتر رعایت کردم ازجام جوم نخوردم حتی غذا نپختم و نمازمو حتی کلا کنار گذاشتم درسته مثبت شدم شکرخدا ولی قلبش تشکیل نشد انگار خونرسانی بهش خوب نبود ازبس بی فعالیت بودم زجر و دردسر سقطم کشیدم اونم چه سقطی به زور ازم کنده شد منی که فکر میکردم به با یه تلنگر میفته و سقط میشه با قط داروهام بازم نیفتاد و درسته ماها برا باروری مشکل داریم حالا یا خودمون یا همسرامون و باید مثل یه کمکی بهمون کمک بشه ولی دیگه بعده باروری ماهم مثل زنای دیگه حالا با یکم رعایتهای بیشتر!! من از سری قبل خودم واسم تجربه شد همه چی دست خداس اون بالاسری نخواد به زورم نمیشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
والله من باتوجه به اینکه امپول وشیاف داشتم اره پریودشده بودم باراول خودشم شدیدهااا توکل بخدا دعاکن ...

انشاالله جنینا جاشون رو محکم کردن و لانه گزینی کردن.

چقد لکه بده اعصاب ادم خورد میشه

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
بچه هااااا من تجربه شخصیمو بگم در مورد حمام بعد از انتقال. فردای انتقال که رفتم حسابی خودمو شستم، ح ...

عزیزم چه خوب توصیف کردی، دلم خواست منم همچین حمومی کنم،، وااااقعا به آدم حس آرامش و سبکی میده 

الان از کلمات حستو گرفتم😊😍

خدایا به امید تو....
چی بگم بخدا ماها خیییلی گناه داریم از وقتی پا تو این راه میذاریم همه زندگیمون سمی میشه چون همش استرس ...

درکت میکنم عزیزم ان شالله ایندفعه میگیرن وبرات میمونه نی نیا

سعی کن کمتر استرس داشته باشی بااینکه سخته 

عزیزممم، من از دیروز مامانم اومده پیشم دارم عششششق و حال میکنماااااا، هی به شوهرم اصرار میکنم حالا ف ...

بهش بگوووووو ويروسيه بهتر تا ده روز نياد🤣🤣🤣بگو بيشتر نگران بچم خودش ميترسه نمياد😀

منم همش حسم ميگه دل نميسوزون، حالا خيليااا هم رعايت نميكن و مشكلي پيش نمياد اوناهم ملاك رو ميزارن رو ...

دقیقا بدن با بدن متفاوت 

من یکی از دوستانم پزشک هستن خودشون انتقال جنین داشتن پزشک متخصص که دوستشون بود بهشون گفته بود بعد انتقال رعایت کن و... 

ولی برگه ای که بهش داده بودنفته بود استراحت نسبی، حموم کنید و.. 

خب اینا تناقض ها یعنی چی؟؟؟ 

دل هیچکی برای ما نمیسوزه 

همه فکر جیب خودشون هستن 

پس با حموم نکردن هیچ اتفاقی نمیوفته 

دراز بکشی و کمتر تحرک داشته باشی چیزی نمیشه 

چشم عزیزم اگر لایق باشم حتما برای همه دعا میکنم. لکه بینی اتفاقا نشونه خوبیه عزیزم، منم از روز پنجم ...

الهی من قربونت برم انشالله خد ازدهنت بشنوه, من خودم باورم نمیشه چون سری قبل اینطورشد خدارحم کنه چه جالب پس توام لک داشتی؟ جنینهات چندروزه بودن؟ مال من که5روزان و روز چهار بعدانتقالم

البته شیاف گذاشتم استراحت میکنم قطع شده توکل بخدا

درکت میکنم عزیزم ان شالله ایندفعه میگیرن وبرات میمونه نی نیا سعی کن کمتر استرس داشته باشی بااینکه س ...

قربونت برم عزیزم انشاالله تا خواست خدا چی باشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم چه خوب توصیف کردی، دلم خواست منم همچین حمومی کنم،، وااااقعا به آدم حس آرامش و سبکی میده  ...

من که بچه بودم بابام خدا بیامرزد بهم میگفتی اردک، می‌گفت باید تو حموم دنبال سحر بگردی 😅 

من که خودم ریلکس میشم با حموم رفتن، ذهنمم آروم میشه 🥰