2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
میگفت ممکنه با خم و راست شدن  جنین به سمت لوله ها حرکت کنه و این خطرناکه از دیروز فقط نماز عصر ...

نه عزیزم تا جایی ک میدونم تاثیری نداره. حتی یادمه یکی از دوستان هم اینجا گفتن مث همیشه نماز میخوندن و مثبتم شده بودن. من خودم سر انتقالم نشسته خوندم و منفی شدم. چون از دوستان شنیدم ک مشکلی تداره و مرکز هم نگفتن نشسته بخونم این دفعه قصد داشتم انتقال ک رفتم عادی مث همیشه بخونم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون عزیزم انشالله هممون به لطف ومحبت امام رئوف حاجت دلمون روبگیریم وبچه های صحیح وسالم داشته باشیم

منم هستم ان شاالله

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@هانیلsآریل ‍  عزیزم شوهرتون بهترن؟ خودت چی شدی علائمت برطرف شد؟

بله شکر خدا بهتره، خونه ی مادرشوهرمه، هنوز بدن درد و بی‌حالی رو داره. منم خوبم شکر خدا گوارشمم معمولیه،  ممنون از احوال پرسیت گلم، ان شاالله همه در سلامت کامل باشند.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم میگن انوکسای توچه مارکه؟ من ازامروز پویش زدم مزخرفههه هم کلی خون اومد هم سوزشش بیشتره.  ...

مال منم پویش هست

سوزش داره اما ن زیاد، تاحالا کبودم نکرده شکمم اصلا خداروشکر

چرا همه رو از ی نوع بهت ندادن؟؟🤔🤔

دوش هم نه گفتم بعد از ی هفته میرم. خونه مون خنکه ختی گاهی پنجره هم باز نمیکنم

فقط لباس عوض میکنم🤭🤭

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بله شکر خدا بهتره، خونه ی مادرشوهرمه، هنوز بدن درد و بی‌حالی رو داره. منم خوبم شکر خدا گوارشمم معمول ...

خب خداروشکر ک خوبی

ان شاالله ک هیچی نیست و همسرتونم زود بهتر و روبراه میشن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
مال منم پویش هست  سوزش داره اما ن زیاد، تاحالا کبودم نکرده شکمم اصلا خداروشکر چرا همه رو از ی ...

ن من ازسری پیش داشتم سه تا اونها رو زدم البرز خوب بودازامروز پویش زدم سوزش داشت... 

خوشبحالت من خریت کردم کاش نمیرفتم الان یکم لک دیدم دارم سکته میکنم😭😭😭

بله شکر خدا بهتره، خونه ی مادرشوهرمه، هنوز بدن درد و بی‌حالی رو داره. منم خوبم شکر خدا گوارشمم معمول ...

انشالله همیشه خوب باشی عزیزم. توروخدابه تودلی ات بگو برای منم دعاکنند, امروز سریع5دقیقه ای رفتم دوش گرفتم الان لک دیدم سکته میکنم. اینهمه ریلکس بودم ها ولی این خیلی بدههه خاطره بد میاره ذهنم😭😭😭😭😭