2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
سلام  شاید این حرفها برای کسی ک میخواد ای وی شروع کنه ومشکل مالی داره یه راه باشه،من تو مرکز د ...

خیییلی ممنون عزیزم. واقعا هزینه ها کمرشکنه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از دیروز تاحالا دارم میزنم. ی امپول دوتا شیاف. دوشنبه خدابخواد انتقالمه. من از روز ۷ پریود درد دار ...

میگن دردها بخاطر همونه منم از قبل انتقال داشتم تا حالا دیگه نمیدونم چی میشه ان شاء الله که بخیر بگذره

خدایا به امید تو....
خیییلی ممنون عزیزم. واقعا هزینه ها کمرشکنه

خیلی زیاده خیلی من دیشب داشتم کلی حرص میخوردم نکنه ازاونه لک هام؟ لعنت به باعثین گرانی ها. فکرکن یه ویزیت230یا هزینه تنها پانکچر20تومن, داروهاشم دیگه بدتر

مثلاخوشحالن دارن خدمات میدن و وام الکی

عزیزم یعنی اشکال نداره منم نمازم رو ایستاده خوندم؟؟بخاطر خم و راست شدن میگم امروز یکی گفت نباید اینج ...

منم نمازمو نشسته میخونم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
چ بگم توکل بخدا, انشالله اینبار حضرت زهرا وفاطمه معصومه کمک کنندمثبت بشم. اخه من هربارلک دیدم منفی ش ...

قرار نیس هردفعه مثل دفعه قبل باشه انشاالله این سری مثبتی اصلا هم تو فکر حموم نباش حموم درحد ۵ دقیقه اونم سرپا باشی و با آب ولرم زود بیای بیرون هیچچچ مشکلی نداره خیالت راخت تازه سبک هم میشی حس خوب میگیری

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
خیلی زیاده خیلی من دیشب داشتم کلی حرص میخوردم نکنه ازاونه لک هام؟ لعنت به باعثین گرانی ها. فکرکن یه ...

یا خداااا پانکچر ۲۰ تومن باشه من نمیتونم. چ خبره اخه؟ من ۹۹ پانکچرم ۳۶۰۰ شده بود🥺

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قرار نیس هردفعه مثل دفعه قبل باشه انشاالله این سری مثبتی اصلا هم تو فکر حموم نباش حموم درحد ۵ دقیقه ...

انشالله که همینطوره عزیزدلم مرسی😊😊😊

اره بابا دیگه چاره چیه چیکار میکردم بوگندگرفته بودم😷😷😷

نشسته باید بخونیم نماز رو؟ نشسته هم ک فشار میاد ب شکم

دوستان میگن نشسته بهتره یه میز بذاریم و‌سر روی اون بذاریم خوب کمتر فشار میاد نماز نشسته بخونیم به نسبت نماز ایستاده 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم من امروز لک دیدم دیشب میگفتم حرص خورده بودم. امروز دوش سریع5دقیقه ای گرفتم بعدش اینطورشد الان ...

روزه چندمه لکه ات زیاده یا نه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
قرار نیس هردفعه مثل دفعه قبل باشه انشاالله این سری مثبتی اصلا هم تو فکر حموم نباش حموم درحد ۵ دقیقه ...

دستشویی چیکار میکنید؟ از فرنگی استفاده میکنید؟

ما دستشویی فرنگی نداریم بنظرت بخرم یا لازم‌ نیس؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
یا خداااا پانکچر ۲۰ تومن باشه من نمیتونم. چ خبره اخه؟ من ۹۹ پانکچرم ۳۶۰۰ شده بود🥺

میلاد که اینطور بود تایک هفته پیش15بود الان20شده اصلا هیچی ادم میمونه. فکرکن گونال450واحدی شده2400

یعنی من دارم حساب میکنم خدایی ناکرده دوباره پانکچرلازم شم کم کم باداروهاش35میلیون پول لازمه