2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
ب تو بروشورش نگفته چقده؟؟ معمولااا دو ساعت كافيه اگه شيافات١٠ شب ٦ صب و ٢ بعد ظهر بنظرم٨ صب و ٨ شب ...

بروشور چی؟

امشب نه شب رو هشت شب بزنم؟

دیگه از فردا ۸ صبح بزنم.

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان  دکتر سونوم کرد روز ۱۰ پریودی ضخامت ۴/۸ است  ۱۹ خرداد انتقال دارم  دکتر ...

لوبیا سبز آب پز کنید بخورید این چند روز 

شیرینی جات مصنوعی، قند، شکر، نخور 

پیاز با هر وعده غذا بخور 

استرس نداشته باش اینارو رعایت کن میره بالا

نه عزیزم اینطور هم که میگید نیست  الان مثلا مام چقدر اسم در مرده ولی یه بررسی اجمالی کنید خیلی ...

منم همش حسم ميگه دل نميسوزون، حالا خيليااا هم رعايت نميكن و مشكلي پيش نمياد اوناهم ملاك رو ميزارن رو اون دسته از افراد

ولي من از ترسم حموم رو رعايت كردم خداروشكر موهام چرب نيست اون سري كه١٤ روز رو نرفتم اينسري ده روز بود فك كنم خوب براي ماهاهم سخته ولي چه كنيم ميگيم بجهنم يبار هيچيمون نميشه من مامانم ميگفت باور كن الان گرمه شپش نذاري🤣🤣🤣گفتم من تا حالا نذاشته سرم انقد بگو كه اينسري بذارم

دستشویی چیکار میکنید؟ از فرنگی استفاده میکنید؟ ما دستشویی فرنگی نداریم بنظرت بخرم یا لازم‌ نیس؟

بخر عزيزم به خودتون فشار نیارید 

حتما توالت فرنگی استفاده کن گشاید خیلی ها بگو مهم نیست و... 

ولی رعایت کنید 

چیزی نیس نگران نشو منم چقدر اومدم اینجا زار زدم لک دیدم همه گفتن طبیعیه بعد از اونم دیدم در حده کم ا ...

اره دراز کشیدم کلا, وای خدا ازدهنت بشنوه عزیزم😊😊😊

من که ازخدامه, منم اولش قشنگ میخواستم زاربزنم ازگریه

انشاالله اتفاقی نمیفته. دفعه اول ک پریود شدی امپول و شیاف پروژسترون داشتی؟ مگه با وجود اینا پریود ...

والله من باتوجه به اینکه امپول وشیاف داشتم اره پریودشده بودم باراول خودشم شدیدهااا

توکل بخدا دعاکن عزیزم

سلام عزیزم، ممنون گلم من خوبم همسرمم شکر خدا بهتره ولی گفتم فعلا خونه مامانش بمونه، شما و نی نی ها خ ...

خوب خدارووووشكر ان شالله زودي خوب بشن

ادم تنهاس كلافه ميشه

ماهم خداروشكر خوووبيم عزيزم😘