2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046123 بازدید | 684499 پست
سلام خواهر اون هالم برایه امپوله نمیخوام خودمو گول بزنم دیگه مطمینم منفیه

فعلا خیلی زوده برا اینکه خودتو ببازی فکرای منفی ممنوع 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
دوشنبه تا ۵ روزی میمونه اگر مثبت بود که لا اقل باید یه هاله ی کمرنگ زود میداد اون تاخیر یعنی اثره ام ...

آخه دختر خوب الهی قربونت برم توکه میدونستی آمپول تا ۵ روز اثرش میمونه خودت تو بی بی زدن واردی که چرا امروز بی بی زدی میزاشتی همون یکشنبه میزاشتی که الان الکی تو دلت خالی نشه و استرس نگیری

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله صدقه کناربزرار قربونت

گذاشتم کنار عزیزم تو نتم یه سرچ زدم میگه خوبه هدیه گرفتن حالا خدابخیر کنه انشاالله 

خیلی هم خوب نیکاد جان تعبیرش این مامان دوقلوها میشی انشاالله 🙏🙏😍😍

جدددی😍😍 خدا از زبونت بشنوه خودمم یه سرچ زدم تو نت میگه هدیه گرفتن خوبه اونم جوراب نو باشه بازم خوبه انشاالله خدا بخیر کنه صدقه هم کنار گذاشتم

سلام دوستای گلم ببخشید شنبه هفته اینده میلاد اقاجانمون امام رضا هست, کی پایه هست انشالله از امروز شر ...

من هم میخونم عزیزم ان شاالله که خیر و برکتش برای همه دوستای سایت باشه🤲

خدایا به امید تو....
سلام دوستای گلم ببخشید شنبه هفته اینده میلاد اقاجانمون امام رضا هست, کی پایه هست انشالله از امروز شر ...

عزیزم من هستم الهی حاجت رواشی

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
انشالله این دفعه مامان میشی عزیزم بچم دختره انشالله خدا بهت دوقلو بده وقت سر خاروندن نداشته باشی😄 ...

وای انشالله الهی آمین.

خدا حفظش کنه عزیز دلم 🧿🧿

منم بهم پردنیزولون. آسپرین. آنوکسا ۶ هزار. هیدروکسی گفته بهم میده با پروژسترون. خیلی برام دعا کن عزیزم. بازم خدا رو شکر جواب گرفتی جونم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
قربونت برم عزیزم یک دنیا لطف داری تو چقدر خوبین شماها اخه... دوستمون منفی شد یک لحظه یه طوری شدم😭😭 ...

اصلا بد به دلت راه نده توکل کن انشالله حاجت روا بشی

الهی که دوستمونم خیلی زود خبر خوش میده 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

دوستان کسی بوده از این ویتامین دیی استفاده کرده باشه؟؟ ویتامینم تموم شده بود دیشب همسرم گرفت من تاحالا ازاین مارک استفاده نکردم گفت خارجیه روش نوشته ۲۰۰۰ میلی گرم ویتامین دی داره و ۱۰۰ میلی گرم منیزیم دریایی داره به نظرتون مشکلی نداره

باراریش چطور پیش میره؟ 

خوبه خداروشکر😍😍

درکنار گل پسرش ان شاالله بسلامتی ۹ ماه رو میگذرونه

@معجزه_۹۷

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
دوستان کسی بوده از این ویتامین دیی استفاده کرده باشه؟؟ ویتامینم تموم شده بود دیشب همسرم گرفت من تاحا ...

والا عزیزم منم قبل انتقالم ک ویتامین د۳ تموم کرده بودم شوهرم رفت خرید فکر کنم از همین بود دکترداروخانه داده بود گفته بود خارجیه

منم گفتم پس بده چون دوزش با اونی ک میخوردم یکی نیس میترسم مشکل ساز بشه

دیگه از همون هلث اید گرفته بود ک اخراش بود هنوز تموم نشده بود ک قضیه شرکتش و اینا رو شد بقیه ش رو نخوردم

الانم نسخه ای ک از داروخانه زیر مرکز گرفتم ی جور دیگه ش رو میدن ک دوزش ۴۰۰۰ هست و سه روز ی بار میخورم

دیگه از هلث اید نمیدن اصلا

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
والا عزیزم منم قبل انتقالم ک ویتامین د۳ تموم کرده بودم شوهرم رفت خرید فکر کنم از همین بود دکترداروخا ...

الان این که همسرم گرفته هلث ایده؟؟؟ یعنی نخورم؟؟ نه من بخاطر اینکه نوشته منیزم داره میگم نخورم نکنه منیزم خوب نباشه