2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
منم نمازمو نشسته میخونم 

منم دیگه نشسته میخونم انشاالله خدا خودش کمک کنه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم من امروز لک دیدم دیشب میگفتم حرص خورده بودم. امروز دوش سریع5دقیقه ای گرفتم بعدش اینطورشد الان ...

وای حساس نشو حموم هم نمیشه نرفت 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یا خداااا پانکچر ۲۰ تومن باشه من نمیتونم. چ خبره اخه؟ من ۹۹ پانکچرم ۳۶۰۰ شده بود🥺

اینجا ۶ تومن انتقال رو میگیرن.

واقعا مگه میخواند چیکار انجام بدن😑

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
انشالله که همینطوره عزیزدلم مرسی😊😊😊 اره بابا دیگه چاره چیه چیکار میکردم بوگندگرفته بودم😷😷😷

بهتزین کارو کردی عزیزم نرفتی که کیسه و لیف بکشی یه دوش ساده س دیگه 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
الان روز4انتقالم جنینهام دوتاپنج روزه.  والله اولش که رفتم کم بودالان خبرندارم🤕

چیزی نیس نگران نشو منم چقدر اومدم اینجا زار زدم لک دیدم همه گفتن طبیعیه بعد از اونم دیدم در حده کم اما اون شب اول خیلی ترسیدم ان شاالله که لکه لانه گزینی باشه بیشتر دراز بکش

واقعااا همینن بخدا😡😡😡ازبچه هم بچه ترن😂من امروز لک دیدم عزیزم به تودلیت بگودعام کنه, دلم اشوب شده

انشاالله اتفاقی نمیفته.

دفعه اول ک پریود شدی امپول و شیاف پروژسترون داشتی؟

مگه با وجود اینا پریود میشیم؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
دستشویی چیکار میکنید؟ از فرنگی استفاده میکنید؟ ما دستشویی فرنگی نداریم بنظرت بخرم یا لازم‌ نیس؟

من ایرانی میرم عزیزم اصلا خونمون نداره مستاجرم یعنی اصلا خوشم نمیاد از فرنگی و استفاده نمیکنم سری پیش هم استفاده نکردم حس کثیفی بهم دست میده با ایرانی راحت ترم فقط سعی کن یبوست نگیری بخوای تو دستشویی اذیت بشی

الان روز4انتقالم جنینهام دوتاپنج روزه.  والله اولش که رفتم کم بودالان خبرندارم🤕

ای جان دو قلو شه دوران بارداریمون باهمه 

انشالله همیشه خوب باشی عزیزم. توروخدابه تودلی ات بگو برای منم دعاکنند, امروز سریع5دقیقه ای رفتم دوش ...

چشم عزیزم اگر لایق باشم حتما برای همه دعا میکنم. لکه بینی اتفاقا نشونه خوبیه عزیزم، منم از روز پنجم یا ششم لکه بینیم شروع شد فکر کنم، احتمال خیلییییی زیاد برای لانه گزینیه، من که از الان میگم مثبتی مامان خانم 😍⁦❤️⁩🥰

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم