2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
استراحتت رو بیشتر کن من برات حمد میخونم ان شاءالله که دلت آروم بگیره و +بشی گلم

روی چشمام. حتما دیگه دراز کشیدم کلا اخه کمرم یه کوچولودرد

یک دنیاممنونم خداعوضشوبهت بده بحق امام رضاجان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تازمانی که تب داشته باشی ویروس منتقل میشه.تب نداشته باشی یعنی خوبی برو

نه کلا از اول تب نداشتم. آخجون ینی میتونم برم؟😃

دلم لک زده ازونورم از هفته بعد امتحانام شروع میشه نمیتونم برم شهرستان ببینمشون. دلم میخواد برم ازینورم نگرانم خدای نکرده برم یکی مریض بشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربونت عزیزم😍😍😍الهی امین واسه هممون مادرشدن اتفاق بیوفته وازته دل شادی کنیم.  خدا نگه ات دا ...

عزیزمممم مرکز ما کلا از این سوال ها بپرسی مسخره ات میکنن، میدونی که امار مثبت هاش هم بالاست، اصلا اصلا رو هیچی تاکید ندارن، نه تغذیه، نه استراحت 

میگن هر جور دوست دارید بخوابید ، هر چی میخواید بخورید، هر کاری میخواید بکنید 

منم از روز سوم هر روز دوش کوتاه با اب ولرم گرفتم، اصلا به خودت استرس نده، من چون اصلا عطر و مواد شیمیایی نمیخوام بزنم ترجیح میدم دوش بگیرم

نه آمپولتوقطع نکن.فعلااگه شیاف اضافه گذاشتی صبر کن ببین لک قطع میشه یا نه.نشدبروآمپول پروژسترون بزن& ...

باشه عزیزم چشم انشالله که دیگه قطع بشه یه کوچولو کمردردم دارم امروز 

توکل بخدا واقعا ازهمتون ممنونم که پیش هم هستیم و این همه روحیه میدین الهی خدادلتون شادکنه

اره والله دقیقا به منم همینهارونوشتن دادن ومن حتی ازجنین شناس پرسیدم میتونم حموم کنم؟ گفت اره چراکه ...

خداروشکر خوبم فقط دردایی دارم ک از روز اول داشتم 

خدایا به امید تو....
سلام میبینی عزیزم؟ سری پیش باهم بودیم یادته من لک دیده بودم😑دیگه اینبار دعاکن بخیرباشه

اره عزیزم. میدونم واقعا سخته آدم هی یادآوری میشه براش. ولی واقعا قرار نیس همیشه همون اتفاق تکرار بشه . دلتو قرص کن قربونت برم برا دل خودت و سلامتی نی نی ها آیه الکرسی میخونم عزیزم . نگران نباش 💕💋

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دسترسی نداری بهشون یه جوری ازشون بپرسی ؟ روز انتقال نگفتن چیزی ؟؟؟ توو برگه ندادن بهت ؟ باید مطابق ب ...

ن اصلا هیچی ندارم ازشون شماره ای چیزی توکاغذی که نوشتن حمام ونمیدونم لک جزیی اشکال نداره

دیگه حالا ضررنداره که یه امپول ببینم قطع نشه میزنم تاشب. 

واقعا ممنونم ازاینکه پیشمید ودلداری میدین

نه کلا از اول تب نداشتم. آخجون ینی میتونم برم؟😃 دلم لک زده ازونورم از هفته بعد امتحانام شروع میشه ...

چیزیشون نمیشه توام که میگی درحدسرماخوردگی ساده بوده.بروخوش باش عزیزم

عزیزمممم مرکز ما کلا از این سوال ها بپرسی مسخره ات میکنن، میدونی که امار مثبت هاش هم بالاست، اصلا اص ...

اعع,اره والا مرکز منم حموم استراحت پرطیدم همش گفتن میشه ونمیدونم استراحت نسبی

,پس توام رفتی حموم؟ طوری نشدعزیزدلم؟ توالان روز9شدی؟

اره والله ادم بوگندمیگیره خودشم سریع دوش گرفتم

باشه عزیزم چشم انشالله که دیگه قطع بشه یه کوچولو کمردردم دارم امروز  توکل بخدا واقعا ازهمتون م ...

عزیزم.ایشاالاخیره.دیگه گوشیم بزارکناربرواستراحت کن.ایشاالله هممون نتیجه میگیریم

اره عزیزم. میدونم واقعا سخته آدم هی یادآوری میشه براش. ولی واقعا قرار نیس همیشه همون اتفاق تکرار بشه ...

اره والاه خاطره اش خیلی تلخ ان. خدا خودش رحم کنه بهمون

دوست عزیزم یاشاسین سلامت باشی ازت ممنونم, ازبس شمامهربونیدمن خجالت میکشم دستت دردنکنه 

عزیزم.ایشاالاخیره.دیگه گوشیم بزارکناربرواستراحت کن.ایشاالله هممون نتیجه میگیریم

الهی امین. چشم😊جواب بچه ها رو بدم برم یکم بخوابم انشالاه بحق صاحب الزمان قطع بشه امروز روز ایشونه