2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
چشم عزیزم😊البته دکتر میلاد نه ها دکتر خودم زنان که پیشش قبلا ای یوای شده بودم بالاخره دکتره میدونه ...

اره بازم دکتره من زنگ میزنم مرکز ماما جواب میده دکتر ک بهتره 😅

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا خداییش من خودمم یکم نگران مادرشوهرمم بنده خدا سنش بالاست هم سختشه به شوهرم برسه هم یه وقت خدای ...

نه ان شالله كه نميگيره نگران نبااااش

عاره بابااا اين همه سختي بكش بخاي استرس اينچيزارم ادم تحمل كنه قطعاااا رواني ميشه

كار خوبي كردن اتفاقا 

خداروشکر لک نبینیم ی استرس میگیم لک ندیدیم لانه گزینه انجام نشده. ببینیم ی استرس😅

دقیقا من درد داشتم میترسیدم خدا چیزی نشه از اونورم هیچیم نبود میگفتم خدایا پس علائم کو 

🤣🤣🤣ولی خیلی طاقت اوردی 

عاره روز ١٤ ام جواب مثبتم اومد تازه رفتم، اونم چه حوري تنهااا نميرفتم ميگفتم نميتونم خوب ليف بكشم دلا بشم همسرمووو ميبردم با خودم😂😂😂😂اينسري استرسم كمتره خودم ميرم😅

اهان اره راست میگی یعنی شیاف هر12ساعت یکباربزنم؟مثلا نمیشه6عصر و12شب؟   باشه نمیدونم اخه فوری ...

بیشتر ۱۲ساعت یه بار باشع مثلا ده شب و ده صبح

عاره روز ١٤ ام جواب مثبتم اومد تازه رفتم، اونم چه حوري تنهااا نميرفتم ميگفتم نميتونم خوب ليف بكشم دل ...

الانم اخه خیلی گرمه ادم عرق میکنه 

دکتر بهت پیشنهاد نداد پی آر پی کنی؟ آخه ضخامت رو میبره بالا  لوبیا سبز درست کن بخور اونم برا ض ...

پی آر پی پیشنهاد نداد

پماد استرومارین بهم داد و یک دونه استرادیول اضافه کرد 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام عزیزم اگربالانرفت حتما پی ار پی انجام بده منم همونوکردم.  

فعلا پماد استرومارین بهم داده ببینم تا روز سه شنبه که سونو دارم ضخامت بالا میره یا نه

عزیزم دعاکن, تو همیشه درجریان انتقالام بودد امروز لک دیدم باز😓

عزیزم ناراحت نباش جانم منم شب سوم دیدم و مثبتم شدم. قرار نیست چون اونسری لک دیدی و پریود شدی یا لک دیدی منفی شدی بازم اون اتفاق بی افته خدا بزرگه انشالله لک لانه گزینیه. هیچی از داروهاتو فعلا کم نکن اضافم نکن بذار اگه لک باز دیدی چیزی اضاف کن. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزيزم روزی نیم ساعت پیاده روی کن حتما  و آب زود بخور  این دوتا خیلی کمک میکنه

پیاده روی نیم ساعت هر شب میکنم آبم که همراه داروها خیلی میخورم ولی خیلی استرس دارم نمیتونم استرس رو از خودم دور کنم😟