2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
عزیزم چه خوب توصیف کردی، دلم خواست منم همچین حمومی کنم،، وااااقعا به آدم حس آرامش و سبکی میده  ...

اره دقیقا منم مخصوصا اخر شب.

بعدم بدونه فکر بتونی بخوابی🙂

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همش حسم ميگه دل نميسوزون، حالا خيليااا هم رعايت نميكن و مشكلي پيش نمياد اوناهم ملاك رو ميزارن رو ...

وای من حموم نرم میمیرم روز چهارم رفتم سریع اومدم بیرون 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
کاری به مام ندارم که فقط پولکیه از همه مراکزم هزینه هاش بالاتره ولی من فقط دارم از تجربیات خودم و اط ...

عزيزم ان شالله كه اينسري همه چي عالي پيش ميره و ٩ ماه بارداري سالم و راحتي رو طي كنين به اميدخداااا🥰🤩🤲

الان رفتم شکرخدا شیاف که زدم انگاری قطع شده بازتوکل بخدا قربون خدابرم فقط امیدوارم تحت هرشرایطی راص ...

کاش زنگ میزدی مرکز میپرسیدی من پرسیدم گفت اگه کمه نذار اگه بازم دیدی سه تاشکن ک من همون دوتا زدم 

بهش بگوووووو ويروسيه بهتر تا ده روز نياد🤣🤣🤣بگو بيشتر نگران بچم خودش ميترسه نمياد😀

آره بابا فکر کردی نگران منه که رفته خونه مامانش ؟ 😏😏

حالا ببینم تا کی زورم میرسه اونجا نگهش دارم 😁

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
انشاالله جنینا جاشون رو محکم کردن و لانه گزینی کردن. چقد لکه بده اعصاب ادم خورد میشه

انشالله عزیزدلم برای همدیگه دعاکنیم🤗🤗

اره خیلی بده خیلی رسما ادم یهو افسرده میشه, شیاف که زدم قطع شد

کاری به مام ندارم که فقط پولکیه از همه مراکزم هزینه هاش بالاتره ولی من فقط دارم از تجربیات خودم و اط ...

عزيزم منظور من یک هفته تا ده روز اول به امید خدا که مثبت شدیم کم کم فعالیت داشته باشیم حرکت کنیم دوش آب ولرم بگیریم که خونرسانی خوب باشه 

من فقط تاکید از زمان انتقال تا نهایت ده روز یا فوق فوق 14 روز بعد مثبت شدن 

اعع یعنی باید دیگه ادامه اش بدم؟ هرروز دوتابزنم؟  ازترسم دوستان گفتن دوتا امپولم یکجابزن

بمن كه اينجوري گفتن يدونه اضافه كردم گفت قطع نكني سر خود مال من شده الان ٤ تاااا تا اخرش معلوم نيست چي بشه

لعنتي چقدرم گندس من سر پسرم خارجي بود اندازه يه لوبيا بود كلااا

الهی من قربونت برم انشالله خد ازدهنت بشنوه, من خودم باورم نمیشه چون سری قبل اینطورشد خدارحم کنه چه ج ...

مال منم ۵ روزه بود، نگران نباش ان شاالله که خیره، انرژی مثبت بده و فکرای خوب داشته باش 🥰

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
کاش زنگ میزدی مرکز میپرسیدی من پرسیدم گفت اگه کمه نذار اگه بازم دیدی سه تاشکن ک من همون دوتا زدم&nbs ...

اخه نیستن که, امروز جمعه اس تادوشنبه بیان نمیشد ولی دکتر خودم پیام زدم اون گفت شیاف اضافی بزار

اخه من کلا یک شیاف دارم روزانه

من که بچه بودم بابام خدا بیامرزد بهم میگفتی اردک، می‌گفت باید تو حموم دنبال سحر بگردی 😅  من ک ...

خدا پدرتو بیامرزه عزیزم روحش شاد باشه 🤲🏻

واقعا حس خوبیه که هیچی جز حموم به آدم نمیده 💓😍

خدایا به امید تو....
اره دراز کشیدم کلا, وای خدا ازدهنت بشنوه عزیزم😊😊😊 من که ازخدامه, منم اولش قشنگ میخواستم زاربزنم ...

باز خدا رو شکر اینجا هست ادم اروم میشه