2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
دوستان دیگه نمیخوام برم ابن سینا به نظرتون کجا برم خودم میخوام برم مام کدوم دکترش بهتره ؟میشه لطف کن ...

عزیزم

چرا افکار منفی رو دور نمیریزین؟

صبر کنین تا موعد برسه

بعد اگر منفی شد خدای نکرده دنبال مرکز جدید باشین

ان شاالله ک مثبت میشین❤️😍❤️

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله عزیزدلم قبول باشه حاجترواشی... توانشالله فردای تولدمیری ازمایش عیدیتوبگیری ازاقاجانمون

ان شاالله🤲🏻🤲🏻🤲🏻

ان شاالله🤲🏻🤲🏻🤲🏻

😍😍😍😍😍😍😍😍😍

شماهم پس فرداش میگیری عیدیتونو

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزیزم چرا افکار منفی رو دور نمیریزین؟ صبر کنین تا موعد برسه بعد اگر منفی شد خدای نکرده ...

عزیزم ناامید نیستم مطمینم دیگه حداقل باید بتا ۱۰ هم میبود نشون میداد بتای صفرم دردوروز بالا نمیره 

مرکزم به درد نمیخوره از الان باید رو شوهری کار کنم مرکزمم انتخاب کنم نمیخوام زمانو از دست بدم تا الانشم دیر کردم

دوستان دیگه نمیخوام برم ابن سینا به نظرتون کجا برم خودم میخوام برم مام کدوم دکترش بهتره ؟میشه لطف کن ...

عزیزم ان شاالله که هرجا میری خیر باشه برات، مام تمام دکترهاش خوب هستن ولی من بینشون دکتر کوهسار نبوی رو انتخاب کردم، هم بخاطر اخلاق و دقت و وقتی که برای بیمارش می‌ذاره هم بخاطر دانش و مهارتش و اینکه آمار مثبتش توی انتقال اول بالاست، هرررر دفعه هم که میرم با اینکه کامل منو میشناسه اما بازم پرونده م رو از اول قشنگ میخونه، شرح حال کامل ازم میگیره و روند داروهامو میپرسه، سونو هم که می‌کنه کااااامل همه چیزو بررسی میکنه، به نظرم خیلی دقیقتر و ریزبین تر از دکترهای دیگه ست، مهربونی و اخلاقشم که نگم براااااات 😍

ولی کلا تمام پزشکان مام از لحاظ تخصص و دانش عالی هستن.

ان شاالله که همین الان مثبتی و دیگه نیاز به مام پیدا نکنی عزیزم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم ناامید نیستم مطمینم دیگه حداقل باید بتا ۱۰ هم میبود نشون میداد بتای صفرم دردوروز بالا نمیره&nb ...

قرار نیست همیشه دقت بیبی چک درست باشه

دیگه سلطان بیبی چک هستین میدونین😅

ان شاالله ک خدا دست خالی نذاردتون و مصلحتش با خواسته هاتون یکی بشه

سلام به همگی. اومدم خبر بدم که من جواب آزمایشم منفی شد.  ایشالله که برای بقیه اتفاقات خوب بیفت ...

سلام عزیزم، ان شاالله که خیره و بزودی زود دامنت سبز و دلت شاد بشه گلم 🌹🌹⁦❤️⁩⁦❤️⁩

قرار نیست همیشه دقت بیبی چک درست باشه دیگه سلطان بیبی چک هستین میدونین😅 ان شاالله ک خدا دست خالی ...

خدا از دهنت بشنوه فقط دارم حفظ ظاهر میکنم جلو شوهرم ولی از درون داغونم خدا کنه بیبی چکم اشتباه باشه یکشنبه هم یکی دیگه میزنم دیگه کاملا معلوم میشه

عزیزم ان شاالله که هرجا میری خیر باشه برات، مام تمام دکترهاش خوب هستن ولی من بینشون دکتر کوهسار نبوی ...

مرسی خ‌وهر شاید برم پیش همون یا منتظریم میگن خوبه قاضی میر سعیدم تعریفشو شنیدم حالا اول باید رو شوهری کار کنم راضیش کنم

مرسی خ‌وهر شاید برم پیش همون یا منتظریم میگن خوبه قاضی میر سعیدم تعریفشو شنیدم حالا اول باید رو شوهر ...

پیش هر کدوم که میری ان شاالله بهترین نتیجه رو بگیری، میر سعید هم عالیه یکی از انتخابام میر سعید بود.

سلام عزیزدلممم خداقبول کنه التماس دعا. الهی بحق جوادالائمه دردانه اقا حاجتمون بگیریم توام بری انتقال ...

اره اگه خدا بخواد تصمیم دارم دوبار تو سیکل انجام بدم

مهربون جونم خیلی دعاگوتما الهی که به خواسته دلت برسی فدات شم❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام به همگی. اومدم خبر بدم که من جواب آزمایشم منفی شد.  ایشالله که برای بقیه اتفاقات خوب بیفت ...

قربونت برم خیلی متاسفم

انشالله تو تابستون دوباره میری انتقال اینبار شکوفه های گیلاست همیشگی برات میمونن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

سلام عزیزم الهی خدای بزرگ به دلت صبربده وانشالله بزودی مامان بشی ودلت طوری شادشه فراموش کنی این دورانو

اره اگه خدا بخواد تصمیم دارم دوبار تو سیکل انجام بدم مهربون جونم خیلی دعاگوتما الهی که به خواسته ...

قربونت برم عزیزم یک دنیا لطف داری تو چقدر خوبین شماها اخه... دوستمون منفی شد یک لحظه یه طوری شدم😭😭😭