2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست

میگم بچه ها من از دیروز دارم نمازامو میخونم اونم ایستاده میحونم مثل قبل به نظرتون اشتباه کردم؟؟ بخاطر خم و‌ راست شدن میگم الان یه خانومه نوشته بود بده چون نمیذاره جنین لانه گزینی کنه اینو‌ خوندم مردم‌ و زنده شدم😭😭😭😭  کسی بوده ایستاده بخونه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

میگفت ممکنه با خم و راست شدن  جنین به سمت لوله ها حرکت کنه و این خطرناکه از دیروز فقط نماز عصر و مغرب و عشا و امروز نماز ظهر و ایستاده خوندم یعنی ۴ وعده نماز اینجوری خوندم و خم و راست شدم دیگه اینجوری نمیخونم ای خدا به بزرگیت قسم خودت رحم کن استرس همه وجودمو گرفت😭😭😭 چیکار کنم اگه مشکلی پیش بیاد

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگفت ممکنه با خم و راست شدن  جنین به سمت لوله ها حرکت کنه و این خطرناکه از دیروز فقط نماز عصر ...

بااینکه اطلاع خاصی ندارم و بی تجربم ولی توروخدا استرسی نشووووو سمه سممم

میگفت ممکنه با خم و راست شدن  جنین به سمت لوله ها حرکت کنه و این خطرناکه از دیروز فقط نماز عصر ...

سلام عزیزم

اگر لازم بود نشسته بخونی مراکز تاکید میکردن

من جایی ندیدم گفته باشن نشسته بخونین

استفاده از توالت فرنگی و نماز نشسته و ... این جور چیزا که مراکز در موردش حرفی نمیزنن یعنی نیاز به مراقبت یا روش خاصی ندارن حالا بهتره یکی دو روز اول مراعات بیشتر باشه ولی بعدش 

طبق روال زندگی عادی پیش برو ولی با ارامش و احتیاط بیشتر 

با شنیدن حرف های غیراصولی به خودت استرس وارد نکن.

مثبت شدن به این چیزا نیست.

ان شاء الله مامانی❤❤❤

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

عزیزم اگر اینهمه خطر داشته باشه که دکترا میگن

یعنی این از دکتر متخصص این کار بیشتر می فهمه؟

الکی خودت رو ناراحت نکن

این استرس  از همه چیز بدتره

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
الان این که همسرم گرفته هلث ایده؟؟؟ یعنی نخورم؟؟ نه من بخاطر اینکه نوشته منیزم داره میگم نخورم نکنه ...

نخه این نیست

اون قوطی هست

منظورمه چون دوزش متفاوت بود ترسیدم بخورم

اگر ب دکترت دسترسی داری بپرس ازش

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

@هانیلsآریل‍ 

عزیزم شوهرتون بهترن؟

خودت چی شدی علائمت برطرف شد؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
من هم میخونم عزیزم ان شاالله که خیر و برکتش برای همه دوستای سایت باشه🤲

انشالله عزیزم چه دلتون بزرگه الهی امضای امام رضا پای حاجت دلت

التماس دعای مخصوص, ایشالله ماهاهم ازچشم انتظاری دربیایم ویکبارم بیایم واسه سلامتی بچه هامون اینجا ختم بگیریم

میگم بچه ها من از دیروز دارم نمازامو میخونم اونم ایستاده میحونم مثل قبل به نظرتون اشتباه کردم؟؟ بخاط ...

منم حمداینهام ایستاده میگم بعد رکوع وسجده میشینم روصندلی مگه اینم مشکل داره؟!!! خدا بزرگه بخاطراین هیچی نمیشه ایشالله خودش میدونه ماداریم عبادتشومیکنیم مهربونه

@هانیلsآریل ‍  عزیزم شوهرتون بهترن؟ خودت چی شدی علائمت برطرف شد؟

عزیزم میگن انوکسای توچه مارکه؟ من ازامروز پویش زدم مزخرفههه هم کلی خون اومد هم سوزشش بیشتره. 

دوش گرفتی؟ من امروز سریع5دقیقه ای گرمه هوا عرق کرده بودم

ای خواهررر چرا خودتو عذاب میدی عزیزم. همه چی دست خداست فقط اعتمادکن بهش... استرس نداشته باش که سم هست