2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046357 بازدید | 684509 پست
اینجا ۶ تومن انتقال رو میگیرن. واقعا مگه میخواند چیکار انجام بدن😑

شما کدوم شهر بودین ؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معجززززه جان امپولم رو ساعتش رو تغییر بدم مشکلی پیش نمیاد؟ میخوام ساعت ۸ بزنم

نه عزيزم با يبار چيزي نميشه من سر پسرم كه نميدونستم هميشه بعد نماز ظهر ميزدم كه متغير ميشد،الانم ان تايم نيست امپول انوكسام  حدوديه تقريباااولي شياف و استراديولام چراا سر ساعته

من شوهرم نگران اونوريااام هست اين شرايط پيش بياد منو ميفرسته يوري ولي خودش جايي نميره كه اونا ازش نگ ...

حالا خداییش من خودمم یکم نگران مادرشوهرمم بنده خدا سنش بالاست هم سختشه به شوهرم برسه هم یه وقت خدای نکرده خودش نگیره ولی دیگه چیکار کنم با این سختی تا اینجا پیش رفتیم خیلی باید رعایت کنیم، ان شاالله اونا هم نگیرن و همه همیشه سلامت باشند 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
دوتااا خوبه، امپول رو نميدونم اخه اونم يبار بزني روند قطعش چي باز شياف رو ميشه هر ١٢ ساعت گذاشت

اهان اره راست میگی یعنی شیاف هر12ساعت یکباربزنم؟مثلا نمیشه6عصر و12شب؟  

باشه نمیدونم اخه فوری زنگ زدم به همسرم باحالت عصبی گفتم بگیرسریع بیاربزنم امپولو😂😂😂

این حرفت خیلی حقه من هیچ جا نمیتونم حرف بزنم و بقیه درکی از حرفم داشته باشن تنها جایی ک یکم صحبت میک ...

اره هیچ کس حرف مارو نمیفهمه حتی من جدا تاپیک هم زدم اما درس جواب نگرفتم اینجا اما فرق میکنه

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
آره عزیزم، برای کرونا میگفتن ۲ هفته، ویروس حداقل ۳ روز و حداکثر ۱۰ روز قابل انتقاله مگر ویروس خاص مث ...

آخ جون. پس آزادم😃😁

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خداروشکر لک نبینیم ی استرس میگیم لک ندیدیم لانه گزینه انجام نشده. ببینیم ی استرس😅

نه والا من نبینم راحتترم😆😆😆

ولی تجربه خوبی بود ازخودم خجالت میکشم برام تلنگرشد اینهمه میگم هرچی بشه راضیم وشکر ولی پس چرا بایک لک بهم ریختم... معلومه ته دلی نبوده وبایداعتقادم قوی کنم

انشاالله همه‌مون مثبت بشیم و به این روزامون بخندیم انشاالله خودتم این ۹ ماه رو به خیر و سلامت و دل خ ...

فدای مهربونیت گلم 

انشاالله شما هم همه چی طبق خواسته هات پیش بره 

امیدوارم تمام دوستان این تاپیک و منتظران جواب مثبت بگیرن